Asztrológiai iskola II.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az orvosok és szakdolgozók elvándorlásának hatása az egészségügyi ellátás színvonalára Dr. Balogh Zoltán ELTE TáTK- AstraZeneca 15. Egészség-gazdaságtani.
Advertisements

…ami másolható az nálad is működhet! Tibai Eszter.
Az óvodai matematikai nevelés elvei, céljai, feladatai Tk. 29.old. Kissné Zsámboki Réka NYME-BPK.
Körlevél. Körlevél alapok: Körlevél: sok címzettnek közel azonos tartalmú üzenet! (Pl: Felvételi értesítő) 3 részből áll: 1. Adatok /címlista 2. Levétörzs/szövegtörzs.
___________________ Családi kassza ___________________ Készítette:
Intézmények közötti egyéni átvezetést segítő programok.
Családi kapcsolatok újjáépítésének a segítése. „Az a tény, ha ma Magyarországon vagy bárhol a világban egy embert a bíróság elítél, és büntetés végrehajtási.
Jó gyakorlat – A pályaorientáció szerepe az egyén életében, a szakember nézőpontjából Kiss István – tanácsadó szakpszichológus.
A Szociopoly játék bemutatása Bass László, Fodor Kata az MTA Gyerekszegénység Elleni Programjának munkatársai.
Hogyan partícionáljuk meghajtónkat?
Légy több, mint a diplomád!
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
Asztrológia I..
Asztrológia I..
Asztrológiai iskola II.
Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport
BOROS SÁMUEL SZAKGIMNÁZIUMA
Asztrológiai iskola II.
1Transzplantációs Alapítvány
Asztrológiai iskola II.
Asztrológiai iskola II.
Költséghatékonyság a vendéglátásban
REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Biztonságos Internet Nap február 7.
a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
A jó közérzet művészete
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Asztrológiai iskola II.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Autista diákok kiscsoportos mentorálása
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai továbbképzés
A jó közérzet művészete
Szolgálj, vigyázz, menj el! Felszólító igék Máté evangéliumában
Szombatiskola, mint baráti kör
Felvételi
„SZÜLŐI KLUB” – DÉLUTÁNI FOGLALKOZÁSOK
Imádatunk mélysége és egyensúlya
Hospice „Együttérzés nem létezik szeretet nélkül. Aki elfelejtkezik mások szívéről, a saját szívét veszíti el.”
középfokú felvételi eljárás
Dr. Hubai Ágnes Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége, elnök
Család és iskola Nevelés.
Zenei tehetségek mentorálása és egyéni fejlesztése
Cipész, maradj a kaptafánál!
A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Pozitív gondolatok.
Munkagazdaságtani feladatok
13 tanács egy életre.
Zsolnay Vilmos születésének 190. , szobra felállításának 110
Pozitív gondolatok.
AZ INTÉZMÉNY NEVELÉSI CÉLJAI
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
A gyermeki jogok érvényesítése
Pozitív gondolatok.
Munkagazdaságtani feladatok
Viccesen kreatív és teljesen interaktív!
U8 – U10 célok a szezonra.
A katolikus óvodák feladata a Hit évében II.
A katolikus óvodák feladata a Hit évében III.
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
Árulkodás? – Árulkodás! Készítette: Virágné Nagy Éva.
Hogyan készítsünk előadást?
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Online zaklatás Olyan szándékos, esetenként ismétlődő viselkedés, melynek célja a bántalmazás, károkozás, és amely valamilyen digitális technológiát alkalmazva.
AC/DC Találd meg a helyed! Előadó: Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke
Gyermekekkel a mediáció szemszögéből
13 tanács egy életre.
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Előadás másolata:

Asztrológiai iskola II.

Asztrológia mellékhatása 1. óra A nap gondolata: Asztrológia mellékhatása

Szaturnusz- Jupiter A Szaturnusz és a Jupiter sorsjelölő bolygók, így ők mutatják az ember sorsfeladatát. Sorsfeladat: a Szaturnusz jegyének felső szintje. A feladat a Szaturnusz felső és a Jupiter középső szintjének megfelelő analógiában megjelenő döntési helyzet. („Felkérdezésnek” is szokták mondani)

Szaturnusz- Jupiter 2. Példa: Oroszlán Szaturnusz – Bika Jupiter: Megteremted a biztonságukat, mert kiszolgáltatottak neked. Azért kapsz, mert kiszolgáltatottak neked. -> Bika középső szintje például a biztonság, vagy az adás és a kapás. Oroszlán felső szintje a másokért való uralkodás, amely akkor is kiszolgáltatottá tesz másokat, ha pozitívan élik meg.

Szaturnusz- Jupiter 3. A feladat szerinti döntési helyzet általában ott jelenik meg, ahol a Jupiter áll (ház, néha jegy). Sokszor levezetett házas analógiákban fejthető meg a Sors akarata. A sorsfeladat is az életfeladatot (Napot) segíti. A Sors mindig az kérdezi, hogy tudod-e a feladatodat? Tudsz-e a felső szinten dönteni?

Szaturnusz- Jupiter 4. Onnan tudhatjuk, hogy jó volt a döntés, hogy nem az egónk vágyi, vagy félelmei alapján döntöttünk. felemelő érzés tölt el minket, s megkönnyebbülünk. Amennyiben nem tudunk a feladatunknak megfelelő döntést hozni, akkor azon a területen jönnek a nehézségek, ahol a Szaturnusz áll (ház).

Gyakorlás - Fényszögek Mitől ezoterikus az asztrológia? Miért választunk szélesebb orbiszt? Milyen sorrendben elemezzük a fényszögeket? Mit jelent a közeledő, távolodó, alsó és felső?

Legfontosabb döntéshelyzetek: 2. óra Legfontosabb döntéshelyzetek: Szaturnusz - Jupiter

Kos Szaturnusz- Kos Jupiter Ezek példák, a variációk száma végtelen! "Azért vállalkozhatsz, harcolhatsz, irányíthatsz, hogy nektek sikeretek legyen.” (közös vállalkozás) Kos Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért vagy biztonságban, hogy küzdhess másért. Azért kapsz, hogy másért küzdhess.” (beteg gyerek)

Kos Szaturnusz- Ikrek Jupiter "Azért taníthatsz, hogy együtt sikeretek legyen.” .(edző) „Azért költözöl, utazol, hogy sikeretek legyen.” Kos Szaturnusz- Rák Jupiter "Akkor leszel nélkülözhetetlen, ha küzdesz érte.” (gyógytornász, családi vállalkozás). „Akkor lesz családod, ha érte lesz."

Kos Szaturnusz- Oroszlán Jupiter "Azért alkotsz, teremtesz, hogy sikeretek legyen, vagy céljaitokért küzdhess. Azért vállalsz gyereket, hogy legyen miért küzdeni.„ (gyermek nélküli hiába küzd) Kos Szaturnusz- Szűz Jupiter "Úgy küzdj, ahogy kérik. Úgy dolgozz, ahogy a mások céljai megkívánják.„ (vállalkozó lesz)

Kos Szaturnusz- Mérleg Jupiter "Közös célokért küzdhetsz. Úgy küzdj, ahogy elvárják. Azért küzdj, mert ilyen a párod. Ha érzed, hogy szeretnek, akkor tudsz a céljaitokért küzdeni.” (válás veszélyes) Kos Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Akkor is küzdj, ha nem fogják elismerni, megbecsülni. Akkor is küzdj másokért, ha nem tartod jónak. Akkor feküdj le a másikkal, ha azt akarod, hogy ő élvezze. Akkor vegyél fel hitelt, ha a másiknak adod.” (az egóról való lemondás)

Kos Szaturnusz- Nyilas Jupiter "Akkor is küzdened kell a céljaitokért, ha tudod, hogy nem sikerül. Azért küzdj, amiben hiszel. Házasságért küzdj. Külföldön küzdhetsz másokét.” (ezzel sem szabad válni) Kos Szaturnusz- Bak Jupiter "Akkor teljesülnek a céljaid, ha másokért küzdesz. Azért építesz házat, hogy a másik céljai megvalósuljanak. Akkor lesz karriered, ha a másikat teszed sikeressé.” („Majd, ha ház lesz.”)

Kos Szaturnusz- Vízöntő Jupiter "Azért változtass, hogy általa sikeresek legyetek. Akkor küzdj a másikért, ha ő nem küzd.” („én miért, ha ő nem?”) Kos Szaturnusz- Halak Jupiter "Azért hozz áldozatot, hogy másért küzdhess. Azért küzdj, amit a másik akar. Akkor is küzdj másokért, ha az áldozatokkal jár.” („és én…”)

Bika Szaturnusz- Kos Jupiter "Azért harcolj, vállalkozz, hogy adhass, hogy legyen nektek.„ (nem küzdhet azért, hogy neki legyen) Bika Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért vagy biztonságban, hogy kaphass. Akkor vagy biztonságban, ha mások teremtik. Azért kapsz anyagiakat, hogy a másik adhasson.„ (baj, ha nem tud elfogadni, mert nem lesz)

Bika Szaturnusz- Ikrek Jupiter "Azért tanulj, kereskedj, hogy adhass. Azért taníthatsz, hogy megéljétek a tudást.„ (egyedül marad, bedől a vállalkozás) Bika Szaturnusz- Rák Jupiter "Azért vállalj családot, hogy a másik családot teremthessen. Azért főzz, hogy bevásárolhasson hozzá a másik. Akkor lehet otthonod, ha mások teremtik. Akkor lesz rád szükség, ha adni akarnak Neked.„ (meg kell tanulnia elfogadni)

Bika Szaturnusz- Oroszlán Jupiter "Azért irányíts, hogy biztonságban legyetek. Azért vállalj gyereket, hogy a másiknak legyen. Azért vállalkozz, hogy másoknak adhass.„ („majd egyedül”) Bika Szaturnusz- Szűz Jupiter (Munka) „Azért dolgozz, rendelődj alá, hogy mástól kaphass. Ahogy dolgozol, úgy kapsz. Akkor kapsz, ha alá tudsz rendelődni. Segítség elnyeri jutalmát.” Koldus: „aki kér, annak adnak."

Bika Szaturnusz- Mérleg Jupiter "Annyit adj, amennyit szeretnének. Minden a párodé. Akkor tudsz adni, ha érzed, hogy megbecsülnek. Párodnak kell adnod.„ (válás itt is veszélyes) Bika Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Sosem azt kapod, amit szeretnél. Azt veszíted el, amit adnod kell. Csak azt kaphatod, amit kapnod kell.” (egó ellenes)

Bika Szaturnusz- Nyilas Jupiter "Azt kapod (adom), amit megérdemelsz. Sosem azt kell adnod, amit megígértél.„ (anyag nélküli biztonság tanulása) Bika Szaturnusz- Bak Jupiter "Célok megvalósításához kapsz. Olyan anyát kapsz, amilyet megérdemelsz. A céljaidhoz mindent megkapsz." (X. ház is. Céltalanság veszélyes )

Bika Szaturnusz- Vízöntő Jupiter "Mindent adj meg, hogy nektek jobb legyen. Akkor adj, ha nektek jó lesz.„ („nekem legyen jó”) Bika Szaturnusz- Halak Jupiter "Akkor kapsz, ha áldozat vállalsz a másikért. Mindent megkapsz, hogy le tudjál róla mondani.„ (egységben minden az enyém)

Köszönöm a figyelmet!