Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai továbbképzés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai továbbképzés"— Előadás másolata:

1 Asztrológiai továbbképzés

2 A nap gondolata: „Mégis kinek az élete?” 9-10. óra

3 Elemzés Pontosítás Mundánházas pontosítás Direkció elemzés
Következő lehetőség, Primer és Tercier direkció alapján Mintaelemzés Sorsfeladat Sorstípus

4 Feladat János Bp. 1946.03.26. 16:15 Első testvér születése 1949.06.27.
Második testvér születése Baleset Házasság Első gyerek Második gyerek Házastárs halála Voltak tervezett gerincműtétei.

5 Sorsfeladat A Szaturnusz és a Jupiter sorsjelölő bolygók, így ők mutatják az ember sorsfeladatát. Sorsfeladat: a Szaturnusz jegyének felső szintje. A feladat a Szaturnusz felső és a Jupiter középső szintjének megfelelő analógiában megjelenő döntési helyzet. („Felkérdezésnek” is szokták mondani)

6 Sorsfeladat 2. Példa: Oroszlán Szaturnusz – Bika Jupiter: Megteremted a biztonságukat, mert kiszolgáltatottak neked. Azért kapsz, mert kiszolgáltatottak neked. -> Bika középső szintje például a biztonság, vagy az adás és a kapás. Oroszlán felső szintje a másokért való uralkodás, amely akkor is kiszolgáltatottá tesz másokat, ha pozitívan élik meg.

7 Sorsfeladat 3. A feladat szerinti döntési helyzet általában ott jelenik meg, ahol a Jupiter áll (ház, néha jegy). Sokszor levezetett házas analógiákban fejthető meg a Sors akarata. A sorsfeladat is az életfeladatot (Napot) segíti. A Sors mindig az kérdezi, hogy tudod-e a feladatodat? Tudsz-e a felső szinten dönteni?

8 Sorsfeladat 4. Onnan tudhatjuk, hogy jó volt a döntés, hogy
nem az egónk vágyi, vagy félelmei alapján döntöttünk. felemelő érzés tölt el minket, s megkönnyebbülünk. Amennyiben nem tudunk a feladatunknak megfelelő döntést hozni, akkor azon a területen jönnek a nehézségek, ahol a Szaturnusz áll (ház).

9 Kos Szaturnusz- Kos Jupiter
Ezek példák, a variációk száma végtelen! "Azért vállalkozhatsz, harcolhatsz, irányíthatsz, hogy nektek sikeretek legyen.” (közös vállalkozás) Kos Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért vagy biztonságban, hogy küzdhess másért. Azért kapsz, hogy másért küzdhess.” (beteg gyerek)

10 Sorstípus A transzcendens bolygók a feladatunk irányába terelnek minket. Az Uránusz felkelti a vágyat, a Neptunusz elmossa a határokat, a Plútó átalakít. A Neptunusz a Szaturnuszt, az Uránusz a Jupitert hozza létre. Sorstípus: Uránuszi, vagy Neptunuszi.

11 Sorstípus 2. Uránusz, Neptunusz elv: ők indítják a sorseseményeket.
G F j k i l Te Mi Én Te

12 H I + - + - független kiszolgáltatott önfeláldozó áldozat
Sorstípus 3. H I független kiszolgáltatott önfeláldozó áldozat

13 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai továbbképzés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések