Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is."— Előadás másolata:

1

2 a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
Sorsom legyen a te kezedben, Biztos helye van a féltő szívedben - ezért hát: Rád bízom, rád bízom, a nehéz napokat rád bízom.

3 ha volna mitől is, nem félek.
Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek. Nem félek, nem félek, de kérem az erődet. Támaszt keresek az erődben, Vigaszt a szomorú, nehéz időkben - ha lesznek. Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek.

4 Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
Mert ő lát el minden jóval, Amíg napjaink telnek. Ma is ő volt mivelünk, Ma is óvta életünk, És hogy szégyen, kár ne érjen, Keze őrzött száz veszélyben.

5 Ne indulj haragra a gonoszok miatt, ne irigykedj a cselszövőkre
Ne indulj haragra a gonoszok miatt, ne irigykedj a cselszövőkre! Mert hamar elhervadnak, mint a fű, elfonnyadnak, mint a zöld növények. Bízzál az ÚRban, és tégy jót, akkor az országban lakhatsz, és biztonságban élhetsz. Gyönyörködj az ÚRban, és megadja szíved kéréseit! Hagyd az ÚRra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik: világossá teszi igazságodat, jogodra fényt derít. Légy csendben, és várj az ÚRra! Ne indulj fel, ha az alattomos embernek szerencsés az útja! Tégy le a haragról, hagyd a heveskedést, ne légy indulatos, mert az csak rosszra visz! Mert a gonoszok kipusztulnak, de akik az ÚRban reménykednek, azok öröklik a földet. -37.zsoltár

6 A mélyből hozzád száll szavam,
Krisztus kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan, Krisztus kegyelmezz! Segíts! Segíts! Ne hagyj! Ne hagyj! Nézd, rám tör a bűn már, Te adj! Te adj! Erőt! Erőt! Krisztus, kegyelmezz!

7 Ha ajkam vétett ellened,
Krisztus kegyelmezz! A jó hírt zengjem csak veled, Krisztus kegyelmezz! Segíts! Segíts! Ne hagyj! Ne hagyj! Nézd, rám tör a bűn már, Te adj! Te adj! Erőt! Erőt! Krisztus, kegyelmezz!

8 Ha arcod fényét elfedem,
Krisztus kegyelmezz! Te újból szólíts, Istenem, Krisztus kegyelmezz! Segíts! Segíts! Ne hagyj! Ne hagyj! Nézd, rám tör a bűn már, Te adj! Te adj! Erőt! Erőt! Krisztus, kegyelmezz!

9

10

11

12

13

14

15

16 Most azonban vessétek el magatoktól mindezt: a haragot, az indulatot, a gonoszságot, az istenkáromlást, és szátokból a gyalázatos beszédet. Öltsetek tehát magatokra - mint Isten választottai, szentek és szeretettek - könyörületes szívet, jóságot, alázatot, szelídséget, türelmet. Viseljétek el egymást, és bocsássatok meg egymásnak, ha valakinek panasza volna valaki ellen: ahogyan az Úr is megbocsátott nektek, úgy tegyetek ti is. Mindezek fölé pedig öltsétek fel a szeretetet, mert az tökéletesen összefog mindent. Kol 3

17

18

19 Béke legyen a nap alatt, Emberek közt jó akarat; Szerezz köztünk békét, Urunk, Melyért buzgón imádkozunk!

20 Boldogok, akik békét teremtenek, mert ők Isten fiainak neveztetnek. !


Letölteni ppt "a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések