Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET"— Előadás másolata:

1 REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET
2016. …mert Isten szeretet. Abban nyilvánul meg Isten hozzánk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala. Ez a szeretet, és nem az, ahogy mi szeretjük Istent, hanem az, hogy ő szeretett minket, és elküldte a Fiát engesztelő áldozatul bűneinkért.

2 Jó fegyverünk és pajzsunk. Ha ő velünk, ki ellenünk?
Erős vár a mi Istenünk, Jó fegyverünk és pajzsunk. Ha ő velünk, ki ellenünk? Az Úr a mi oltalmunk. Az ős ellenség most is üldöz még, Nagy a serege, Csalárdság fegyvere, Nincs ilyen több a földön.

3 Erőnk magában mit sem ér, Mi csakhamar elesnénk,
De küzd értünk a hős vezér, Kit Isten rendelt mellénk. Kérdezed: ki az? Jézus Krisztus az, Isten szent Fia, Az ég és föld Ura, ő a mi diadalmunk.

4

5 Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni,
Szent, örök Isten, nincsen hova lennem. Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szívem kitárni, irgalmat kérni.

6 Nálad bocsánat vár és élet. Lázadó szívem újra cseréled.
Mélységes mélyből kiáltok tehozzád. Forduljon ismét felém fényes orcád! Nálad bocsánat vár és élet. Lázadó szívem újra cseréled.

7 mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében.
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében.

8 És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban,
aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától, szenvedett Poncius Pilátus alatt, megfeszítették, meghalt és eltemették.

9 Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül, fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atya Isten jobbján, onnan jön el ítélni élőket és holtakat.

10 a bűnök bocsánatát, a test feltámadását és az örök életet.
Hiszek Szentlélekben. Hiszem az egyetemes anyaszentegyházat, a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát, a test feltámadását és az örök életet. Ámen."

11 Rád bízom, rád bízom, a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is. Sorsom legyen a te kezedben, Biztos helye van a féltő szívedben – ezért hát: Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.

12 Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek. Nem félek, nem félek, de kérem az erődet. Támaszt keresek az erődben, Vigaszt a szomorú, nehéz időkben – ha lesznek. Nem félek, nem félek, de kérem az erődet.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 MA IS…..

23 ISTEN SZERET JÁRJ UTÁNA SAJÁT MAGAD!

24 2016 KEVI Szeretteim, ha így szeretett minket Isten, akkor mi is tartozunk azzal, hogy szeressük egymást. Istent soha senki sem látta: ha szeretjük egymást, Isten lakik bennünk, és az ő szeretete lett teljessé bennünk…

25 Reménység, reménység, a holnap felől is reménység. megtart, ha jön a kétség. Fény lesz ott, ahol ma sötétség, Élet ott, ahol ma reménytelenség – ezért hát Reménység, reménység, a holnap felől is reménység. Reménység, reménység, megtart, ha jön a kétség.

26

27 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld széthullik, minden hegy leomlik De egy Kőszikla örökké áll Tajtékzik a tenger, gyilkol a sok fegyver Nékünk mégsem árt a halál

28 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Eladó már minden, örömöd még sincsen Ha ez a forrás nem árad ránk Ő az, aki ingyen már oda adott mindent Értünk áldozva önmagát

29 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Fogták, elítélték és megfeszítették Isten Fiát mihelyettünk Nincs már ítélet, vád sohasem érhet Vére eltörölt minden bűnt

30 ISTENHEZ KÖZELI ÁLDOTT PIHENTETŐ FELFRISSÍTŐ NEVETŐS LÁBLÓGATÓS ŐSZI SZÜNETET MINDENNKINEK !


Letölteni ppt "REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET"

Hasonló előadás


Google Hirdetések