Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai iskola II.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai iskola II."— Előadás másolata:

1 Asztrológiai iskola II.

2 A nap gondolata: Megoldásaink óra

3 Vízöntő Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor harcolj, vállalkozz, dönts, ha a másik nem.„ (ki kell egészíteni a másikat) Vízöntő Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért adsz, hogy a másik kapjon. Azért keresel, hogy a másiknak ne kelljen, vagy azért keres ő, hogy Neked ne kelljen.„ (nőknél nem egyszerű helyzet)

4 Vízöntő Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azért tanulsz, hogy a másik taníthasson. Azért utazz, hogy a másiknak ne kelljen. Azért beszélj, mert a másik nem tud.„ (a tanulás mindig jó analógia) Vízöntő Szaturnusz- Rák Jupiter "Azért szeretsz, mert a másik nem tud. Akkor lesz családod, mert a másiknak nincs (legyen közös)."

5 Vízöntő Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Akkor vállalkozz, amikor a másik nem akar. Akkor vállalj gyereket, amikor a másik akarja.„ (mert egyedül nem tud a másik) Vízöntő Szaturnusz- Szűz Jupiter "Azért kell dolgoznod, alárendelődnöd, hogy a másiknak ne kelljen.„ (régen a férfiak dolga volt)

6 Vízöntő Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Mindent a párodért tegyél, mindent tegyél meg, amit ő nem tesz. Akkor teremts harmóniát, ha a másik nem tud. Azért alkalmazkodj, hogy a másiknak ne kelljen.„ (a pár is dzsolidzsóker) Vízöntő Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Azért veszel fel hitelt, hogy a másik kölcsönt tudjon adni. Azért veszítesz, hogy a másiknak ne kelljen.„ („A hitel”)

7 Vízöntő Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Azért lelkesedsz, mert a másik nem tud. Azért hiszel, mert a másik nem. Azért kéred meg, mert ő nem tud.„ (hit fontossága) Vízöntő Szaturnusz- Bak Jupiter "Azért van karriered, hogy a másiknak ne kelljen karriert építenie. Azért vannak céljaid, mert a másiknak nincsenek.„ (célkijelölő)

8 Vízöntő Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Azért változtatsz, hogy a másiknak ne kelljen. Azért vagy más, hogy a másiknak ne kelljen.„ (Bak-Vízöntő pár) Vízöntő Szaturnusz- Halak Jupiter "Azért hozol áldozatot, hogy a másiknak ne kelljen. Azért van szeretőd, hogy a másiknak ne legyen.„ (pár betegsége)

9 Halak Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor és úgy harcolj, vállalkozz, szervezz, ahogy a másik akarja.„ (egyedül nem megy) Halak Szaturnusz- Bika Jupiter "Akkor kapsz, ha a másik adni akar. Akkor adj, ha a másik kér. Akkor vagy biztonságban, ha más megteremti. Azt élvezheted, amit a másik nyújt neked.„ (koldus)

10 Halak Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azt tanítsd, mond, amit a másik igényel, hallani akar. Akkor költözhetsz, ha a másik akarja.„ (de akkor kell) Halak Szaturnusz- Rák Jupiter "Azért kötődsz érzelmileg, hogy a másik irányíthasson. Azért akarsz családot, mert a másik akarja. Akkor leszel nélkülözhetetlen, ha a másik azzá tesz.„ (akartatni, vonzóvá kell tenni)

11 Halak Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Akkor teremtesz, vállalkozol, ha a másik akarja. Akkor legyen gyereked, ha a másik szeretne. Akkor leszel király, ha megkoronáznak, ha felnéznek rád.„ (Halak király) Halak Szaturnusz- Szűz Jupiter "Akkor segíts, ha a másik akarja, vagyis kéri. Akkor rendelődj alá, ha a másik szeretné. Azért dolgozz, mert ezt várják tőled.„ (segítség)

12 Halak Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Akkor alkalmazkodj, ha azt kérik. Azért van ilyen párod, mert ilyenre van szükséged. Akkor menj nyilvánosság elé, ha kérik, ha igény van rá.„ (akartathatod, de ha nem akarják, ne tedd) Halak Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Az a jó Neked, ha a másiknak is jó. Akkor adj kölcsön, akkor vegyél fel hitelt, ha kérik.„ (hitelhalmozó)

13 Halak Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Arra esküdj, amit hallani akarnak. Azzal házasodj, aki házasodni akar Veled. Akkor lesz önbizalmad, ha mások adják. Akkor lesz hited, ha mások által fejlődik.„ („ehhez menjek hozzá?”) Halak Szaturnusz- Bak Jupiter "Ott leszel sikeres, ott lesz karriered, ahol mások akarják. Azt a célt választhatod, amit mások adnak.„ (cselekedj ösztönösen)

14 Halak Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Akkor leszel független, ha azzá tesznek. Akkor lesz barátod, ha valaki a barátod akar lenni. Akkor változtass, ha mások kérik. Akkor lehetsz más, ha mássá tesznek.„ (másság) Halak Szaturnusz- Halak Jupiter "Akkor hozz áldozatot, ha ezt kérik tőled. Akkor lesz szertőd, ha a másik akarja.„ („áldozatot hozok érted…”

15 Primer direkció Direkciónak nevezzük, amikor a radix horoszkóp valamely elemét, a horoszkóp egy másik eleméhez igazítjuk, dirigáljuk. Primer direkció az elsődleges földmozgáson alapul. Tengely direkció, ahol az Asc-t és az MC-t dirigáljuk a születés és az esemény között eltelt idő alapján direkt, illetve konverz irányba. (Továbbiak, számítás a tanárképzésen!)

16 Primer direkció 2. Szabályok: Direkciót hozhat az a bolygó, amely:
benn áll a házban ház ura ház analógikus ura, vagy főfényszög kapcsolatban van a házban álló bolygóval ház urával ház analógikus urával vagy analógikus kapcsolatban van az eseménnyel (pl. gyerek: Nap, Hold, testvér: Merkúr)

17 Primer direkció 3. Szabályok (folytatás):
Csak az a direkciós bolygó hozhat életeseményt, amely kapcsolatban van az adott év solár Napjának házhelyzetével. Kapcsolat: benn áll a házban ház ura ház analógikus ura fényszög kapcsolat (félfényszög is) fényszögpár kapcsolat

18 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai iskola II."

Hasonló előadás


Google Hirdetések