Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!"— Előadás másolata:

1 Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni! Ne tartsd meg az üzenetet! A mantrát tovább kell küldened 96 órán belül, s nagyon érdekes meglepetésben lesz részed! Ez mindenkire igaz – még ha nem is hiszel benne... független vallási hovatartozásodtól… Hit…

2 INSTRUKCIÓK AZ ÉLETHEZ
1. Vedd számításba, hogy a nagy szerelem és nagy teljesítmények magukban foglalják a nagy kockázatot. 2. Ha vesztesz, vond le a tanulságot. 3. Kövesd az alábbi 3 szabályt: Tiszteld önmagadat, Tisztelj másokat, és Vállalj felelősséget valamennyi tettedért.

3 4. Emlékezz arra, hogy ha valamit nem kapsz meg, amit szeretnél, néha óriási szerencse.
5. Tanuld meg jól a szabályokat, hogy megszeghesd őket. 6. Ne hagyd, hogy egy kis vita nagy barátságokat szakítson meg. 7. Amint észrevetted, hogy hibát vétettél, azonnal tegyél lépéseket annak kijavítására.

4 8. Minden nap legyél egy kicsit egyedül.
9. Tárd ki karodat a változások felé, de ne hagyd értékeidet veszni. 10. Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz. 11. Élj jó, harmonikus életet. Aztán, ha majd idősebb leszel és visszatekintesz, képes leszel még egyszer átélni azt. 12. Egy szeretetteljes légkör otthonodban képezi alapját életednek.

5 13. Ha valamelyik szeretteddel vitád támad, csak azzal foglalkozzál és ne hánytorgasd fel a múltat.
14. Oszd meg a tudásodat. Ez a hallhatatlanság módja. 15. Légy kegyes a Földdel. 16. Egy évben egyszer látogass meg olyan helyet, ahol korábban nem voltál.

6 17. Emlékezz arra, hogy a legjobb barátság az, amikor a szereteted meghaladja azt, mint amire szükséged van másoktól. 18. Mérd azzal a sikert, hogy miről kellett lemondanod azért, hogy megkaphasd. 19. A szerelemben és a főzésben kerüld a szélsőségeket.

7 Továbbítsd ezt az üzenetet legalább 5 embernek és az életed javulni fog!!!
0-4 ember: Életed kissé javulni fog. 5-9 ember: Életed olyan mértékben javul, ahogy szeretnéd. 9-14 ember: Legalább 5 csodálatos élményben lesz részed a következő 3 héten. 15 ember & több: Az életed drasztikusan fog javulni és mindaz, amit valaha is álmodtál, megvalósul Ha nem továbbítod, akkor sem történik semmi. Ne tartsd meg ezt az üzenetet. 96 órán belül továbbítanod kell. Egy nagyon kellemes meglepetésben lesz részed…


Letölteni ppt "Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések