Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: a Dalai Láma

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: a Dalai Láma"— Előadás másolata:

1 Készítette: a Dalai Láma
Személyiségteszt Készítette: a Dalai Láma

2 Valódi személyiséged megismerheted
Valódi személyiséged megismerheted!!! Csak 4 rövid kérdést kapsz, de az eredmény nagy meglepetést fog okozni. Ne csapd be magadat csak azért, mert kíváncsi vagy az eredményekre! Egérkattintással léphetsz tovább…

3 Az elméd és az érzéseid egy ejtőernyőt képeznek, aminek akkor van a legnagyobb haszna, amikor kinyitod.   Jól fogsz szórakozni, de csak akkor, ha pontosan betartod az utasításokat   Ne csalj!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

4 KEZDÉS ELŐTT KÍVÁNJ VALAMIT !!!
Írd fel a kívánságod egy papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább...

5 A kapott sorrendben válaszold meg a kérdéseket!
VIGYÁZAT !!! A kapott sorrendben válaszold meg a kérdéseket! Csak 4 kérdés van, de ha már előre utánanézel az eredményeknek, a válaszaid nem lesznek őszinték!!! Szóval véletlenül se nézz előre a válaszoknak!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

6 Fogj egy ceruzát és a papírlapodat, és arra írd fel a válaszaidat!
A teszt végén lesz rájuk szükséged. Ez egy becsületes kérdezz-felelek teszt, ami majd sokat elárul A VALÓDI ÉNedről. Érzésed szerint válaszolj a kérdésekre!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

7 1. kérdés Az itt látható állatneveket tedd a tetszésed szerinti sorrendbe!
Tehén Tigris Birka Malac Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

8 2. kérdés A következő szavakhoz társíts egy-egy tulajdonságot, ami rögtön eszedbe jut arról a dologról!! (pl.: Ló = gyors) a.) Kutya b.) Macska c.) Patkány d.) Kávé e.) Tenger Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

9 3. kérdés Gondolj olyan emberekre, akik ismernek téged, és azonosítsd őket a következő színekhez!! (Minden emberhez csak 1 színt társíts!) a.) sárga b.) narancssárga c.) piros d.) fehér  e.) zöld Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

10 Végezetül írd fel a kedvenc számodat, és a kedvenc napodat a hétnek!
4. kérdés Végezetül írd fel a kedvenc számodat, és a kedvenc napodat a hétnek! Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

11 Kész vagy??? Kérlek légy biztos abban, hogy őszintén válaszoltál a kérdésekre, és a válaszok a valóságot tükrözik!!!!

12 Utolsó esély.... Ha a válaszaidat szeretnéd még egyszer átnézni, nyomd meg az “Esc“ gombot és indítsd újra a diavetítést! Minden válaszod rendben van ??? Akkor egérkattintással lépj tovább….

13 Most már megnézheted az eredményeket.
De előtte: Ismételd meg a kívánságodat!!! Írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

14 Megoldás: 1. kérdés Ez a kérdés azt válaszolja meg, mi élvez elsőbbséget az életedben:
Tehén = KARRIER Tigris = BÜSZKESÉG Birka = SZERELEM Ló = CSALÁD Malac = PÉNZ Írd fel a papírlapra a piros betűs fogalmakat az állatnevek mellé! Az általad írt sorrend mutatja meg, hogy mi hányadik helyen áll az életedben. .... egérkattintással lépj tovább !!!

15 2. kérdés A kutya leírása: A TE SZEMÉLYISÉGED A macska leírása:
A partnered személyisége A patkány leírása: Az ellenségeid személyisége A kávé leírása: Megmutatja, milyen vagy az ágyban A tenger leírása: Megmutatja, milyen életet élsz. Az eredményeket írd fel a tulajdonságok mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

16 3. kérdés Sárga: Ez az ember sosem fog elfelejteni. Narancssárga:
Narancssárga: Ezt az embert tartod a legjobb barátodnak. Piros: Ezt az embert igazán szereted. Fehér: Ez az ember a te lelki társad. Zöld: Erre az emberre egész életedben emlékezni fogsz. Az eredményeket írd fel a nevek mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

17 4. kérdés Küldd el azt a tesztet legalább annyi embernek, amennyit felírtál kedvenc számodnak, és a kívánságod a hétnek azon napján fog teljesülni, amelyiket felírtad a kedvencednek. Ezt a tesztet készítette: a Dalai Láma A Millennium évében. Gondolkodj el egy kicsit az egészen! Egérkattintással érsz a végére...

18 Vége… Ezt az e-mail-t ne töröld ki, hanem 96 órán belül küldd tovább.
Egy fantasztikus meglepetésben lesz részed. Ez igaz !!! …még akkor is, ha te nem hiszel benne !!!! Vége…


Letölteni ppt "Készítette: a Dalai Láma"

Hasonló előadás


Google Hirdetések