Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez a Tantra Indiából érkezett..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez a Tantra Indiából érkezett.."— Előadás másolata:

1 Ez a Tantra Indiából érkezett..
Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elolvastad, a szerencse rádköszönt. TANTRA. Küldd el ezt annak, akinek szerencsét akarsz kívánni...…Sok ilyen lehet... Ha most el is felejted elküldeni, ha rágondolsz, akkor szerencsés lesz. Pénzt nem küldök, mert nekem sincs.

2 NÉHÁNY SZABÁLY, HOGYAN ÉLJ:
Egyél sok rizst! Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd! Tanuld meg kedvenc versedet! Ne higgy el mindent, amit hallasz, ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél! Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan! Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe!

3 Higgy benne, hogy létezik “Szerelem első látásra”!
Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait! Szeress mélyen és szenvedélyesen! Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj. Kezelj minden egyet nem értést tisztán, de ne támadj! Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján! Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan!

4 Ha valaki olyat kérdez tőled, amire nem akarsz
Ha valaki olyat kérdez tőled, amire nem akarsz válaszolni, mosolyogj, és kérdezd meg tőle: “Miért akarod tudni?” Ne feledd, hogy a legnagyobb szerelem és a legnagyobb eredmények hordozzák magukban a legnagyobb kockázatot. Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá! Mindig mondd, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent! Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle!

5 Ne feledd: tiszteld önmagad, tisztelj mindenki mást,
Ne feledd: tiszteld önmagad, tisztelj mindenki mást, és légy felelős a tetteidért! Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget egy nagyszerű barátságnak! Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd! Azonnal! Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja! Olyan emberrel házasodj össze, aki szeret beszélgetni! Idős korodra a beszélgetés lesz az egyik legfontosabb dolog, amit másokban megtalálhatsz!

6 Tölts el valamennyi időt egyedül!
Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat! Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz! Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét! Élj egy jó és becsületes életet! Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni. Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be!

7 Az otthonod jó légköre nagyon fontos.
Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen! Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani! Soha ne hánytorgasd fel a múltat! Olvass a sorok között! Oszd meg a tudásod! Ez egy út a halhatatlanságba.

8 Légy kedves a bolygódhoz!
Ne akadályozd az anyatermészetet! Csak a saját dolgaiddal foglalkozz! Ne higgy annak a partnernek, aki ha megcsókol, nem csukja be a szemét! Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha nem voltál! Ha pénzed lesz, adakozz még életedben! Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.

9 Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse!
Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk! Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy a másikkal! Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd! A szerelemmel és a főzéssel szemben légy elfogult: ne várj túl sokat viszont!

10 Ne tartsd meg ezt az üzenetet
Ne tartsd meg ezt az üzenetet! A Tantrának 96 órán belül ki kell kerülnie a kezedből. Küldd el és figyeld mi történik. A következő négy nap alatt kellemes meglepetésben lesz részed. Ez akkor is igaz, ha nem hiszed. Küldd el legalább 5 embernek, és az életed meg fog javulni! 0-4 személy: egy kis javulást fogsz tapasztalni. 5-9 személy: a reményeidnek megfelelően fog alakulni az életed. 9-14 személy: A következő négy napban legalább öt kellemes meglepetésben lesz részed. 15 vagy több személy: az életed jelentősen meg fog javulni, és álmaid elkezdenek valóra válni.


Letölteni ppt "Ez a Tantra Indiából érkezett.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések