Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyönyörű napot kívánok!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyönyörű napot kívánok!"— Előadás másolata:

1 Gyönyörű napot kívánok!
Élet oldal zenével

2 Feledhetetlen gondolatok

3 “békés együttélésre jutottam az idővel:
Ő sem követ, én sem szaladok el előle, Egy napon találkozunk..." (Mario Lago)

4 “Soha ne menj egy ismert úton,
Mert oda visz, ahol már jártak mások." (Graham Bell) “Mindig akad egy kis bolondság a szerelemben, még akkor is, ha a bolondságba egy kis ész is vegyül". (F. Nietzshe)

5 “Az idő nagyon lassan halad azoknak akik várakoznak, és nagyon gyorsan telik azoknak, akik félnek.
Az idő nagyon hosszú azoknak akik sopánkodnak, de nagyon rövid azoknak, akik megélik. De azoknak, akik szeretnek, az idő örök."  (William Shakespeare) “Sokan elengedik az élet apró örömeit, miközben a nagy boldogságot várják.“ (Pearl S. Buck)

6 “A szerelem a legjobb muzsika az élet színpadán
“A szerelem a legjobb muzsika az élet színpadán. Nélküle örökre dallamtalan lennél az emberiség hatalmas énekkarában." (Roque Schneider ) " Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem. (Kínai közmondás)

7 “Csak visszatekintve értheted meg az életet;
de, hogy megéld, ahhoz tekints előre." (Soren Kierkegaard) “Miért ismételjük meg elődeink hibáit, amikor annyi új hibát kell még ejtenünk?" (Bertrand Russel)

8 Ha elölről kezdhetném az életet, ugyanazokat a hibákat követném el,
csak sokkal korábban."  (Tallulah Bankhead) “Az embert nem tudod megtanítani semmire, de segítheted, hogy önmaga találja meg a választ." (Galileo Galilei)

9 “Vannak személyek, akik hozzánk beszélnek, de meg sem halljuk őket,
Vannak akik megsebeznek, de rajtunk még heg sem marad, de vannak személyek, akik egyszerűen megjelennek az életünkben és örökre nyomot hagynak bennünk."  (Cecília Meireles)   Az igazi filozófia: újra megtanulni a világra tekinteni.  (Merleau-Ponty )

10 Örülj, hogy megkaptad ezt a levelet, mert azt jelenti, hogy valaki gondolt rád. Ez nem történik meg bárkivel. magyarította: ille lajos


Letölteni ppt "Gyönyörű napot kívánok!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések