Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,"— Előadás másolata:

1 Az angyalmentők száma: 333

2 Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal, akiknek a segélyhívó száma: 333.

3 Ez egy különleges szám. A hármas sok kultúrában és hitrendszerben nagy erővel bír, és a háromszor három még erősebb. Az angyalok ezzel a számmal akarják a tudtunkra adni, hogy velünk van a segítségük, a szeretetük.

4 Keressünk egy csendes, meghitt helyet a meditációhoz, bár sokat segíthet, ha megtanuljuk elvégezni zaklatott körülmények között is ezt a gyakorlatot. A legvalószínűbb, hogy a 333-ast vészhelyzetben kell tárcsáznunk.

5 Az aranytelefon 1. lépés

6 Képzeljünk magunk elé egy aranytelefont: gyönyörű, fényes, mint egy aranylánc

7 egy aranyflitteres top vagy arany karácsonyfadísz.

8 Csillog. Lehet régimódi készülék, tárcsával és tíz lyukkal, vagy akár újfajta, gombokkal, ahogy tetszik.

9 Ez a mi személyes közvetlen 333-as angyalvonalunk, úgyhogy képzeljük olyannak, amilyennek akarjuk. Még egy aranymobilt is magunk elé vizualizálhatunk.

10  2. lépés Ez a telefon egyedi tervezésű: csak három szám van a tárcsáján, vagy három gomb van rajta. Három darab hármas számjegy. Lássuk tisztán a számokat. Milyen színűek? Mi választjuk ki a számjegyek színét: néhányan fekete számokkal képzelik el az aranytelefonjukat, mások élénk kékkel, fehérrel vagy szivárványszínűvel. Egyedül az fontos, hogy ne változtassunk a design-on menet közben. Igyekezzünk mindig ugyanazt a képzeletbeli készüléket használni.

11 3. lépés Idézzük fel magunkban a minket nyomasztó problémát, majd vegyük fel a kagylót, és tartsuk a fülünkhöz. Ne feledjük, ezt is képzeletben tesszük.

12 Nyitott szemmel is tisztán lehet vizualizálni, de ha nem látunk képeket magunk előtt, akkor képzeljük el az érzést.

13 Segíthet, ha jobbra fordítjuk a tekintetünket, és a távolba bámulunk. Ez a pozíció kényelmes a szemnek, így tisztábban látjuk magunk előtt a készüléket.

14  4. lépés Lássuk magunkat, amint a kagylót a fülünkhöz tartjuk, és a 333-ast tárcsázzuk. Milyen a telefon hangja? Néhány angyaltelefon visszhangozva cseng, míg mások szinte zenei hangot hallatnak a szokásos „brrr-brrr” helyett. Hagyjuk a készüléket kicsörögni annyi ideig, amennyit megfelelőnek érzünk. Legyen elménk közben üres, nyitott. Hagyjunk teret a bekövetkező eseményeknek!

15 5. lépés Meditáció közben tudassuk az angyalunkkal, hogy milyen problémánk van. Gondolatban magyarázzuk el, hogy különleges okból tárcsáztuk a „Segítsen az ég! 333-as” vonalat.

16  Legyünk a lehető legőszintébbek, ne próbáljunk semmit leplezni, az angyalok úgyis tudják, mi az igazság. Mondjuk ki nyugodtan, mi nyomja a lelkünket. Gondoljuk bele a mondatokat a kagylóba. Menjünk végig mindenen, amíg úgy nem érezzük, hogy elég. Nagy örömünkre és meglepetésünkre az angyalok sokszor úgy válaszolnak, hogy egy gondolat pattan ki az agyunkból. És máris tudjuk a megoldást. Lehet, hogy az ihlet az angyali telepátia másik neve?

17  Amikor a 333-as számot hívjuk, felhatalmazást kapnak az angyalok, hogy átnézzék az egész életünket, és nemcsak az adott problémát oldják meg, hanem gyakran szolgálnak valami ráadással is. Bátran fordulj hozzájuk, ha bajban vagy, és halld meg a választ!

18

19

20


Letölteni ppt "Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések