Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ezt üzenik Neked az. Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Bárki, akinek szüksége van ránk, kapcsolatba léphet velünk!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ezt üzenik Neked az. Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Bárki, akinek szüksége van ránk, kapcsolatba léphet velünk!"— Előadás másolata:

1 Ezt üzenik Neked az

2 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Bárki, akinek szüksége van ránk, kapcsolatba léphet velünk!

3 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Ha ezt a 6 pontot átgondolod, máris kapcsolatba léptél velük: 1.Az Örök idők angyalai nemtől és életkortól függetlenül segítenek! 2.Csoportosan és egyedül is hívhatsz bennünket! 3.Az „Örök idők angyalai” ingát csak te személyesen használd, ne add kölcsön másnak! 4.Az „Örök idők angyalai” ingát és ingatáblát bármilyen élethelyzetben használhatod (Szerelem, párkapcsolat, pénzügyek) 5.Az „Örök idők angyalit” meghívhatjuk barátaink, családtagjaink segítésére is. 6.Az Örök idők angyalaival való kapcsolatfelvételhez nem kell vizsga, vagy különös képesség!

4 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Az Örök idők angyalai nehéz időkben, válságban, háborúban, világok sorsának fordulóján érkeznek meg hozzánk. Feladatuk, hogy segítsék az emberek és a dimenziók közötti kommunikációt. Segítségükkel szemléletet válthatunk. Érkezésük célja, hogy gondolataidat megtisztítsd, s megértsd az egyetemes igazságokat.

5 Az Örök Id ő k Angyalai készlet tartalma • Angyalkártya csomag • Öröknaptár • 12 asztrológiai angyal • Avatott angyal inga • Angyal inga tábla • Ajándék e-könyv

6 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Mondd hangosan – képzeld el – add tovább! (Ne változtass rajta!)

7 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája • Képzelj el egy pompás ezüst tálat, mely minden vágyat befogad, minden rosszat elnyel és minden bölcsességet átad! Ez az Örök idők angyalainak ajándéka!

8 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Helyezd a tálba képzeletben mindazt, amitől meg szeretnél szabadulni, amit magad mögött hagynál, amire már nincs szükséged. A varázslatos ezüsttál elnyeli, elemészti, elégeti azokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged!

9 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Helyezd a varázslatos ezüsttálba mindazt, amire vágysz, amire áhítozol, amit meg szeretnél teremteni magadnak! A tál most felemelkedik az Angyalok szintjére, és a kívánságaid meghallgatásra lelnek.

10 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája • A varázslatos ezüst tálban most ajándékot találsz! Amit az angyalok küldtek neked. Végy egy mély lélegzetet és fogadd el, amit kaptál az Örök idők angyalaitól. • Mi ez?

11 Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája • Az Örök idők angyalai minden helyzetben segítségedre lehetnek. Azok az eszközök, melyek segítik a kommunikációt velük, össze vannak készítve a www.mesteringa.hu oldalon! Ezt a bemutatót bárkinek tovább küldheted! Ha nem küldöd tovább semmi nem történik …www.mesteringa.hu (Tényleg ezt akarod? Hogy ne történjen semmi??)


Letölteni ppt "Ezt üzenik Neked az. Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Bárki, akinek szüksége van ránk, kapcsolatba léphet velünk!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések