Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást."— Előadás másolata:

1

2 It Italo Santelli Gerevics Aladár

3 It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.

4 Halassy Olivér Los Angeles 1932, Berlin 1936 Dolgozz magadon és a céljaidon!!! Nem értem Ismerősöm Telefon Megszólítás Kitartás Cél Küzdés

5 Akkor vagy készen a sikerre, ha felvállalod Önmagad és nem másokat okolsz az életedben zajló eseményekért. Negatív dolgok azonnali kizárása

6 Negatív dolgok: azonnal gondolj valami szépre és jóra Legyél mindig lelkes: találj mindenben olyat ami lelkesít Válj profivá abban amit csinálsz Legyél jobb mint a vezetőid

7 Szép jövő??? Lesz. Ma, Ma, Ma Múlt elmúlt Készülj a jövőre, élj a mában és tanulj a múltból. Pozitívumok keresése: -Róma- Cézár – Pompeius „Afrika az enyém vagy” Minden okkal történik? Miért pont veled?

8 Johnny Cash: A szülő által okozott gyerekkori sérülések. Alkohol, amfetamin, hírnév, pénz Kilábalás valaki által: June Carter 2003 05., 2003 09.

9 Nézz körül!!! Olyan vagy mint a környezeted!!! Ha tetszik ragaszkodj hozzá, de ha nem akkor változtass sürgősen!!! Képzeld el hogy keresel 50 000 dollárt.

10 Hat hónap alatt. Tudatosan nem fog menni.

11 Gondolkozz előre 2 hétre Minden héten csatlakozik hozzám 1-1 Prémium csomagos Hisz nekik is kell az 50 000 dollár Mi a feladat? Napi 2 beszélgetés = 20 beszélgetés = 2-4 regisztráció.

12 Promózd magad a neten Hirdesd az ajánlói linked a neten. Add oda a vemailt ingyen mindenkinek. Szöveg: ha lépést akarsz tartani a technikai fejlődéssel, kezd el. Pár év és olyan sötét lesz a net, hogy csak nézni fogsz. Aki feliratkozott: Köszönöm hogy használod, szeretnék megismerkedni veled. Szívesen megmutatom, hogyan csinálom. Találj célcsoportokat. Próbálj meg reklámozni

13 Meghívás: Érdekelne-e téged plusz kereset a net segítségével? Napi 1-2 órát foglalkozz vele. Mi is ez? >>>VALÓBAN AKAROD TUDNI? Igen!>>>MEG AKAROD KAPNI AZ INFÓT? Igen!>>>Rendben. Hallgassuk meg együtt … időben. Te és én. Utána üljünk le és beszéljük meg kettesben, a hallottakat.

14 Miért kapsz értelmetlen nemeket? -A lehetőséget add el és ne a terméket -Nyugtasd meg hogy együtt csináljátok, hisz 99%-nak gőze nincs hogy miként kezdje el. -Építs bizalmi hidat. Addig beszélgess, míg úgy érzed, hogy kell neki pénz és szívesen megnézne egy lehetőséget.

15 Gondolkozz előre 2 + 2 hétre Minden héten csatlakozik hozzám 1-1 Prémium csomagos Hisz nekik is kell az 50 000 dollár 4 Prémium csomagos partnerrel rendelkezem egy hónap alatt, akiknek nagy szükségük van pénzre.

16 2 hónap alatt 8 partner Akárhány partnered lehet

17 Tanítsd meg a 8 partnered, arra hogy legyen nekik is 8 – 8 Prémium partnerük. Minden héten csatlakoztassanak 1-1 Prémium csomagos partnert, akiknek szüksége van 50 000 dollárra.

18 Új szint: National Director

19

20 34

21 a SZABADSÁG felé vezető út LÉPÉSEI 1. REGISZTRÁLJ a WowWe-hoz 2. Használd a TERMÉKET 3. OSZD MEG másokkal az információt 4. Vegyél részt a világszintű online TRÉNINGJEINKEN


Letölteni ppt "It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást."

Hasonló előadás


Google Hirdetések