Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET."— Előadás másolata:

1 ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET

2 Előzmények Röviden A potenciális jelölt, ha nyitott:
Egyszerű beszélgetésből, jól felvezetve! Házi infót néz, vagy maga szervezi meg! Nyílt infót hallgat a Ramadában (Kosiba József) Ha ezek valamelyike sikeres volt: CSATLAKOZIK!

3 CSATLAKOZTATÁS LEHET: ¤Interneten ¤Személyesen a Központban ¤Személyesen otthon Postai úton való feladással (ha nyitott azonnal lépj, kérd el az árát, ne hagyj neki egérutat) 

4 Mindvégig légy határozott!!!
LELKES! Mindig Mosolyogj! 

5 HATÁROZOTTAN Ha megkapta a mappát a kártyát, szinte azonnal rendelni szeretne! ¤Itt tájékoztatom a 100 pont fontosságáról! ¤Ha nyitott a továbbiakra, akkor Cél a 200 pé!!! Megrendeljük a termékeket.( ha van rá lehetőség együtt regisztráljuk az oldalakra, ha nincs mi segítünk benne) ¤ Ezeknek az adatoknak célszerű egy külön füzetet nyitni!

6 ELINDÍTÁS (Előzmények)
HATÁROZOTTAN!!!! Én magam tudom mit is akarok? Miért is csatlakoztatom az illetőt? Miért is fontos nekünk, hogy mindenről tájékoztassuk!?

7 ELINDÍTÁS (Előzmények)
Ha ezekkel nem vagy egészen tisztában NE CSATLAKOZTASS SENKIT SEM!!! Inkább kérd a felsőbb szponzorod segítségét, és ő foglalkozni fog vele!!! Később, ha Neked „bekattan” már lesz egy komoly csapatod, akik után szép jutalékod lehet!

8 Ha már tudod miért csinálod!
Legyél: HATÁROZOTT!!!!!!! LELKES, TISZTELETTUDÓ, BECSÜLETES, MINDIG LÉGY ELÉRHETŐ ÉS LÁTHATÓ!

9 ELINDÍTÁS (Előzmények)
Míg a rendelt termék megérkezik: HATÁROZOTTAN! Megkérem annyi tegyen meg NEKEM, hogy OLVASSA EL a regisztrációs MAPPÁT! és tedd hozzá: (kb. fél órát vesz igénybe)

10 ELINDÍTÁS (Előzmények)
FONTOS! Még hozzáteszem: (KOMOLYAN, ELSZÁNTAN és HATÁROZOTTAN!) ¤Ezt mindenkitől kérem, aki nagykerjogot vált ki! Hogy tudja mit is vásárolt meg magának, így a későbbiekben tudok segíteni neki bármilyen kérdése is legyen! ¤Aztán megkérem szánjon RÁM időt, hogy JÓL tudjam végezni a MUNKÁM, (kb. 1,5-2 órát) még akkor is, ha csak vásárlóként csatlakozik!

11 ELINDÍTÁS Nála vagy nálam… 
Ha van internet a további oldalakra is regisztráljuk! Mindegyikről részletesen beszélgetünk, hogyan lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez! Az erre szánt külön füzetbe írjuk ezen oldalak adatait, jelszavait! Rendelési lehetőségek átbeszélése: személyes, internet, posta, fax, vagy csoportos rendelés, stb. Mindenképpen MEGOLDÁSRA törekszünk!

12 ELINDÍTÁS MAPPA Elolvasta? Igen! Kérdések? Ha vannak…
Átbeszéljük lapozgatva a Mappát! Fontos Információk: Mindenképpen kitöltjük és elmagyarázzuk miért is tesszük ezt!

13 ELINDÍTÁS Céljaim, Elvárásaim, Vállalásaim
az ÖKONET üzletben! (kitöltése) MIELŐTT az 1-es kérdést megválaszolná: Újra elolvastatom vele az A – B - C lehetőségeket! Mindegyiket külön értelmezem vele. Ha már biztos a döntésében engedem aláhúzni!

14 ELINDÍTÁS CÉLJAIM, ELVÁRÁSAIM, VÁLLALÁSAIM AZ ÖKONET ÜZLETBEN
a) Egyszerűen fogyasztóként szeretnék részt venni az ÖKONET - ben, olcsóbban vásárolni magam és családom részére. b) Közvetlen eladással, direkt eladóként a termékek eladásából a 25% árréssel szeretnék pénzt keresni. c) Az előzőeken kívül az üzlet teljes lehetőségeit kihasználva („nagykereskedelmi” árrést, vagyis piacfejlesztési jutalékot sok ember munkája után), és hálózat építésével, működtetésével nagyobb jövedelmet is szeretnék elérni.

15 ELINDÍTÁS képzést és minimum heti 1 házi-infót! Ha a C-t karikázta be:
Csak akkor megyek tovább, ha vállalja a havi 2 képzést és minimum heti 1 házi-infót!

16 ELINDÍTÁS A 2-es, 3-as kérdéseket direkt cseréltem fel!!! Hogy miért?  Könnyű a számokat leírni, de nem érzünk késztetést a megvalósítására! Ezért inkább a MIÉRT - re összpontosítok! Így, ha kell könnyebben szembe fordítom Önmagával! 

17 ELINDÍTÁS Rövid távú célom: ( 1,5 éven belül )
…………………………………………………………………….. Közép távú célom: (1,5 2 éven belül ) …………………………………………………… Hosszú távú célom: ( 2-5 éven belül ) ………………………………………………….

18 ELINDÍTÁS Jövedelem igényem: Havonta szeretnék CSINÁLNI (keresni):
Havonta szeretnék CSINÁLNI (keresni): (0,5 éven belül) ……………………………………………… Ft-ot Az ÖKONET –tel !

19 ELINDÍTÁS Ha C munkatárs értelemszerűen a következő kérdésekre mindenre IGEN a válasz !!! NÉVLISTÁLYÁN szerepel minimum 150 név. Akiket a szponzorral együtt Csoportosít! ( idős, fiatal, dolgozó, netán munkanélküli, beteg, sportoló, szereti a pénzt, ingyen nyaralást, stb.)

20 TŐKE Mivel nagyobb tőke nélkül indul a vállalkozásunk, ezért az eddig leírt és folyamatosan bővített NÉVLISTA lesz a Tőkénk!

21 Vállalkozásunk alapköve:
LECKEFÜZET! Vásárlók füzete Külön pénztárca De nem mindegy hogyan használod!

22 Start START

23


Letölteni ppt "ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET."

Hasonló előadás


Google Hirdetések