Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!..."— Előadás másolata:

1 Értékesítési tréning ésPAI+

2 Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!... még több elégedett vásárlóm lenne!... automatikus értesítést kapnék a rendelhető helyettesítő termékekről az elfogyott termékek esetén.

3 Bemutatkozik a

4 Mit mutat meg a PAI? A PAI nem csupán az aktuális készletről ad információt, hanem a leadott rendelés szállítási címe alapján először megállapítja a várható számlázási dátumot, majd ezt követően a rendelt termék fogyásának ütemét is figyelembe véve becsüli meg a számlázáskor várható készlet mennyiségét. Mindezek miatt lehetséges az, hogy eltérő színjelzést kapunk ugyanarra a termékre vonatkozóan címes és Posta Pontos szállítás esetén.

5 Miért plusz a PAI+ és mire figyelj? A PAI+ az új szürke szín segítségével lehetőséget nyújt helyettesítő termékek kedvezményes árú rendelésére, amennyiben a megrendelt termékek valamelyike már nem elérhető. Figyelem! A szürke színnel jelzett termékek nem rendelhetőek, így a rendelés elküldésekor automatikusan törlésre kerülnek. A szürke termékek árai nem számítanak bele az összmegrendelés értékébe. Amennyiben egy szett alkotója már nem elérhető, akkor a teljes szett szürke jelzést kap. Tehát az egész szett nem lesz rendelhető és az összmegrendelés értékébe sem fog beleszámítani.

6 Lehetőségek szürkével jelzett termék esetén 1.Amennyiben egy szürke színnel jelzett termékhez tartozik helyettesítő termék - és ezt meg is rendeled -, a folytatásra kattintva a szürkén jelzett termékek automatikusan törlésre kerülnek és a kiválasztott helyettesítő termékek kerülnek bele a rendelésedbe. 2.Amennyiben egy szürke színnel jelzett terméknek nincs helyettesítő terméke, a folytatásra kattintva az összes szürke termék automatikusan törlésre kerül a rendelésből.

7 Szürke szín : a termék elfogyott, a továbbiakban nem lesz rendelhető, a rendelés összértékébe nem számít bele. Ilyen termék esetén az oldal automatikusan helyettesítő terméket ajánlhat fel. Eldöntheted, hogy szeretnéd-e az eredeti termék helyettesítését, mellyel megtarthatod vagy akár növelheted is árengedményedet és keresetedet. Ha mégsem élsz ezzel a lehetőséggel, a szürke színnel jelölt termék a megrendelés leadásakor automatikusan törlődik. Piros szín: átmeneti készlethiány, a termék jelenleg nincs raktáron. Az piros színnel jelzett terméket a raktárunkba érkezést követő rendeléseddel szállítjuk. A rendelés elküldése előtt ezeket a tételeket törölheted, vagy cserélheted másik termékre. Sárga szín: a termék korlátozott számban érhető el. Zöld szín : nyugodt lehetsz, a terméket biztosan tudjuk szállítani. A PAI+ színek jelentése

8 Hogyan működik 1. Válassz helyettesítő terméket2. Rendelés folytatása 3. A helyettesítő termék a kosárba került

9 Fokozottan figyelj a rendelés leadásakor, mert a szürke termék nem rendelhető! Ne feledd! A szürke jelzésű termékek a rendelés elküldésekor automatikusan törlődnek, így nem számítanak bele az összmegrendelés értékébe. Egyeztess vevőiddel mielőtt helyettesítő terméket rendelsz! Számold ki árengedményedet, hogy ne érjen csalódás! Ha van “szürke” terméked...

10 Még egy kis infó E-anyagok ( E-banner & Newsletter ) Érd el munkafüzet Koordinátor Akadémai tréningek

11 3 legördülő opció lesz elérhető: a) Megye b) Város c) Posta Pont neve


Letölteni ppt "Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések