Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Automatikus szállítási hűségprogram

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Automatikus szállítási hűségprogram"— Előadás másolata:

1 Automatikus szállítási hűségprogram
Az alapok

2 Automatikus szállítási hűségprogram
Az Automatikus Szállítási Hűségprogram, azaz ADR olyan program, amelyre az Üzletépítők vagy Vásárlók regisztrálhatnak, hogy havonta megkapják termékeiket. A feliratkozó Üzletépítők vagy Vásárlók kedvezményes árakban, szállításban részesülnek, termékpontokat gyűjthetnek, melyeket ingyen beválthatnak termékekre. TERMÉKVÁLASZTÁS HAVI KISZÁLLÍTÁS ADR KISZÁLLÍTÁS

3 Az ADR célja Egy hűségprogram az Üzletépítők részére, lehetővé téve számukra az újonnan szponzoráltak megtartásának fokozását. A feliratkozók időt és pénzt takaríthatnak meg azzal, hogy ADR-üket teljes mértékben kezelhetik a weben, anélkül, hogy a céget hívnák segítségért. A havi automatikus termékvásárlás fokozása.

4 Az ADR-re feliratkozás módja
Az Üzletépítők és vásárlók a következő módokon iratkozhatnk fel az ADR programra: On-line Postai úton Telefonon

5 Az ADR előnyei Havonta kínált kedvezmények
5%-os kedvezmény a nagykereskedelmi árból Kedvezményes szállítási díj (akár 50%) Termékpontok gyűjtése - 20% termékpont a havi ADR kiszállítás alapján 12 hónapon keresztül - 30% termékpont a havi ADR kiszállítás 13. hónapjától

6 ADR termékpontok Termékpontjait a hónap első napján írjuk jóvá az előző hónapban leadott ADR rendelés alapján. Havonta legfeljebb 75 termékpont gyűjthető. Egy év során legfeljebb 900 termékpont gyűjthető. A be nem váltott termékpontok egy év elteltével lejárnak. A termékpontokat a havi ADR rendelés Személyes Pontforgalma (PSV) alapján adjuk. A termékpontok beváltása kizárólag az ADR piacán történik. *A képen látható termékek közül nem mindegyik elérhető az összes európai régióbeli piacon. További információért kérjük, tekintse át saját piaca árlistáját! *PSV: A Személyes Pontforgalom az a havi pontérték, amely a Vállalattól elsősorban személyes fogyasztásra megvásárolt termékek és szolgáltatások után jár. A PSV- be beletartoznak azok a pontok is, amelyeket az Ön személyes kiskereskedelmi Vásárlói közvetlenül a Társaságtól vásárolnak meg.

7 ADR termékpontok Az Üzletépítők és Vásárlók termékpontjaikat a következőképp válthatják be: On-line Faxon / postai úton Walk-in központokban A termékpontok beváltásáról: A termékeket teljes mértékben termékpontokból kell fedezni. A nemzetközi ADR-ért nem jár termékpont (pl. európai Üzletépítő amerikai ADR-jéért), ám az 5%-os árkedvezményben illetve a kedvezményes szállítási díjban ugyanúgy részesülnek.

8 Regisztrációs díj* Mindazon új Üzletépítők, akik a kedvezmények után legalább 50 PSV értékű ADR megrendelést adnak le, mentesülnek a regisztrációs díj kifizetése alól. Mindazon új Üzletépítők, akik nem adnak le a kedvezmények után legalább 50 PSV értékű ADR megrendelést, ám a regisztráció során legalább 100 PSV értékű hagyományos termékrendelést adnak le, mentesülnek a regisztrációs díj kifizetése alól. *Regisztrációs díj: Az Üzletépítővé válás egyedüli feltétele az egyszeri regisztrációs díj kifizetése, vagy egy, a kedvezmény után legalább 50 PSV értékű ADR rendelés leadása. Minden termékvásárlás szabadon választható.

9 ADR ügyintézési lehetőségek
Az ADR-ek kezelhetők az interneten: A termék, feldolgozási dátum, szállítási cím, felülírás és fizetési mód mind módosítható. A termékpontok beválthatók. Az Ügyfélszolgálaton keresztül kezelt rendelésekért kezelési költséget számítunk fel. HAVI KISZÁLLÍTÁS ADR KISZÁLLÍTÁS ADR MEGRENDELÉS TERMÉKMÓDOSÍTÁS

10 Árkülönbözet Tekintse meg az összehasonlítást – takarítson meg minden egyes ADR megrendeléssel! Példa: egy 100 PSV értékű termékrendelés. ADR MEGTAKARÍTÁSOK* Termék PSV Nettó termékár Nettó szállítási díj**** % vissza AJÁNDÉK termék-pontok formájában AJÁNDÉK termék-pontok Összesen (nettó) (beleértve a termék-pontokat)*** Hagyományos fax/postai ton történő rendelés 100 €75 €12,25 0% €87,25 ADR rendelés 95 €71,25 €6,65 20-30% 19-29 pont** € 63,65-€56,15 Megtakarítás 5 €3,75 €5,60 19-29 points* € €31.10 * Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti táblázat pusztán szemléltető jellegű. (Nettó) német árakat és PSV-t használunk benne. **A visszaküldött ADR termékek utáni termékpontokat visszavonjuk. ***Ebbe beleszámítanak a termékpontok, melyeket a következő hónapban írunk jóvá. E konkrét példánál a vásárló €3,75 megtakarításhoz jut a vásárlások alkalmával. ****Némelyik piac / meghatározott régió nem részesül a kedvezményes szállítási díjban (Izland, Kanári-szigetek és a tengerentúli francia területek).

11


Letölteni ppt "Automatikus szállítási hűségprogram"

Hasonló előadás


Google Hirdetések