Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ"— Előadás másolata:

1 ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ

2 ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV EMEA
A Nu Skin® maga A BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG. Az Önök partnereként egyediségünket továbbra is meg szeretnénk tartani a globális kompenzáció élenjáróiként. Jövőképünk világos: a világ vezető közvetlen értékesítési vállalatává kívánunk válni azáltal, hogy több jövedelmet biztosítunk Üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat. Ez az előadás csupán áttekintés. Teljes körű információért látogasson el weboldalunkra ( és kattintson a Lehetőség menüpontra!

3 ELSŐ LÉPÉSEK PSV és CSV: melyik melyik?
FONTOS ALAPFOGALMAK 1. lépés PSV és CSV: melyik melyik? A személyes pontforgalom (PSV) az a havi pontérték, amely az Ön és kiskereskedelmi vásárlói részéről a Társaságtól megvásárolt termékek és szolgáltatások után jár. A csoportforgalom (GSV) mutatja egy adott hónapban a csoportkörben az összes PSV-t, beleértve az Üzletépítő saját PSV-jét. A jutalékalapot képező forgalom (CSV) a havi jutalék kiszámítására használt érték. A CSV egyenlő egy termék/szolgáltatás nagykereskedelmi árával, mínusz bármiféle adó, azonnali jövedelem (FSP) és engedmény (ADR, web; stb. kedvezmény).

4 ELSŐ LÉPÉSEK Minden termék rendelkezik PSV és CSV ponttal.
FONTOS ALAPFOGALMAK 1. lépés Minden termék rendelkezik PSV és CSV ponttal. Az Executive szintentartási követelményeket és egyéb kvalifikációs követelményeket a PSV és a GSV (csoportforgalom) használatával teljesíti. Kifizetéseit a CSV alapján kapja az Értékesítési Kompenzációs Terv Jutalék Maximalizálóját használva.

5 ELSŐ LÉPÉSEK Új Üzletépítőként* Ön a következő jövedelmekhez juthat:
KEZDJE EL VÁSÁRLÓI ÉS ÜZLETÉPÍTŐI HÁLÓZATA KIÉPÍTÉSÉT! 1. lépés KERESETI LEHETŐSÉG Új Üzletépítőként* Ön a következő jövedelmekhez juthat: akár 30% árrés a kiskereskedelmi értékesítés után**. 5% L1 bónusz, amely a személyesen szponzorált Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók havi CSV forgalmán alapul. azonnali jövedelem az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagok (FSPP) eladása után. KISKER. VÁSÁRLÓ ÖN KISKER. VÁSÁRLÓ 1. szint (L1) ÜZLETÉPÍTŐ ÜZLETÉPÍTŐ ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Figyelem: Jutalék és értékesítési bónuszok kizárólag aktív Üzletépítőknek kerülnek kifizetésre! Az Aktivitási követelmények magyarázatára (beleértve a kiskereskedelmi értékesítési követelményeket) vonatkozó szószedetet az Értékesítési Kompenzációs Tervben találja. * Az Üzletépítővé válás egyetlen feltétele a regisztrációs díj befizetése. A toborzásért bónuszt nem fizetünk. Bónuszt csak termékek értékesítése után lehet kapni. ** A termékek újraértékesítési árát Ön szabhatja meg.

6 AZONNALI JÖVEDELEM MAXIMALIZÁLJA KERESETÉT*
1. lépés Az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagokat (FSPP) azért állítottuk össze, hogy segítsünk az új Üzletépítőknek az üzlet beindításában: Ezen csomagok a legnépszerűbb Nu Skin Enterprises termékeket tartalmazzák – vonzó áron. Továbbá lehetőséget nyújtanak extra jövedelemre is. Üzletépítőként Ön a következő jövedelmekhez juthat: Példa: akár 30% árrés a kiskereskedelmi értékesítés után. 5% L1 bónusz, amely a személyesen szponzorált Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók havi CSV forgalmán alapul. azonnali jövedelem az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagok (FSPP) eladása után. 250 euró a termékcsomag ára 200 PSV 150 CSV 50 euró azonnali jövedelem (FSP) * A termékcsomag tartalma, ára, PSV-je és az „azonnali jövedelem” országonként változhat. Kérjük, a további részletekért, lépjen kapcsolatba a helyi Nu Skin irodával! Az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomag megvásárlása és értékesítése nem kötelező.

7 3 HÓNAPOS EXECUTIVE KVALIFIKÁCIÓ
VEZETŐI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE EXECUTIVE KVALIFIKÁCIÓS FOLYAMAT 2. lépés Építse szervezetét, hogy Executive vezetővé válhasson – figyelje, ahogy keresete megsokszorozódik!** 3 HÓNAPOS EXECUTIVE KVALIFIKÁCIÓ KERESETI LEHETŐSÉG 1. hónap (LOI) Az Executive kvalifikáció során a következő jövedelmekre tehet szert: Akár 30% árrés a kiskereskedelmi értékesítés után. 5% L1 bónusz, amely a személyesen szponzorált Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók havi CSV forgalmán alapul. Azonnali jövedelem az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagok (FSPP) eladása után. 100 PSV + min GSV* 2. hónap (Q1) 100 PSV + min GSV 3. hónap (Q2) 100 PSV + min GSV ÖN KISKER. VÁSÁRLÓ ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ ÜZLETÉPÍTŐ ÜZLETÉPÍTŐ ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ A jutalékkeresés érdekében az LOI-oknak és afeletti kitűzői címmel rendelkező Üzletépítőknek legalább 50 PSV értékű ( kedvezmény után) ADR rendelést kell tartalmaznia havi PSV-jüknek. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ ÜZLETÉPÍTŐ ÜZLETÉPÍTŐ ÜZLETÉPÍTŐ * A csoportforgalom (GSV) mutatja egy adott hónapban a csoportkörben az összes PSV-t, beleértve az Üzletépítő saját PSV-jét is. **Az Értékesítési Kompenzációs tervben részletes tájékoztatást talál az Üzletépítők minden szintre vonatkozó kereseti lehetőségeiről és kifizetett bónuszairól. Megtekintéséhez kérjük, látogasson el a oldalra, vagy lépjen kapcsolatba helyi Account Menedzserével!

8 VEZETŐI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE NÖVELJE KERESETI LEHETŐSÉGÉT!
2. lépés EXECUTIVE BÓNUSZ KERESETI LEHETŐSÉG Az Ön GSV-je Az Ön keresete Executive-ként kaphat: az Executive kvalifikációs időszak keresetével megegyező jövedelmet. PLUSZ havi Executive Bónusz (EB) a csoportforgalom (GSV) alapján. lehetőséget, hogy részt vehet az EMEA Executive Duplikációs Bónuszban. GSV 9% GSV 10% GSV 11% GSV 12% GSV 13% GSV 14% GSV 15% A jutalékkeresés érdekében az LOI-oknak és afeletti kitűzői címmel rendelkező Üzletépítők havi PSV-jének legalább 50 PSV értékű ( kedvezmény után) ADR rendelést kell tartalmaznia. Figyelem: Executive szintentartási követelmények: minimum 100 PSV és min GSV értékű forgalom.

9 ALSÓVONALI KITŰZŐI CÍM Felfüggesztett Executive (PEXEC)
EXECUTIVE VEZETŐI KERESET KI SZÁMÍT BE KINEK? 2. lépés Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy alsóvonalai közül kik számítanak be GSV-jébe, amint Ön előrehalad kvalifikációjában. A csoportkörében lévő Elsőbbségi Vásárlók által generált forgalom /pontok mindig beszámítanak az Ön GSV-jébe. AZ ÖN KITŰZŐI CÍME ALSÓVONALI KITŰZŐI CÍM Üzletépítő LOI (1. hónap) Q1 (2. hónap) Q2 (3. hónap) Executive Felfüggesztett Executive (PEXEC) * LOI (1. hónap) Q1 (2. hónap) Q2 (3. hónap)

10 A NU SKIN® FORRADALMI JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓJA A LEGMAGASABB KIFIZETÉST BIZTOSÍTJA ÖNNEK
3.lépés 3. lépés JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓ Növelje kereseti potenciálját, hiszen a Nu Skin® a lehető legmagasabb jutalékot fizeti Önnek. FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ MAXIMALIZÁLÓ MÉLYSÉG JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓ MAXIMALIZÁLJA A BÓNUSZBAN REJLŐ LEHETŐSÉGET! FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ EEB Bónusz + DBLG1 Bónusz MÉLYSÉG MAXIMALIZÁLÓ Elszakadó Executive Bónusz: VAGY KERESETI LEHETŐSÉG A Jutalék Maximalizáló segítségével kapjon: jutalékot az 1. és a 2. lépés után, PLUSZ az Ön számára kedvezőbb Jutalék Maximalizáló számítási mód által kalkulált összeget! EXTRA EXECUTIVE BÓNUSZ (EEB) min. GSV BÓNUSZ % 3 000 5% a CSV alapján + Dupla G1 Bónusz (DBLG1) 10% a CSV alapján TITLE GOLD LAPIS RUBY EMERALD DIAMOND BLUE DIAMOND Első generációs (G1) elszakadó executive-ok száma 1 2,3 4,5 6,7 8,9,10,11 12 5% 2 3 4 5 6 Forgalom Maximalizáló Szerezze meg az Extra Executive Bónuszt (EEB) ÉS a Dupla Első Generációs Bónuszt (DBLG1)! Mélység Maximalizáló Kapjon akár 5% jutalékot a CSV alapján minden, szervezetében található Elszakadó Executive után, akár hat generáció mélységig.

11 FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ
A NU SKIN® FORRADALMI JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓJA AUTOMATIKUSAN AZ ÖNNEK KEDVEZŐBB SZÁMÍTÁSI MÓDDAL KALKULÁLT ÖSSZEG KERÜL KIFIZETÉSRE 3. lépés Ruby Executive (Ön) 100 PSV, GSV, CSV Executive 3 000 GSV 2 250 CSV GOLD Executive G2 - CSV összesen: 4 500 G1 - CSV összesen: 9 000 FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ az EEB 5% 112,50 euró a DBLG1 10% 900 euró a G2-G6 0% 0 euró ÖSSZESEN 1 012,50 euró MÉLYSÉG MAXIMALIZÁLÓ G1 5% 450 euró G2 5% 225 euró TOTAL 675 euró VAGY 675 euró 1 012,50 euró JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓ

12 EXECUTIVE SZINTENTARTÁSI KÖVETELMÉNYEK
HAVI EXECUTIVE SZINTENTARTÁSI KÖVETELMÉNYEK: jutalékkifizetéshez legalább 100 PSV, GSV + a kedvezmények levonása után min. 50 PSV értékű ADR rendelés, amely beleszámít a 100 PSV-be. Mi történik akkor, ha egy Executive nem tudja teljesíteni a szintentartási követelményeket? Szintentartási követelmények: Mi történik? Cím: Kifizetés: májusban nem érte el kitűzői pihenőhónap (12 hónap alatt egy alkalommal kérhető) Executive L1 Bónusz (ha az Exec. 100 PSV + ADR, azonnali jövedelem és kiskereskedelmi profitok, kivéve az Exec. bónuszokat) júliusban ismét nem érte el Felfüggesztett Executive státusz max. három hónapig (Executive címenként egyszer vehető igénybe) Felfüggesztett Executive (PEXEC)* (felsővonal számára elszakadó Executive-ként számít) (lsd. fent) Szeptemberben teljesítve Promóció szeptemberben Executive-ként kap kifizetést októberben nem érte el októberben kiesés Kiesett Executive (DEXEC) (ha az Üzletépítő 100 PSV + ADR, azonnali jövedelem és kiskereskedelmi profitok) Az Üzletépítő újra teljesíti a kvalifikációs folyamatot Újra belép** (ha 6 hónapon belül teljesíti, visszakapja az eredeti elszakadó Executive-okat) * Executive címenként egyszer engedélyezett. ** Azon Executive-ok, akik a kiesett Executive címtől számítva 6 hónapon belül teljesítik az Executive kvalifikációs folyamatot (legkésőbb 6. hónapban Q2), többé nem vehetik igénybe a PEXEC státuszt...

13 EMEA Executive Duplikációs Bónusz kritériumok
EXECUTIVE DUPLIKÁCIÓS BÓNUSZ* KAPJON RÉSZESEDÉST (SHARE) AZ EMEA SIKEREIBŐL! A havi 3000 GSV forgalmú Executive és afeletti kitűzői címmel rendelkező Üzletépítők kvalifikálhatnak arra, hogy az Executive Duplikációs Bónusz segítségével részesedést (share) kaphassanak az EMEA-régió havi jutalékalapot képező forgalmából.** EMEA Executive Duplikációs Bónusz kritériumok Az Executive kvalifikáció 2. hónapját teljesítő Üzletépítő (Q2) 1 részesedés (share) Új Executive 1. hónap 3000 GSV-vel Új Executive 2. hónap 3000 GSV-vel 2 részesedés (share) Új Executive 3. hónap 3000 GSV-vel 3 részesedés (share) Figyelem: Ahhoz, hogy beleszámítsanak a felsővonal részesedésébe (share), a kvalifikáló Executive-oknak és Executive-oknak az EMEA piacok egyikéhez kell tartozniuk. * Az Executive Duplikációs Bónusz egy ideiglenes ösztönző, mely nem része az Értékesítési Kompenzációs Tervnek; módosítható vagy 30 napos előzetes értesítéssel bármikor megszüntethető. ** A kvalifikációhoz az Üzletépítőknek minden jutalék periódus végén teljesíteniük kell a hatályban lévő minimum bónusz és értékesítési feltételeket, valamint az Értékesítési Kompenzációs Terv Aktívokra vonatkozó követelményeit.

14 KÖSZÖNJÜK!


Letölteni ppt "ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ"

Hasonló előadás


Google Hirdetések