Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai iskola II.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai iskola II."— Előadás másolata:

1 Asztrológiai iskola II.

2 A nap gondolata: „A Sors játéka” 3-4. óra

3 Ikrek Szaturnusz- Kos Jupiter
"Úgy vállalkozz, harcolj, hogy fel tud vállalni, vagyis amiben hiszel.„ (vegetáriánus hentes) Ikrek Szaturnusz- Bika Jupiter "Vállald fel, amit kapsz, illetve adsz. Arra vágyj, azt élvezd, amit fel tudsz vállalni. Vállald fel, amihez kötődsz.„ (újság osztogatók, autómosók)

4 Ikrek Szaturnusz- Ikrek Jupiter
„Úgy élj, ahogy tanítod. Vállald fel, hogy hazudsz.„ (Szépítés, vagy hazugság?) Ikrek Szaturnusz- Rák Jupiter "Vállald fel a családod, azt, hogy honnan jössz. Vállald fel az érzelmeidet.„ (diplomások)

5 Ikrek Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Vállald fel a gyereked, a vállalkozásod, a szerelmed, a vágyaid.„ (sérült gyermek) Ikrek Szaturnusz- Szűz Jupiter "Vállald fel a munkád, az alárendeltséged, a betegségedet, a pár szeretőjét.„ (karrier zuhanás)

6 Ikrek Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Vállald fel a párod, a nyilvánosságot.„ („rangon aluli” pár) Ikrek Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Vállald fel a hiteled, hogy mások pénzéből élsz, a szexualitásod, a veszteségeidet, az örökségedet.„ (nincs szex 20 éve)

7 Ikrek Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Vállald fel a házasságodat, a hitedet, a vallásodat. Politikai szereplés érdekében ne add fel az elveidet.„ (sérült pár) Ikrek Szaturnusz- Bak Jupiter "Vállald fel a céljaidat, a karriered, a szorgalmat, a kitartást, az édesanyádat.„ (édesanya a tanyán)

8 Ikrek Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Vállald fel a barátaidat, a közösségedet, a másságod, a párod gyerekét, a függetlenségedet.„ (egyházi közösségek a rendszerváltás előtt) Ikrek Szaturnusz- Halak Jupiter "Vállald fel az áldozatiságod, a szeretődet, a kórházat.„ (titkolhatatlan szerető)

9 Rák Szaturnusz- Kos Jupiter
"Úgy harcolj, hogy egy gyengébbnek rendelődj alá. Azért irányíts, hogy alárendelődj.„ (beteg gyermek, vagy pár) Rák Szaturnusz- Bika Jupiter "Anyagiakban gondoskodj. Azért adsz, kapsz, azért teremtesz biztonságot, mert érzelmileg kötődsz.„ (családfő)

10 Rák Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Környezetedben gondoskodj. Testvérednek rendelődj alá. Azt tanítsd, amit hallani akarnak, amit az alárendeltek akarnak.„ (Rák tanár) Rák Szaturnusz- Rák Jupiter "Családban gondoskodj. Akkor élheted meg, hogy családod van, ha gondoskodsz.„ (családot akar, vagy párt)

11 Rák Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Gyereknek rendelődj alá. Családi vállalkozásban rendelődsz alá. Szerelemben rendelődsz alá. Akkor lesz gyereked, ha a párod akarja.„ (Családi, vagy egyéni vállalkozás?) Rák Szaturnusz- Szűz Jupiter "Érzelmileg kötődj a munkádhoz. Azért rendelődsz alá, mert érzelmileg kötődsz.„ (munkahely váltás pénzért)

12 Rák Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"A párodnak rendelődsz alá. Nyilvánosságnak rendelődsz alá.„ (válás veszélyes) Rák Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Akkor is kötődj, gondoskodj, ha nem viszonozzák. Alárendelődsz, ha kapsz.„ (munkamánia)

13 Rák Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Házasságban rendelődj alá, gondoskodj. Ha ígérek valamit, akkor alárendelődsz.” (házasság) Rák Szaturnusz- Bak Jupiter "Érzelmileg kötődsz a célokhoz. Azért van karriered, mert érzelmileg kötődsz. Anyádról gondoskodsz.„ (öncélúság)

14 Rák Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Akkor változtass, ha a másik akarja. Akkor lesznek barátaid, ha képes vagy alárendelődni. Barátnak rendelődsz alá. Akkor utazol, ha a másik akar.„ (saját cél veszélye) Rák Szaturnusz- Halak Jupiter "Szeretőnek rendelődj alá. Azért hozol áldozatot, mert érzelmileg kötődsz. Akkor is gondoskodj, ha áldozattal jár.„ (lázadás ára az áldozatiság)

15 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai iskola II."

Hasonló előadás


Google Hirdetések