Asztrológiai iskola II.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Nem várt terhesség. NEM VÁRT TERHESSÉG Pánikba essünk? -Megtartsuk vagy elvétessük? -Kitől kérjünk tanácsot? -Hová forduljunk?
Az óvodai matematikai nevelés elvei, céljai, feladatai Tk. 29.old. Kissné Zsámboki Réka NYME-BPK.
Környezetszennyezés A mai emberek felelőtlenek. Szennyezik a levegőt, folyókat. Ezért napjainkba sok ezer ember hal meg környezet szennyezéstől.
Bevándorlók társadalmi beilleszkedése európai politika – közép európai valóság Kováts András Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület.
A szenior tudástőkére épített társadalmi innováció május 21. Miskolc ©Sárközy Erika.
KÖVETELMÉNY, ELVÁRÁS MEGNEVEZÉSTARTALOM EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYJÓ ÁLLÓKÉPESSÉG EGÉSZSÉGES IDEGRENDSZER ÉP HALLÁS, ÉRTHETŐ BESZÉD KIZÁRÓ OK: MOZGÁS ÉS.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
Intézményes és rendszerbántalmazás Herczog Mária Szeptember 14 Módszertani Gyermekjóléti Szolgálatok Konferencia Budapest.
Európai Foglalkoztatási Stratégia június
Jó gyakorlat – A pályaorientáció szerepe az egyén életében, a szakember nézőpontjából Kiss István – tanácsadó szakpszichológus.
Projekt módszer óvodai alkalmazásának egy lehetséges változata Encsen „Jó gyakorlat” bemutatása Sárospatak, Léportné Temesvári Ildikó és Zsiros.
A Szociopoly játék bemutatása Bass László, Fodor Kata az MTA Gyerekszegénység Elleni Programjának munkatársai.
GYERMEKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM A HEVESI KISTÉRSÉGBEN TÁMOP /
A „Mintaprogram a minőségi időskorért” Pilote Project for Quality Ageing Az idősgondozás Magyarországon, elvek, szabályok, gyakorlat, intézmények Brettner.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Új típusú tehetséggondozás a gyógypedagógiában
Asztrológia I..
Asztrológia I..
Asztrológiai iskola II.
NEMZETI SZOCIÁLPOLITIKAI KONCEPCIÓ 2011
Az „első lépés” TÁMOP
Asztrológiai iskola II.
Olvasás és lelki egészség
Teljesítési garanciák a svájci építőiparban
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
FITLIFE BAY Fitness és Mozgásközpont
Törvényes öröklés és végrendelet
Az ellátottjogi képviselő feladata az
1Transzplantációs Alapítvány
PÁPA MEGYEI FÓRUM.
Gondoskodás Gyermekeinkért Közhasznú Alapítvány (Budapest)
Quality 4 Children: a minőségi gyermekgondozás sztenderdjei az európai családon kívüli gondozásban.
Asztrológiai iskola II.
Asztrológiai iskola II.
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
TOP SO „Foglalkoztatási paktum Barcs és térségében” A Foglalkoztatási stratégia célrendszere tervezett programok BARCS VÁROS.
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
Szülői választmány 2016.okt.18.
KOSSUTH LAJOS KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNY OROSHÁZA
A korai Egyház Az első közösségek.
A szociális gazdaság jogi háttere Szlovákiában
„SZÜLŐI KLUB” – DÉLUTÁNI FOGLALKOZÁSOK
Innovációs képesség és jólét összefüggései
STRATÉGIAI ÉS ÜZLETI TERVEZÉS 9. előadás
A TB rendszerek koordinációja az EU-ban
TILTÁS + INFORMÁLÁS. TILTÁS + INFORMÁLÁS TILTÁS (Tabu) INFORMÁLÁS -> PORNÓ -> test mint szexuális objektum.
Szociális juttatások Írországban, az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Németországban - családi ellátások Gellérné Lukács Éva.
Család és iskola Nevelés.
Quality 4 Children: a minőségi gyermekgondozás sztenderdjei az európai családon kívüli gondozásban.
A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Az orvostudomány és jóga gyakorlati összekapcsolása, alkalmazása az egészség megőrzése és betegségek kezelése során: Swami Sivananda Saraswati orvos-jógi.
Bemutatkozik az iskolapszichológus
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
Környezeti Kontrolling
MASLOW „PIRAMISA” AZ EMBERI SZÜKSÉGLETEK HIERARCHIÁJA
Az iskolai szervezet és fejlesztése
TUDATOSSÁG ÉLJÜNK A JELENBEN.
9-10.-es bemeneti mérések és a fejlesztő munkánk
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
A regionális szintek hierarchikus rendszere
Iskolai szociális segítő
Jézuskától - Jézus Krisztusig
EURÓPAI TÁMOGATÁSOKAT AUDITÁLÓ FŐIGAZGATÓSÁG
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
“Kicsit kemény, nehéz, de kezdem élvezni”
Előadás másolata:

Asztrológiai iskola II.

A tradicionális élet esélye A nap gondolata: A tradicionális élet esélye 25-26. óra

Mercédesz Cegléd, 1975. 03. 24. 9:48 Hogy elemezzünk az embereknek? Elemzés Mercédesz Cegléd, 1975. 03. 24. 9:48 Hogy elemezzünk az embereknek?

Szaturnusz A test uralja a lelket. Tradicionálisan a nagy rossz bolygója. Megélése: felső szinten, jegyben kell megélni. A sorsfeladatot mutatja. Megoldása a jegy megélése. Először célként jelenik meg, majd korlátként. Legfontosabb analógiái: feladat, felelősség, szűkítés, határ, cél, kötelesség, lemondás, korlát, csontrendszer, ásványanyagcsere, lép, apa, keret, öregség, idő, szombat.

I. Házas Szaturnusz Megjelenhet a céltudatosság, kijelöli, hogy mit akar elérni. Sokszor önmagát a legnehezebb elfogadni, önbüntető. Máris szomszéd: utálnak, én is utálok mindenkit. Magányossá válhat. Érzelmileg visszafogott. Olyan hivatások, ahol a korlátok, a szabályok betartatása fontos: ellenőr. Nem rugalmas. Betegség: (gyógyíthatatlan) csont, mozgásszerv, meszesedés, kövesedés, elzáródás, bénulás.

2. Házas Szaturnusz Sose lesz pénze, mert hiába van, akkor sem érzi. Megoldás, ha nem ő, vagy nem magának keresi a pénzt. Tízszer annyit dolgozik, mint más. Elveszti, amiért megdolgozott. Pénzügyi célok, befektetések lehetnek. Nem tudja élvezni az életet. Megjelenhet a spórolás, az aszkétizmus, igénytelenség. Szikár, hamar öregszik (bőre). Élvezi a fogyókúrát.

3. Házas Szaturnusz Lehet probléma a szellemi képességekkel. Tanulási nehézségek. Lehet pedagógus. Nincs testvér, testvér elvesztése, vagy probléma van a testvérrel. Nagy korkülönbség a testvérek között. Gyerekkorban környezet, iskola, barátok elvesztése. Kollégium. Örökbefogadott. Szaturnuszi környezet: otthon szigor, korlátok. Kapcsolati problémák lehetnek. Mehet külföldre. Mozgáskorlátozottság. Baleset utasként: félnek vezetni. Börtönt is jelölhet.

IV. Házas Szaturnusz Szigorú szülő. Szülők elválnak gyerekkorban, nincs apa. Felnőttként a pár korlátozza az otthonban. Válás, otthon, illetve családvesztés. Külföld. Ingatlan vesztés. Hajléktalanság. Börtön. Idős korban magány. Nyugdíjas otthon. Betegség: (öröklött, ami otthon tartja) csont, mozgásszerv, meszesedés, kövesedés, elzáródás, bénulás.

5. Házas Szaturnusz Cél a gyermek. Probléma a fogantatással. Nincs gyerek. Nehéz szülés. Gyerekvesztés. Szerelmi csalódás. Nem tud szerelmes lenni. Problémák a vágyélettel. Idősebb pár. Idős kori szerelem. Problémák a vállalkozással. Bukott vállalkozások. Apa spórolós, feltételekhez köti a támogatást.

6. Házas Szaturnusz Nehézségek a munkában. Nem szabad kilépni, nyugdíjba menni. Nem tud alárendelődni. Állatokkal probléma. Pár szertője. Ha jól érzi magát a pár a munkahelyén, akkor az gyanús  Betegség: (életmóddal szerzett) csont, mozgásszerv, meszesedés, kövesedés, elzáródás, bénulás.

VII. Házas Szaturnusz Vagy a párkapcsolatról, vagy a külvilágról mond le. Korlátozó pár. Boldogtalan párkapcsolat. Pár elvesztése: özvegy, válás. Idősebb pár, vagy időskori párkapcsolat. Probléma a társasvállalkozásban, viták az üzlettárssal. Vállalkozás bukása. Vesztett perek. Lehetnek balesetek. Börtön. Külvilágtól való alvonulás, visszavonultság.

8. Házas Szaturnusz Kezdetben cél, majd lemondás a szexualitásról. Pár rossz anyagi helyzete. Anyagi vesztés. Nyeremény, örökség, vagy probléma ezekkel. Korai halál. Betegség: (műtétig, vagy halálig) csont, mozgásszerv, meszesedés, kövesedés, elzáródás, bénulás.

9. Házas Szaturnusz Elfogadás hiánya, dogmatikus. Lemondás a házasságról: válás, házastárs halála, nincs házasság. Egy párkapcsolatos horoszkóp. Problémák a harmadik gyerekkel, unokával. Külföldön probléma, támadás. Problémák az egyetemen. Félbehagyott tanulmányok. Lehet politikai pálya, majd abban bukás.

X. Házas Szaturnusz Fontos a karrier, a hivatás. Nincs karrier. Bukás. Időben kell váltani (vállalkozás), vagy jegyben megélni. Nőnél tradicionálisan a hivatásról való lemondás. Szaturnuszi hivatás: szabályok, számok, kitartást igénylő. Bírja a monotonitást. Anyával problémák. Anya betegsége, elvesztése. Szülők válása. Házastárs miatt anyagi problémák.

11. Házas Szaturnusz Nem teljesednek be a vágyai. Nincs hivatás. Lemondás barátokról, közösségről. Barát halála. Problémák a közösségben. Párjának nem lehet gyereke (pár 5. háza). Kudarc alapítványban. Korlátokat él meg a pár gyereke miatt. Szaturnuszi hobbi: hegymászás, követ gyűjt, monotonitás.

12. Házas Szaturnusz Mások teszi szaturnuszivá: magányos, szigorú, morgós. Meghal a pár. Titkos ellenségek. Szerető elvesztése. Szerető miatt összeomlik az élete. Korházban, zárt intézetben dolgozik, vagy ott problémák. Elvonultan dolgozik. Betegség: (krónikus) csont, mozgásszerv, meszesedés, kövesedés, elzáródás, bénulás.

Köszönöm a figyelmet!