Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés."— Előadás másolata:

1 Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés és a mind meghatározóbb Okos Mérés területén, emellett termékeinkkel jelen vagyunk a hőmennyiség-, gáz- és elektromos árammérésben is. Gyártmányaink 2/3 része export piacokon kerül értékesítésre. Értékesítési csapatunk bővítésére Termékmenedzser kollégát keresünk. Főbb feladatok: Az értékesítés műszaki támogatása Részvétel a MOM piaci stratégiájának kialakításában Piaci igények feltérképezése, feldolgozása, javaslatok kialakítása Versenytársak, piaci trendek folyamatos nyomon követése, elemzése Új termékek felkutatása / bevezetése Honlap kezelése Részvétel szakmai rendezvényeken, szakmai bemutatók tartása Kapcsolattartás az értékesítés és az egyéb társosztályok között Kapcsolattartás külföldi partnerekkel Elvárások: Tárgyalóképes angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt Felsőfokú műszaki végzettség Rugalmas, probléma megoldó személyiség Kreatív és innovatív gondolkodás Önállóan és csapatban való munkavégzés „B” kategóriás jogosítvány Ha szívesen lenne munkatársunk, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségekre küldje el jelentkezését: MOM Zrt. 4700 Mátészalka, Ipari út 16. Tel.: 06 (44) 502 100 Honlap:


Letölteni ppt "Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések