Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai iskola II.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai iskola II."— Előadás másolata:

1 Asztrológiai iskola II.

2 Asztrológia mellékhatása
1. óra A nap gondolata: Asztrológia mellékhatása

3 Szaturnusz- Jupiter A Szaturnusz és a Jupiter sorsjelölő bolygók, így ők mutatják az ember sorsfeladatát. Sorsfeladat: a Szaturnusz jegyének felső szintje. A feladat a Szaturnusz felső és a Jupiter középső szintjének megfelelő analógiában megjelenő döntési helyzet. („Felkérdezésnek” is szokták mondani)

4 Szaturnusz- Jupiter 2. Példa: Oroszlán Szaturnusz – Bika Jupiter: Megteremted a biztonságukat, mert kiszolgáltatottak neked. Azért kapsz, mert kiszolgáltatottak neked. -> Bika középső szintje például a biztonság, vagy az adás és a kapás. Oroszlán felső szintje a másokért való uralkodás, amely akkor is kiszolgáltatottá tesz másokat, ha pozitívan élik meg.

5 Szaturnusz- Jupiter 3. A feladat szerinti döntési helyzet általában ott jelenik meg, ahol a Jupiter áll (ház, néha jegy). Sokszor levezetett házas analógiákban fejthető meg a Sors akarata. A sorsfeladat is az életfeladatot (Napot) segíti. A Sors mindig az kérdezi, hogy tudod-e a feladatodat? Tudsz-e a felső szinten dönteni?

6 Szaturnusz- Jupiter 4. Onnan tudhatjuk, hogy jó volt a döntés, hogy
nem az egónk vágyi, vagy félelmei alapján döntöttünk. felemelő érzés tölt el minket, s megkönnyebbülünk. Amennyiben nem tudunk a feladatunknak megfelelő döntést hozni, akkor azon a területen jönnek a nehézségek, ahol a Szaturnusz áll (ház).

7 Gyakorlás - Fényszögek
Mitől ezoterikus az asztrológia? Miért választunk szélesebb orbiszt? Milyen sorrendben elemezzük a fényszögeket? Mit jelent a közeledő, távolodó, alsó és felső?

8 Legfontosabb döntéshelyzetek:
2. óra Legfontosabb döntéshelyzetek: Szaturnusz - Jupiter

9 Kos Szaturnusz- Kos Jupiter
Ezek példák, a variációk száma végtelen! "Azért vállalkozhatsz, harcolhatsz, irányíthatsz, hogy nektek sikeretek legyen.” (közös vállalkozás) Kos Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért vagy biztonságban, hogy küzdhess másért. Azért kapsz, hogy másért küzdhess.” (beteg gyerek)

10 Kos Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azért taníthatsz, hogy együtt sikeretek legyen.” .(edző) „Azért költözöl, utazol, hogy sikeretek legyen.” Kos Szaturnusz- Rák Jupiter "Akkor leszel nélkülözhetetlen, ha küzdesz érte.” (gyógytornász, családi vállalkozás). „Akkor lesz családod, ha érte lesz."

11 Kos Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Azért alkotsz, teremtesz, hogy sikeretek legyen, vagy céljaitokért küzdhess. Azért vállalsz gyereket, hogy legyen miért küzdeni.„ (gyermek nélküli hiába küzd) Kos Szaturnusz- Szűz Jupiter "Úgy küzdj, ahogy kérik. Úgy dolgozz, ahogy a mások céljai megkívánják.„ (vállalkozó lesz)

12 Kos Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Közös célokért küzdhetsz. Úgy küzdj, ahogy elvárják. Azért küzdj, mert ilyen a párod. Ha érzed, hogy szeretnek, akkor tudsz a céljaitokért küzdeni.” (válás veszélyes) Kos Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Akkor is küzdj, ha nem fogják elismerni, megbecsülni. Akkor is küzdj másokért, ha nem tartod jónak. Akkor feküdj le a másikkal, ha azt akarod, hogy ő élvezze. Akkor vegyél fel hitelt, ha a másiknak adod.” (az egóról való lemondás)

13 Kos Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Akkor is küzdened kell a céljaitokért, ha tudod, hogy nem sikerül. Azért küzdj, amiben hiszel. Házasságért küzdj. Külföldön küzdhetsz másokét.” (ezzel sem szabad válni) Kos Szaturnusz- Bak Jupiter "Akkor teljesülnek a céljaid, ha másokért küzdesz. Azért építesz házat, hogy a másik céljai megvalósuljanak. Akkor lesz karriered, ha a másikat teszed sikeressé.” („Majd, ha ház lesz.”)

14 Kos Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Azért változtass, hogy általa sikeresek legyetek. Akkor küzdj a másikért, ha ő nem küzd.” („én miért, ha ő nem?”) Kos Szaturnusz- Halak Jupiter "Azért hozz áldozatot, hogy másért küzdhess. Azért küzdj, amit a másik akar. Akkor is küzdj másokért, ha az áldozatokkal jár.” („és én…”)

15 Bika Szaturnusz- Kos Jupiter
"Azért harcolj, vállalkozz, hogy adhass, hogy legyen nektek.„ (nem küzdhet azért, hogy neki legyen) Bika Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért vagy biztonságban, hogy kaphass. Akkor vagy biztonságban, ha mások teremtik. Azért kapsz anyagiakat, hogy a másik adhasson.„ (baj, ha nem tud elfogadni, mert nem lesz)

16 Bika Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azért tanulj, kereskedj, hogy adhass. Azért taníthatsz, hogy megéljétek a tudást.„ (egyedül marad, bedől a vállalkozás) Bika Szaturnusz- Rák Jupiter "Azért vállalj családot, hogy a másik családot teremthessen. Azért főzz, hogy bevásárolhasson hozzá a másik. Akkor lehet otthonod, ha mások teremtik. Akkor lesz rád szükség, ha adni akarnak Neked.„ (meg kell tanulnia elfogadni)

17 Bika Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Azért irányíts, hogy biztonságban legyetek. Azért vállalj gyereket, hogy a másiknak legyen. Azért vállalkozz, hogy másoknak adhass.„ („majd egyedül”) Bika Szaturnusz- Szűz Jupiter (Munka) „Azért dolgozz, rendelődj alá, hogy mástól kaphass. Ahogy dolgozol, úgy kapsz. Akkor kapsz, ha alá tudsz rendelődni. Segítség elnyeri jutalmát.” Koldus: „aki kér, annak adnak."

18 Bika Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Annyit adj, amennyit szeretnének. Minden a párodé. Akkor tudsz adni, ha érzed, hogy megbecsülnek. Párodnak kell adnod.„ (válás itt is veszélyes) Bika Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Sosem azt kapod, amit szeretnél. Azt veszíted el, amit adnod kell. Csak azt kaphatod, amit kapnod kell.” (egó ellenes)

19 Bika Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Azt kapod (adom), amit megérdemelsz. Sosem azt kell adnod, amit megígértél.„ (anyag nélküli biztonság tanulása) Bika Szaturnusz- Bak Jupiter "Célok megvalósításához kapsz. Olyan anyát kapsz, amilyet megérdemelsz. A céljaidhoz mindent megkapsz." (X. ház is. Céltalanság veszélyes )

20 Bika Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Mindent adj meg, hogy nektek jobb legyen. Akkor adj, ha nektek jó lesz.„ („nekem legyen jó”) Bika Szaturnusz- Halak Jupiter "Akkor kapsz, ha áldozat vállalsz a másikért. Mindent megkapsz, hogy le tudjál róla mondani.„ (egységben minden az enyém)

21 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai iskola II."

Hasonló előadás


Google Hirdetések