Boltvezetői Jelentkezési lap

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hasznos tippek pályamódosításhoz
Advertisements

Europass önéletrajz.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Hírlevél küldés WEB-SET-tel. Törvényi háttér • évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (reklámtörvény)
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
TÁMOP /A Személyiség kialakulása, fejlődése.
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
Beruházási projektek dokumentációja
7. Tétel Ahhoz, hogy szalonja teljes körű szolgáltatást nyújtson, szüksége van további szépségápolással foglalkozó szakemberre (fodrász, kozmetikus, masszőr.
„Jövőműhely beszélgetések” Észak-Kaposi Partnerek LEADER Helyi Közösség Szánjunk rá egy órát, hogy átgondoljuk jövőnket!
CV - Önéletrajz Milyen a megfelelő CV?
JÓ GYAKORLATOK AZ IKT ISKOLAI ALKALMAZÁSÁBAN
Készítette: a Dalai Láma
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
TOVÁBBTANULÁS 2012 Felvételi eljárás a középfokú intézményekbe a es tanévre.
Elektronikus kérelem benyújtás
Leadandó az iskolában május 30-ig
Hogyan írjunk motivációs levelet?
Szervezetfejlesztés Töviskes Imre.
Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.
Közösségi munka. 1. A közösségi munka előnyei az egyéni és családi esetkezeléssel szemben A szociális munkások rendelkezésére álló eszközök rendszerint.
CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK Tapasztalatok Javaslatok Ajánlott dokumentum.
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
Hogyan nézzen ki az ajánlólevelünk?
Orosházi Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
Álláshirdetés, pályázat
PÉNZTÁRVÁLASZTÁS Miért az ING Nyugdíjpénztár? 1 Összeállította: Falussy Sándor pénzügyi tanácsadó.
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
KTE UFK KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ EGYESÜLET „ÚJ SZAKMÁRA ÍTÉLVE” Pályázati program bemutatója.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
AZ ALKALMI MUNKAVÁLLALÓI KÖNYVVEL TÖRTÉNŐ FOGLALKOZTATÁS GYAKORLATA március 26.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató
ADATVÉDELEM – JOG évi LXIII. tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
Térfigyelő rendszer Baján
A JÜB fogalma és funkciói
Trénerek: Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
A személyes gondoskodást nyújtó szociális szolgáltatások január 1- jétől hatályos képesítési feltételeinek változásai Szakmai Nap – január.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
EUROPASS.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Kördokumentumok 1..
A köztisztviselők jogállásáról…
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
A Központi hitelinformációs rendszer bemutatása
11. Előadás Az emberi erőforrások fejlesztése. Az emberi erőforrások fejlesztése 1.Az alkalmazottak fejlesztése (development ) 2.Továbbképzés, betanítás.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
A PEDAGÓGUS KÖTELESSÉGEI ÉS JOGAI
AZ MNKSZ RÉSZVÉTELE A „TRAME” PROJEKTBEN AZ EU / GRUNDTVIG FELNŐTTOKTATÁSI PROGRAM KERETÉBEN ( ) TAPASZTALATOK ÉS EREDMÉNYEK KONFERENCIA A self-narration.
Célja A minősítés célja a közalkalmazott munkaköri feladatai ellátásának megítélése, az ezt befolyásoló ismeretek, képességek, személyi tulajdonságok.
„DIÁKOK A MUNKAER Ő - PIACON” NTP-SZKOLL MUNKAER Ő -PIACI KURZUS TEMATIKÁJA 2015/2016. TAVASZ 15 ÓRA, 3 ALKALOM (3 X 5 TANÓRA)
Szakmai és személyes portfólió elkészítése
Erasmus+ tapasztalatok
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
A felsőoktatási felvételi eljárás
A tankerületi szakértői bizottsági tevékenység feladatai
Lear Corporation Magyarország Kft.
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
DARUS a gyermekekért.
Önnek egy új üzenete érkezett – Tárgy: adatigénylés
Egészségügyi ellátás tárgyi és humán erőforrás feltételeinek szabályozása.
Véglegesítési útmutató
Polgári társulások 2019 tények, tévhitek és a gyakorlat
Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor!
Előadás másolata:

Boltvezetői Jelentkezési lap TESCO-GLOBAL ÁRUHÁZAK RT. Boltvezetői Jelentkezési lap Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik a képzés, illetve a képzés befejeztével a kinevezés. Kérjük, jelölje meg, Magyarország mely területeire vállal mobilitást: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Ha kitöltötte az űrlapot, kérjük a következő címre juttassa vissza, a pozíció megjelölésével: Tesco-Global Áruházak Rt. Fejlesztési csoport 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3. E-mail cím: karrier@hu.tesco-europe.com

Üdvözöljük a TESCO-nál! Itt a lehetőség arra, hogy elmondjon magáról mindent, amit lehet. Így tudjuk a legmegfelelőbb munkatársakat a lehető legigazságosabb módon kiválasztani. Kérjük, mielőtt elkezdi a pályázati anyag kitöltését, olvassa át figyelmesen. Jelentkezését természetesen bizalmasan kezeljük. Állandó lakcím: Mobil telefonszám: Értesítési cím: Születési idő és hely:

EGYÉB ISMERETEK Képzettségéről Iskolák, tanfolyamok Mettől-meddig Végzettség EGYÉB ISMERETEK Géjármű vezetői engedély Igen Nem Számítógép-felhasználói ismeretek Igen Nem Milyen programokat ismer? Nyelvtudás szintje

Korábbi munkahelyei Mettől Meddig Munkaköre, feladatai Kérjük, jelezze előző munkahelyeit, mettől meddig és milyen munkakörben dolgozott ott. Mettől Meddig Munkaköre, feladatai Távozásának okai Munkahelyek Kérjük nevezze meg olyan korábbi munkáltatóját, közvetlen vezetőjét, akitől szükség esetén referenciát kérhetünk Önről. (Név, cím, telefonszám). Kérjük azt is jelezze, hogy meddig dolgoztak együtt: Pályázott vagy dolgozott már a Tesco-nál? Pályáztam Dolgoztam Igen Nem Igen Nem Ha igen, kérjük részletezze:

A jelentkezésről Kérjük, fejtse ki, miért keltette fel figyelmét az Boltvezető pozíció. Milyen tulajdonságai, tapasztalatai tennék alkalmassá áruházigazgatói munkakör betöltésére a Tesco-nál.

Készségek, tapasztalatok Kérjük, hogy a korábbi iskolai, munkahelyi, vagy személyes tapasztalataiból merítve hozzon példákat arra, amikor az alábbiakban leírt szituációkhoz hasonló helyzetben sikeresen megbirkózott a feladattal. Kérjük, hogy részletesen írja le minden esetben, hogy mit és hogyan tett az egyes helyzetekben. Vázoljon fel egy olyan helyzetet, amikor egy ötletet kellett másokkal ismertetnie. Hogyan bizonyosodott meg arról, hogy mondanivalóját megértették? Hogyan győzte meg munkatársait arról, hogy támogassák az elképzelését?

Meséljen egy olyan helyzetről, amikor az átlagosnál nehezebb feladattal került szembe. Hogyan birkózott meg vele?

Mondjon példát arra, amikor egyszerre több feladatot kellett megoldania. Hogyan rangsorolta őket? Hogyan tudott arról gondoskodni, hogy minden kész legyen? Mit csinált, ha valami nem sikerült?

Fizetési elvárása: NYILATKOZAT Fontos, hogy a jelentkezésével kapcsolatos adatok pontosak legyenek. Aláírásával igazolja, hogy az Ön által adott információk a válóságnak megfelelnek és teljesek. Az 1992. évi személyes adatok védelméről szóló LXIII. Törvény rendelkezései szerint tájékoztatjuk, hogy pályázatával (jelentkezésével) hozzájárult, hogy a személyes adatait adatbázisunkban nyilvántartsuk. Személyes adatait 6 hónapig őrizzük meg, majd ezt követően töröljük a nyilvántartásunkból, illetve megsemmisítjük azt. Amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatos eljárásunkat sérelmesnek tartja, úgy a székhely szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért. aláírás dátum