Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok)."— Előadás másolata:

1 Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok). Valamint jelentkezni is itt tud.

2 Ha a leírás alapján úgy gondolja, hogy meg szeretné pályázni a pozíciót, akkor kattintson az „Apply to job” gombra!

3 Ha már regisztrált a honlapunkon, akkor e-mail cím és jelszó megadásával tud belépni az oldalra, és megpályázni az adott pozíciót! Ha még nem regisztrált nálunk, akkor a „click here to create a login” gombra kattintva tudja ezt megtenni, és regiszrtáció után van lehetősége jelentkezni az adott pozícióra.

4 A regisztrációhoz szükséges, hogy elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, melyet az alábbi linken olvashat. Elolvasás után az „Agree” gombbal, vagyis a szabályzat elfogadásával tud tovább lépni. A regisztrációs felületen szükséges lesz megadnia egy aktív e-mail címet, jelszót (amit a későbbiekben, ha ismét pályázni szeretne hozzánk, használnia kell belépéskor), illetve egy biztonsági kérdést is választania kell, amit a jelszó elfelejtésekor a rendszer biztonsági okok miatt tesz fel. Ez alapesetben az első iskola neve. A következő sorba kell írni a választ! Ha minden adatot kitöltött, akkor a „Continue” gomb megnyomásával tudja rögzíteni az adatokat.

5 Itt tudja feltölteni az önéletrajzát. A „Browse” gomb megnyomásával a saját gépéről tudja kiválasztani az adott mappából a fájlt. Ha bármit szeretne írni a kiválasztást végzőknek, ami az önéletrajzából nem derül ki, akkor azt itt teheti meg egy motivációs levél keretein belül. Ha mindent kitöltött, akkor a „Continue” gomb megnyomásával tud a következő felületre lépni.

6 Önéletrajz Név Cím Telefonszám Lakhely Iskolák • Munkahelyek • Ezen az oldalon jelenik meg az Ön által korábban feltöltött önéletrajz. A „Continue” gomb megnyomásával tud továbblépni.

7 Itt kell feltöltenie az elérhetőségi információkat Keresztnév, középső név, család név Cím (utca házszám), második cím (utca, HSz), ország (görgető menüből - Magyarország Város, Régió (nem kötelező kitölteni), Irányító szám Elérhetőségek: Otthoni telefon, munkahelyi telefon (nem kötelező mező), egyéb telefonos elérhetőség, e-mail cím (amit bejelentkezéskor megadott automatikusan bekerül), fax szám (nem kötelező mező), esetleg ha van honlap cím. Ha mindent kitölött az oldalon, akkor a „Next Tab” gombbal tud továbblépni.

8 Eddigi munkahelyek: Ha az önéletrajzában ezek megtalálhatóak, akkor elég az utolsó munkahelyet feltüntetni (pozíció megnevezése, szervezet neve, kezdési és vég dátum) Kérjük tegyen egy pontot a „most recent” gombhoz, ezzel jelölve, hogy ez az aktuális, vagy az utolsó munkahely Amennyiben további munkahelyeket is szeretne szerepeltetni az önéletrajzon kívül is, azt az „add” gombbal teheti meg, és egy ugyanilyen sor fog megjelenni. Ha mindent kitölött az oldalon, akkor a „Next Tab” gombbal tud továbblépni. Ha közben úgy gondolja, hogy a korábbi oldalakon javítani szeretne, akkor a „Previous tab” gombbal léphet vissza.

9 Tanulmányok: Ha az önéletrajzában ezek megtalálhatóak, akkor elég az utolsó iskolát feltüntetni. Iskola neve, szak, típus (Kiegészítő. Alapképzés, doktori képzés, mester, MBA, MD, egyéb), kezdési év, végzés éve. Kérjük tegyen egy pontot a „most recent” gombhoz, ezzel jelölve, hogy ez az aktuális, vagy az utolsó iskola. Amennyiben további iskolákat is szeretne szerepeltetni az önéletrajzon kívül is, azt az „add” gombbal teheti meg, és egy ugyanilyen sor fog megjelenni. Ha mindent kitöltöt az oldalon, akkor a „Continue” gombbal tud továbblépni. Ha közben úgy gondolja, hogy a korábbi oldalakon javítani szeretne, akkor a „Previous tab” gombbal léphet vissza.

10 Egyéb csatolmányok: Ha még szeretne bármit csatolni (pl.: motivációs levél, referencia levelek), akkor azt ezen a felületen teheti meg. Kérem kattintson a „browse” gombra. Ekkor megjelenik a saját gépének a menüje, ahonnan kiválaszthatja a kívánt dokumentumot, ha ezt megtette, akkor az „attachment” gombra kattintva töltheti fel a dokumentumot, és az „upload” gomb megnyomásával válik véglegessé a feltöltés Amennyiben nem szeretne dokumentumot feltölteni, vagy már feltöltötte, akkor a „continue” gomb megnyomásával léphet a következő oldalra

11 Munkavállalási adatok I. Itt tudja megjelölni, hogy mely országokba van munkavállalói engedélye. Az ország nevek angolul vannak, így ha Magyarország, akkor Hungary-ként találja meg Itt tudja megjelölni, mely nyelveken beszél legalább társalgási vagy anyanyelvi szinten Ezek is angolul vannak írva, így a magyar nyelv Hungarian-ként Található meg. Itt tudja megjelölni, ha külföldi munkalehetőség is érdekli és hogy melyik régióban. Itt tudja megjelölni, hol találkozott hirdetésünkkel (állásbörzén, GE honlapon, Internetes álláskereső portálon, Magazinban, napilapban, egyéb, Rádió/TV, ). A következő szövegdobozban pedig kérjük jelölje meg a forrás pontos nevét (pl.: www.budapestbank.hu, vagy Magyarországi Álláskeresők Lapja…) www.budapestbank.hu

12 Itt tudja megjelölni, hogy Ön vagy valamely családtagja, illetve üzleti partnere dolgozott-e valamely állami intézménynél. Amennyiben dolgozott, a második kérdésnél tudja megjelölni, hogy felelős volt-e vagy közreműködött-e olyan ügyekben, amely érinti a GE-t. Ha mindkettő kérdésre igennel válaszolt, itt tudja megjelölni melyik országgal állt kapcsolatban. Egyébként válassza a „Select one” lehetőséget. Munkavállalási adatok II.

13 Csupán amerikai munkavállalók részére, kötelező mezők Csupán angliai munkavállalók részére, kötelező mező Munkavállalási adatok III.

14 Amerikai munkavállalók részére kötelező mező Munkavállalási adatok IV.

15 A regisztráció és az önéletrajz feltöltés megtörtént. Kérem nyomja meg a „continue” gombot.

16 Itt választhat, hogy a továbbiakban milyen nyelven szeretne majd esetleg más álláslehetőséget keresni.

17


Letölteni ppt "Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok)."

Hasonló előadás


Google Hirdetések