Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza."— Előadás másolata:

1 Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza gombra kattintasz győződj meg róla, hogy a Payza számládon meg van a megfelelő összeg. Ha nincs előtte töltsd fel !!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Fontos :Minden adatot amit megadtál még a biztonsági kérdést is feltétlen írd fel, jelszó, tranzakciós kód. Ha ezeket elfelejtenéd és nem írod fel nagyon nehezen lehet majd megszerezni.

13

14 Telefonos azonosítás.

15

16 Ellenőrizd hogy jó a megadott tel szám, ha szükséges javítsd. Most jöhet az elsődleges pénznem beállítása a bankszámla és bankkártya hozzárendelése

17 Elsődleges pénznem beállítása

18 Bankkártya hozzárendelése Érvényesítés

19 Hagyd a Personal cheking a neved pedig automatikusan be lesz írva

20 Előhívó nélkül Mindegy milyen nevet adsz meg A következő oldalon már csak meg kell erősítned és kész vagy. Ha valami nem jó úgyis kiírja pirossal azt ami nem jó Sehova ne írj ékezetet és ne hagyj szóközt a számoknál, a telefonszámnál ne írj előhívó számot automatikusan érzékeli az országot.

21 Bankkártya hozzárendelése

22 A kártyád hátoldalán található bekeretezett 3 szám A címed automatikusan megjelenik amit regisztrációnál megadtál. Ha más címet akarsz beírni azt is megteheted a Change Address re kattintva. Szóköz nélkül írd be a kártyádon lévő számokat végig

23 Ha nem ez az oldal jött be akkor valamit rosszul töltöttél ki az előző oldalon de pirossal kiírja mit rontottál el. Amennyiben csinálsz egy kártyás fizetést is a kártyádat ellenőrizetnek veszik.

24 Be és kifizetések vagy Payza számlán belüli utalások. Esetleg ha a jelszót elfelejtetted de mindenképp tudnod kell a biztonsági kérdésre a választ amit megadtál. Ezért fontos felírni számlanyitáskor!!

25 Payza számlára történő beutalás saját számláról vagy banki befizetéssel. Banki utalás 2 nap alatt van a számládon vagy kártyás azonnali beutalás.

26 Utalás bankkártyáról azonnal ott van.

27

28

29

30

31 A biztonság kedvéért érdemes beírni még a kód után a payzas email címedet

32 Kártyás befizetés olcsóbb gyorsabb, egyszerűbb.

33 Amennyit be szeretnél utalni + utalási költség Sikerprogramos nagy vezetői csomagra Válaszd ki a babkártyát amit beállítottál

34 Ahogy megnyomtad a Deposit gombot már le is vette a kártyádról a pénzt, ha most fizetsz először kártyával ezzell a fizetéssel egyben a kártyádat ellenőrzöttnek veszik.

35 Pénz kiutalása saját számlára 10000

36 2 napon belül a pénz a számládon van

37 A payzas e-mail címe annak akinek utalni szeretnél. Az összeg amennyit utalni szeretnél Pénznem dollár, euró vagy forint Az utalás jogcíme válaszd ki az Other-t Megjegyzés Payza számlán belüli utalás

38 A Send gomb megnyomása után 1 másodpercen belül ott van a pénz a számláján akinek elutaltad.

39

40


Letölteni ppt "Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza."

Hasonló előadás


Google Hirdetések