Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket https://www.alertpay.com/

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket https://www.alertpay.com/"— Előadás másolata:

1 Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket https://www.alertpay.com/

2 Először adjuk hozzá VISA bankkártya adatainkat az Alert Pay számlánkhoz ! Alert Pay azonosító E-mail címünkkel,és jelszavunkkal lépjünk be az Alert Pay számlánkra Az adatatok megadását követően kattintsunk a Login-ra

3 Bejutottál az Alert Pay számlaoldaladra. Válaszd ki a bankkártya hozzáadása menüt. Válasszuk ki a bankkártya hozzáadása menüt: A legördülő menüben Profile-Financial-CreditCards

4 Adjuk meg a bankkártya adatainkat ! Beírva látjuk a nevünket,és lakcímünket ! Lásd a kisatírozott részeket ! Ide írd be a 4x4 számból álló bankkártya számot Itt a legördülő menük segítségével add meg a bankkártya lejárati idejét Ide írd be a bankkártyád CVV (3 számból álló) kódját

5 A jóváhagyás előtt itt ellenőrizzük le az adatok helyességét. Kattints a kis négyzetbe. Egy pipának kell megjelennie. Ha az adatok helyesek,akkor kattints a FINISH-re ! ( Ha valami hibát észlelsz,akkor kattints a PREVIOUS-ra, ezzel visszatérsz az előző oldalra,ahol kijavíthatod a hibát !

6 Sikeres a VISA bankkártyád hozzáadása az Alert Pay számládhoz. Itt láthatod a hozzáadott VISA bankkártyaszámod utolsó négy számjegyét

7 7DayWealth tagságod Aktiválása befizetéssel ! •Írd be ezt a linket a linkkeresőbe : •http://www.7daywealth.com/member/login.phphttp://www.7daywealth.com/member/login.php

8 A Member ID,és a jelszavad magadását követően a Loginra kattintva bejutsz a személyes 7DW weboldaladra !

9 A megnyíló oldalon először a gördítő sávval menj a lap aljára és ellenőrizd,hogy valóban Te vagy-e az akinek a befizetést végzed ! Itt kell látnod a neved,és a 7daywealth Member ID számodat !

10 Itt válaszd ki a Státuszod, és az Alert Pay-t jelöld be fizetési módként ! Tagsági Státuszodnak megfelelőt válaszd ki ! Itt az Alert Pay-t válaszd ki fizetési módként! Majd kattints a SUBSCRIBE-re !

11 Itt kattints az OK –ra ! (Egyben jóváhagyásod adod,hogy a következő hónapokban is az Alert Pay számládról vonja a rendszer a havi tagdíjadat )

12 Ezen az adatlapon előre beírva látod a Member’s Id számod,és a neved ! Értelemszerűen töltsd ki a rovatokat ! Mankóként beírtam, a rubrikába hogy ott milyen adatodat kell beírni ! Az adatok beírását követően kattints a SUBSCRIBE-re !

13 Mivel Alert Pay számládat használod a befizetésre,ez a lap jelenik meg ! Lépj be az Alert Pay számládra az Alert Pay számlád azonosító E-mail címével,és jelszavával ! Majd kattints a LOG IN-ra Itt láthatod azt az összeget melyet ki fogsz fizetni !

14 Ezen,és a következő lapon végezd el a szövegdobozokba írt műveleteket ! Kattints a négyzetbe,hogy megjelenjen a pipa ! Itt láthatod a VISA bankkártyád utolsó 4 számjegyét ! Ide kell beírnod az Alert Pay számlád regisztrálásakor megadott TITKOS tranzakciós kódodat !

15 Ez még az előző oldal folytatása ! Kattints a négyzetbe,hogy megjelenjen a pipa ! Kattints a PAY-re ! Ezzel indítod a befizetést !

16 Ha ezt látod akkor sikeresen folyik a tranzakció ! Itt peregnek a másodpercek ! Ha itt 0-ra ér a számláló,akkor fogod látni a következő oldalt !

17 Sikeres volt a tagságod Aktiválása ! Teljes értékű 7DW Klubtag vagy ! Ismertesd meg a lehetőséget, és küld a meghívó linkedet a Barátaidnak, s Ismerőseidnek !

18 Add meg az adataidat,és lépj be a személyes weboldaladra !

19 Bejutottál ! Nézz szét az irodádban ! Segítségként használd ehhez a Navigációs segédletet !


Letölteni ppt "Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket https://www.alertpay.com/"

Hasonló előadás


Google Hirdetések