Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik."— Előadás másolata:

1 Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik bankkártyát megadni) ahonnan fizeted a tagdíjat, az alábbiak szerint járj el

2 Jelentkezz be a 7DW oldaladra Lépj be a 7DW személyes weboldaladra (ID és jelszó)

3 Kattints a Cancel-ra Kattints a Cancel Acc gombra, a tagságod törléséhez

4 Töröld magad a rendszerből Itt láthatod az ID számodat Töltsd ki értelemszerűen a táblázatot, ékezetek nélkül Ide írd be az okot angolul, ami miatt a törlést kéred! Pl.: Credt Card change: kártyacsere; Payment processor change, from credit card to AlertPay: Fizetési processzor-csere bankkártyáról AlertPay-re Miután kitöltötted, kattints a Submit gombra Ne aggódj, nem lesz semmi gond, nyugodtan törölheted magad a rendszerből: törlés után újra vissza tudsz jelentkezni ugyanazzal az ID-vel, és nem változik sem a struktúrád, sem a tőkeszámlád!

5 Folytasd a reaktiválással A törlés elküldését követően azonnal kapsz egy E-mailt a Cégtől, melyben tájékoztatnak a tagságod törléséről. Miután megkaptad ezt a mailt, próbálj meg bejelentkezni az oldaladra az ID számoddal és jelszavaddal! Kísérelj meg belépni a 7DW személyes weboldaladra (ID és jelszó)

6 Folytasd a reaktiválást Nem fogsz tudni belépni, ezt az üzenetet kapod Kattints ide: a már ismert fizetési oldalra fogsz jutni, folytasd a reaktiválást, a már ismert módon!

7 A megnyíló oldalon először a gördítő sávval menj a lap aljára és ellenőrizd, hogy valóban Te vagy-e az, akinek a befizetést végzed! Itt kell látnod a neved és a 7DayWealth Member ID számodat

8 Itt válaszd ki a Státuszod, és az AlertPay-t jelöld be fizetési módként Az eddigi tagsági státuszodnak megfelelő státuszt válaszd ki! Magasabb státuszt is választhatsz, de lefelé semmiképpen ne módosíts, mert az végleges kizárással jár! Válaszd ki a fizetési módot, ahogy a továbbiakban fizetni szeretnél! Majd kattints a SUBSCRIBE -re Nyisd meg azt a segédletet, ami azt a fizetési módozatot mutatja be, amelyiket használni szeretnéd (javasolt az AlertPay) és annak segítségével folytasd a műveletet, míg újra aktiválod a teljes jogú tagságodat!


Letölteni ppt "Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések