Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria."— Előadás másolata:

1 Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria

2  Az Erasmus intézményi weblapján elolvassuk a pályázati kiírást, letöltjük a pályázati űrlapot.  Az intézményi kapcsolatok közül kiválasztjuk azokat, melyek a legjobban felelnek meg elvárásainknak.

3  Az adott partneregyetem(ek) weblapján kaphatunk tájékoztatást azokról a képzésekről, melyek a legjobban érdekelnek minket, ha még információra van szükségünk, a kapcsolattartó tanszék/intézet oktatóihoz fordulhatunk, vagy az Erasmus koordinátorhoz.

4  A pályázatunkat két példányban beadjuk (postán vagy személyesen az Elnöki Hivatalban), majd várjuk, amíg a pályázatértékelő folyamat nem fejeződik be.

5  Amennyiben pályázatunk sikeres lett (erről kapunk értesítést vagy az Erasmus intézményi weblapján megjelenik egy névsor, ahol nevünk szerepel), a partneregyetem weblapján megkeressük az Erasmus Iroda (vagy Nemzetközi Kapcsolatok Iroda) kontaktszemélyeinek email címét, aki(k)től információt kaphatunk teendőinkről.

6  Az intézményi Erasmus Irodánk kiállít minden kiutazó hallgató részére egy kinevezési okmányt (nomination letter), melyet az illetékes koordinátornak küld, hogy ezzel igazolja a kiutazó hallgató jogosultságát a mobilitáshoz.

7  A kiutazó hallgató közli Erasmus Irodánkkal a szükséges személyi és banki adatok ahhoz, hogy lehessen átutalni  a mobilitással  kapcsolatos  ösztöndíjat. 

8 Az indulás előtt a hallgató legalább a tanulmányi megállapodás (learning agreement) kitöltésével, aláírásával és aláíratásával lehetővé teszi, hogy a két intézmény (küldő- és fogadóintézmény) egy hivatalos dokumentummal fejezzék ki a hallgatóval kapcsolatos megállapodásukat a tanulmányok folytatásáról.

9  A mobilitás idején a hallgató továbbá is tartja a kapcsolatot a küldő intézménnyel, ha problémák merülnek fel, kérheti az Erasmus Irodánk segítségét.

10  A mobilitás befejezésekor a hallgató összegyűjti a fogadóintézményen folytatott tanulmányait igazoló, egyéni vagy összesítő dokumentumot, majd kitölti a hallgatói tanulmányi online beszámolót (a www.tka.hu weblapon található).www.tka.hu


Letölteni ppt "Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria."

Hasonló előadás


Google Hirdetések