Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.gyker.ektf.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.gyker.ektf.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy."— Előadás másolata:

1 A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy Károly Főiskolán a minőségi gyakorlati képzés érdekében.” TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV

2 Kapcsolatok és rövidítések
KGYHKI – Karrier- és Gyakorlati Hely Koordinációs Iroda Almagyardombi Kollégium Fsz. Hallgatói Centrum : Bánfalvi Gábor irodavezető; „B” épület Hallgatói Centrum : Győri Barnabásné koordinátor; TT – Tereptanár (a fogadó cég, intézmény szakembere) TTK – Tereptanár Koordinátor (a tanszékek által kijelölt szakmai felelős)

3 Tartalom www.gyker.ektf.hu Gyakorlat megkezdése előtt
Gyakorlat elvégzése után Bejelentkezés Adatok módosítása Adatlap létrehozása I. Új gyakorlati hely regisztrálása Adatlap létrehozása II. Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása Bejegyzések 1. státusz (létrehozva) 2. státusz (jóváhagyás) 3. státusz (befogadó nyilatkozat) 4. státusz (munkaterv kitöltése) 5. státusz (munkaterv elfogadása) 6. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása) 7. státusz (szakmai beszámoló) 8. státusz (tereptanári értékelés) 9. státusz (koordinátori értékelés)

4 Bejelentkezés Első bejelentkezés Név: Neptun kód Jelszó: teljes születési dátum Az első bejelentkezés után ajánlott az adatok ellenőrzése jelszó megváltoztatása. Tartalom A rendszer elérhetősége: A hallgató on-line bejelentkezik a KGYHKI-ba.

5 Adatok módosítása Tartalom Az első bejelentkezés után érdemes az adatok ellenőrzése, és biztonsági okokból a jelszó megváltoztatása.

6 Adatlap létrehozása I. Új gyakorlati hely regisztrálása
A gyakorlat megkezdése előtt töltse fel a szükséges információkat! Tartalom A Tereptanár Koordinátorral (TTK) való egyeztetés után a KGYHKI elbírálja a gyakorlati hely regisztrációját, és ben értesíti a hallgatót.

7 Adatlap létrehozása II. Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása
A legördülő menüből választhatja ki a gyakorlati helyet! Tartalom

8 Bejegyzések 1. státusz (létrehozva)
Tartalom Az adatlap létrehozása után a KGYHKI jóváhagyására kell várnia.

9 Bejegyzések 2. státusz (jóváhagyás)
A hallgatót a rendszer ben is értesíti a gyakorlati hely jóváhagyásáról. Tartalom A KGYHKI online elfogadja a gyakorlati helyet. A gyakorlati hellyel kötött együttműködési megállapodás szkennelt formában feltöltésre kerül.

10 Bejegyzések 3. státusz (befogadó nyilatkozat)
Bejegyzések 4. státusz (munkaterv kitöltése) A gyakorlat megkezdése előtt a hallgató a befogadó nyilatkozatát leadja a KGYHKI-ban. Tartalom A befogadó nyilatkozatot a KGYHKI szkennelt formában feltölti a hallgató gyakorlati lapjára, valamint összerendeli a tereptanárt és a hallgatót. A hallgató kitölti a hallgatói munkatervet.

11 Bejegyzések 5. státusz (munkaterv elfogadása)
A hallgató a munkaterv elfogadásáról ben is értesítést kap . Tartalom A TTK online elfogadja a munkatervet.

12 Bejegyzések 6. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása)
A munkanaplót és a teljesítési igazolást a hallgató leadja a KGYHKI-ban. Tartalom A KGYHKI gondoskodik a munkanapló és teljesítési igazolás feltöltéséről.

13 Bejegyzések 7. státusz (szakmai beszámoló)
A szakmai beszámoló online feltöltése. Tartalom A hallgató kitölti a szakmai beszámolóját.

14 Bejegyzések 8. státusz (tereptanári értékelés)
A hallgató a TT értékeléséről ben is értesítést kap . Tartalom TT online elkészíti a hallgató értékelését.

15 Bejegyzések 9. státusz (koordinátori értékelés)
A hallgató a TTK értékeléséről ben is értesítést kap . Tartalom TTK online értékeli a hallgató szakmai gyakorlatát.

16 KGYHKI gyakorlat@ektf.hu
Jó munkát kívánunk! KGYHKI „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy Károly Főiskolán a minőségi gyakorlati képzés érdekében.” TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV


Letölteni ppt "Www.gyker.ektf.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések