Csak az valósul meg amit megterveztél és megfogalmaztál

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
…ami másolható az nálad is működhet! Tibai Eszter.
Advertisements

A fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre, illetékessége és eljárása a villamosenergia-, földgáz-, víziközmű-, távhő- és hulladékgazdálkodási közszolgáltatás.
Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
Bevándorlók társadalmi beilleszkedése európai politika – közép európai valóság Kováts András Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület.
A tartalommarketingről röviden Tartalom generálás és megosztás Először látogatók, olvasók, majd belőlük vásárlók lesznek. Bárhol, bármikor és bármilyen.
Kapcsolattartás a vásárlókkal és a terméktapasztalatok megosztása. Az előadó: Tibai Eszter BIP. Elemző, kozmetikus mester „Ne a sikerre törekedj, hanem.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
2011. évi zárás Készítette: Juhász Ágnes. 1. Zárást megelőző feladatok  Leltározás  Folyószámla egyeztetés (kapcsolt vállalkozásoktól egyenlegkérés)
Dr. Albert József osztályvezető Földművelésügyi Minisztérium Hungarikumok Gyűjteménye Hungarikumok falusi környezetben Rábatöttös április.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Hol tartunk… Beszámoló –Mérleg –Eredménykimutatás Értékelés – – – –2004- –Immateriális javak,
Bemutatkozás Fodor Noémi Gépészmérnök – mérnöktanár Környezetirányítási szakértő TAR-ZERT Auditor Minőségirányítási vezető.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE május 26.. A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE Beszerzés vs. közbeszerzés Az új közbeszerzési törvény tükrében Willinger Kornél NVMT Elnökségi.
A vállalatok marketingtevékenysége és a Magyar Marketing Szövetség megítélése Kutatási eredmények az MMSZ részére (2008. július)
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS A Te praxisod, a Te karriered, a Te életed – gond van?
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Work-based Learning in CVET Az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület szerepe a projekt megvalósításában Előadó: Czibula Zoltán igazgató ALFAKÉPZŐ.
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
Az „első lépés” TÁMOP
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Adottságok tényszerű megfogalmazása 4.6. előadás
Óvodától az érettségiig - a kompetencia-alapú oktatás Szegeden
Kiegészítő melléklet és üzleti jelentés
ESETTANULMÁNY Készítette: Fenyvesi Petra
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Tóth Gábor Heves Megyei Kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztály
Caracalla udvarában Kalandjáték 1.
SZÁMVITEL.
A Menedék Alapítvány ÉRTÉKEI
SZÁMVITEL.
Vörös-Gubicza Zsanett képzési referens MKIK
KRE-AKTÍV motivációs projekt
SZÁMVITEL.
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Classis Human Vezetési Tanácsadó
A PDCA elv alkalmazása az információvédelmi irányítási rendszerekben 1
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály egyetemi tanár
Útmutatások a jövedelmező Biyovis vállalkozásod felépítéséhez és fejlesztéséhez Farkas Attila.
ROTA STAND Felállást és átülést segítő eszköz.
Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest, december 18.
Bemutatkozik az iskolapszichológus
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Compliance és Corporate Governance
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
Felnőttképzés a közművelődésben
A csoportok tanulása, mint a szervezeti tanulás alapja
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Szerzője Konzulens neve
Sigfox technológia és hálózatok
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
9-10.-es bemeneti mérések és a fejlesztő munkánk
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
„Vásárolj okosan” Mobil kiegészítők vásárlási szokásai
U8 – U10 célok a szezonra.
Iskolai szociális segítő
A dolgozói teljesítménymérés gyakorlata a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtárban Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Minőségirányítási szakmai nap.
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Biyovis mint üzleti modell, fortélyok a sikeres Biyovis üzlet felépítéséhez Farkas Attila.
Üzlezi információelemző specializió
Előadás másolata:

Csak az valósul meg amit megterveztél és megfogalmaztál Milyen üzletet szeretnél? (hány taggal, milyen földrajzi területen stb.) Milyen munkatársakat? (mennyi újat havonta, mennyi aktívat, mennyi önállót stb.) Milyen vásárlókat? ( milyen gondolkodással, milyen gazdasági rétekből stb.) Mekkora jövedelmet?

Mit kell tennem, hogy az üzleti célom megvalósuljon a Biyovisben? Készíts cselekvési tervet a céljaid alapján és határozd meg mit kell tenned napi, heti és havi szinten, hogy megvalósíthasd céljaidat. Nézd át és vizsgáld meg milyen eszközökre van szükséged, hogy a lehető legkisebb idő ráfordítással a leghatékonyabb és legjövedelmeződ munkát tudd elvégezni a Bioyvisben. Tervezd meg az idődet, hogy legyen időd elvégezni a feladatokat. Szponzorod segítségével ismerd meg az eszközöket és módszereket (www.biyoviskarrier.hu és www.Biyovis.hu tartalmak és alkalmazások) Kezd el megfelelő képpen építeni az értékesítői és fogyasztói csoportodat.

Hogyan érem el a célom?

Üzlet alapja Megismertetni minél több emberrel és üzlettel a Biyovis által kínált üzleti lehetőségeket Minél többen vannak a csapatodban akik minden nap foglalkoznak a Biyovis üzleti lehetőség megismertetéssel, annál könnyebben haladsz a kitűzött jövedelmed eléréséhez. Minél többen ajánlják az üzleti lehetőséget annál többen értékesítenek terméket és fogyasztanak terméket. Használd ki a BIP lehetőséget.

Magas minőségű termékek mellé magas minőségű szolgáltatást kell párosítani Folyamatosan képezd magad, hogy profivá válj Termékek előnyének ismeretében Értékesítésében Értékesítési hálózat kiépítésében

Ismertesd az eredményeket – csapaton belüli lelkesedés a felépítésen és az eredményeken múlik. termék referenciák ( ide még küldöm a referenciákat- anya fordítja a szlovént) beérkezet új referenciák a Vevis, Gránát és Flavonoid KING termékekről. Vevis Flavonoid King Gránátalma üzleti referenciák mi történt az elmúlt 1 hónapban Együtt dolgoztunk a Gégény csoporttal ( Sárváron és Pécset) Együtt dolgoztunk a Patonai csoporttal - Siófokon Együtt dolgoztunk a Szlovén csoporttal Együtt dolgoztunk az Ukrán csoporttal- Együtt dolgoztunk Galgoczi Ilonával - Debrecenben Tibai Eszter által szervezett pozitív napon voltunk-

Beérkezett referenciák

Együtt dolgoztunk a Gégény csoporttal ( Sárváron és Pécset)

Együtt dolgoztunk a Szlovén csoporttal

Együtt dolgoztunk az Ukrán csoporttal

Felépítés Te sztorid A cég sztorija Honnan jössz ? Mit csináltál előtte? Mit láttam benne? A cég sztorija Mi a cég és tulajdonosok küldetése és célja? 100 000 olyan ÜP partner a Biyovis csaptában aki mindennap beszél a Biyovis Üzleti lehetőségéről és kényelmes élethez elegendő jövedelme származik belőle. Minden olyan magyar településen ahol minimum 10 000 fő lakós van legyen aktív ÜP. Miben egyediek a termékei? A szponzorod sztorija- csapat ahová tartozni fogsz! Szponzorod rövid sztorija ? Hol tart most? Mi a csapat célja? Te miért csatlakoztál és miért csinálod? Hová jutottál el? Hova akarsz eljutni vele?

Csapatodról és annak tagjairól Mindenkinek meg van az erőssége és a gyengesége- úgy oszd be a feladatokat és úgy koordinálj, hogy mindenki szerepet kapjon az erőségével, az egyének gyengeségét pedig mások erősségével kompenzáld. A másság egyben előnyt is jelent. Közös célok fontossága melynek alapja az egyéni és a vezetői célok. Csapat ereje és eredményessége attól függ, hogy a vezetője menyire tartja össze a csapatát. napi kapcsolat tartás – hét indító a csapatommal képzés- felépítés, üzlet, módszer értékesítés, csapat felépítése. konzultációk- a lehető legtöbbet kihozni a személyből és a csapatból. cél kitűzések- programokba részvétel verseny szellem kialakítása – mi legyünk a legjobb csoport a Biyovisben Alakíts ki egy közös képet információt a csapatdról annak tagjairól. Eredményekről, referenciákról, tagokról, miért vagy rájuk büszke Tanítsd meg a csapatodat, hogy hogyan mutassa be és építse fel azon csapatot amiben dolgozik.

Minden egyes Biyovis ÜP a tudatos gondolkodásával és cselekvésével nagyban hozzájárul a saját anyagi és egészségügyi állapotának javulásához. Ezen felül nagyban hozzájárul egy új világ kialakításához. A kérdés, hogy csak nézed mind ezt tétlenül vagy teszel is érte? Cselekvőket számba veszi ez a világ , emlékük és munkájuk maradandó marad még a tétlen nézőket elsodorja az élet folyama és feledésbe merül a személyük és életük munkája. A mi célunk, hogy mást és maradandót teremtsünk ennek a világnak a Biyovisel a mi célunk hogy minél többen részesei legyenek ennek a sikernek. Biyovis tulajdonosainak egyik fő céljai közé tartozik hogy 100 000 olyan ÜP taggal büszkélkedjen aki napi szinten készen áll segíteni és segít a környezetükben élők számára tudatosabb és gazdagabb életet élni.

Következő heti előadó: Jendt Edit - Beszélj, - hallgass, - beszélj 2017.03.13 20:00