Asztrológiai továbbképzés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A sportszocializáció.
Advertisements

Adósság. Adósság Jó hitelRossz hitel Jó hitel Egyes hitelek befektetésnek tekinthetők. Ha valaki azért vesz fel hitelt, hogy olyasmit vásároljon, ami.
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
A Barátság.
Vérmérsékletem képekben
III. LÉTKÉRDÉS KONFERENCIA EGYÜTT-LÉT A kapcsolatok természetrajza
Margotzy Árvácskák 2. - Móricz Zsigmond Margotzy "Házasság. Kölcsönös szerződés férfi és nõ között, melyben kölcsönösen megállapodnak, hogy a szerződés.
Mikor tekinthetjük egészségesnek a családot?
Életünk lenyomata gyermekeink lelkén
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
(Familiaris Consortio 17.). 1.0 A SZEMÉLYEK KÖZÖSSÉGÉNEK MEGVALÓSÍTÁSA SEGÍTSÉG, TÁMOGATÁS AKADÁLY, GÁT 1,1Egy férfi és egy nő életre szóló, felbonthatatlan.
Gyerekek a szerelemről, családról
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Családi vállalkozás.
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
CSALÁD.
A család szerepe, jellemzői
Zene: Claydeman Klikkelj!
CSALÁDI SZOCIALIZÁCIÓ
Borbély-Pecze Mariann / Borbély-Pecze Tibor Bors
Céline Dion és Andrea Bocelli
KÍNAI KÉPEK ÉS KÖZMONDÁSOK
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
ÁRVÁK A szülőktől kapott „uticsomag” tartalma: A biztonság érzése
Családi diszfunkciók Alkohol- drogproblémák és a segítés lehetőségei kurzus Pecze Mariann, WJLF.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Asztal- és életközösség Jézussal
Az én szüleim és a te szüleid
Biztos Kezdet and the Early Years Foundation Stage
Kormányszóvivői tájékoztató T ö b b e n, j o b b a n, t o v á b b Zöld könyv az egészségügyről.
Y generáció Viselkedési jellemzők és változások az Információs Korban.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Szakember Kérdések Megállapítás Megoldási javaslat javaslat Árajánlat Megvalósítás Pénzügyi Szakember Bemutatkozás Elemzés Ajánlat készítés Specialisták.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
„Ami a lelket megbetegíti, és ami meggyógyítja”. Miért? Bert Hellinger több évtizedes megfigyelései alapján azt vallja, nemcsak saját lelkünk rezdülései.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
A második születés kora A kamaszkor és a kamaszmediáció sajátosságai Busai Barbara október 27.
ASZTRODIMENZIÓK OKTÓBER KARMIKUS ELŐREJELZÉS AZ AKTUÁLIS BOLYGÓHATÁSOKRÓL.
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai iskola II.
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológia I..
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai iskola II.
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
A bizalmi vagyonkezelés családjogi vonatkozásai szeibert VI
Asztrológia I..
A tékozló fiú (Lukács 15, 11-32)
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Asztrológiai iskola II.
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
egy dinamikusan terjedő új civil program
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Asztrológiai iskola II.
Asztrodimenziók október
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai továbbképzés
A család ahonnan jövök.
Asztrológiai iskola II.
Asztrológiai továbbképzés
45 lecke az életben Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
Szeptember 1. Nem az első nap a nehéz, hanem az, amikor rádöbben felnőtt és gyerek, hogy még vár rá 179 nap…az iskolában.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
A diszfunkcionálisan működő család
Előadás másolata:

Asztrológiai továbbképzés

A nap gondolata: 23-24. óra

Direkció elemzés Zsanett Pécs, 1985. 11. 02. 4:00 Első gyermek: Pécs, 2012. 03. 14. Anya halála: Budapest, 2014. 11. 08. Második gyermek: Budapest, 2014. 12. 29.

Szinasztria Szinasztria = együtt + csillag A szinasztria segítségével két olyan személy horoszkópját hasonlítjuk össze, akik valamilyen kapcsolatban vannak (pár, szülő-gyerek, üzlettársak, főnök-beosztott, testvérek, stb.). Az elemzés analógiáit a kapcsolat jellege alapján kell meghatározni. Pl. párnál ki, mire választott.

Szinasztria Nincs rossz, vagy jó kapcsolat. Minden emberrel azért találkozunk, hogy megélesse velünk a sorsunkat, ezért a szinasztria lényege, hogy megtaláljuk azokat az analógiákat, amelyeket pozitívan (boldogan) tudunk együtt megélni, vagy legalább el tudunk fogadni a másiktól. Jellemzően párkapcsolati elemzést kérnek, ezért ezen fogunk lépésenként végigmenni, de más kapcsolat esetén egyes lépéseket ki kell hagyni, vagy az analógiákat meg kell változtatni.

Szinasztria Ki a célkijelölő, illetve a megvalósító a kapcsolatban? Sorsfeladatok meghatározása. Sorstípusok megállapítása, majd annak meghatározása, hogy a megélési területeket a másik hogyan tudja házúrral (egóval) megéletni a másikkal. Párválasztás.

Szinasztria Tengelykapcsolatok vizsgálata. Aszcendens a házakban. MC a házakban. Fényszög kapcsolatok.

Párválasztás Nő a Nap jegyére, vagy a Holdjával szemben lévő jegyre, illetve a Mars jegyére, vagy a Vénuszával szemben lévő jegyre választ. Férfi a Hold jegyére, vagy Napjával szemben lévő jegyre, illetve a Vénusz jegyére, vagy a Marsával szemben lévő jegyre választ. Sok esetben csak az egyik választ. Máskor „mellé választ” valaki.

Tengely kapcsolatok A tengelyek jegyazonossága (együtt állása) erős kapcsolatot mutat: Aszcendens – Aszcendens jegyazonosságnál elvileg könnyebb az összhangot megteremteni, mert hasonlóan állnak a dolgokhoz. Ugyanakkor ha más szinten élik meg a dolgokat, vagy eltérőek a célok, akkor nem könnyíti meg az elfogadást. Pl. Ikreknél utazás – kapcsolatok.

Tengely kapcsolatok Aszcendens – Deszcendens jegyazonosságnál az elfogadás irányába indulnak el. Minden elmozdulás egymáshoz való közeledést jelent. Aszcendens – MC jegyazonosságnál az egyik ember egója egybeesik a másik ember céljaival. De az is lehetséges, hogy az MC tulajdonosa az anyját éli meg a másikban.

Tengely kapcsolatok Aszcendens – IC jegyazonosságnál az Aszcendens tulajdonosának egója a másik gyökereihez, vagy az apjához kapcsolódik. MC – MC jegyazonosságnál a célok, az érdekek azonossága jelenik meg. MC – DC jegyazonosságnál azt a párt találja meg, amire vágyott: célja a párja.

Tengely kapcsolatok MC – IC jegyazonosság nagyon pozitívan élhető meg, mert azt érzi, hogy a „jövő elkezdődött”, a múlt és a jövő összekapcsolódik.

Aszcendens a házakban Mindig az Aszcendens kapja az adott analógiát a háztól. (Fél orbisz!) Asc - I. ház: Az Asc tulajdonosa azt várja, hogy a másik irányítson, vállalja a felelősséget a helyzetekben. Asc - 2. ház: Anyagiakat, vagy biztonságot akar. Lehet olyan, hogy motiválja az anyagiak területén. De lehet, hogy az élvezeteket keresi benne.

Aszcendens a házakban Asc - 3. ház: Kapcsolatot akar. Azt várja, hogy kommunikáció legyen. Lehet, hogy azt várja, hogy okos legyen. Hozhat közlekedési eszközön való ismerkedést. A közös környezet fontossága is előjöhet. Asc - IV. ház: Otthont, családot akar, de lehet, hogy ingatlant. Az érzelmek iránti igényt is jelezheti.

Aszcendens a házakban Asc - 5. ház: Szerelmet keres, de lehet, hogy a vágyait akarja megélni. Hozhat olyat, hogy a gyermek miatt jön létre a kapcsolat. A közös vállalkozás igénye is megjelenhet. Asc - 6. ház: Az Asc. tulajdonosa alárendelődést vár el. Sokszor főnök-beosztott, vagy orvos- beteg kapcsolatnál is előjöhet.

Aszcendens a házakban Asc - VII. ház: Leggyakoribb analógia, hogy párkapcsolatot akar. Előjöhet üzlettársak esetén, de ügyvéd-ügyfél kapcsolatban is. Baleseteknél is lehet ilyen kapcsolat. Asc - 8. ház: Ideál háznak mondták régen, mert azt kapja, ami neki ideális. Ma nem könnyű elfogadni, mert amit elfolyt, vagy hiányzik neki, azt teszi a másik. Szexualitást akar. Pénzt akar a párjától.

Aszcendens a házakban Asc - 9. ház: Házasságot akar. Külföldet akarja megélni. A hitet, az isteni törvényeket keresi a másikban. Megjelenik a bizalom, az elfogadás. Egyetemi társaknál is előfordul. Asc - X. ház: Azt várja, hogy a másik célokat adjon. A házastárstól várja az anyagi biztonságot, vagy a kötődést.

Aszcendens a házakban Asc - 11. ház: Vágyai beteljesülését várja: szerelmi jelölő. Segítők, barátok, de a pár gyerekével is jöhet ilyen kapcsolat. Asc - 12. ház: Szeretőt akar. Az egységet, a feltétel nélküli elfogadást várja.

Az eddigiek elemzése párra, gyermekre, vagy testvérre. Házi feladat Az eddigiek elemzése párra, gyermekre, vagy testvérre.

Köszönöm a figyelmet!