Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológia I..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológia I.."— Előadás másolata:

1 Asztrológia I.

2 A nap gondolata: Együtt könnyebb óra

3 Sorstípus A transzcendens bolygók a feladatunk irányába terelnek minket. Az Uránusz felkelti a vágyat, a Neptunusz elmossa a határokat, a Plútó átalakít. A Neptunusz a Szaturnuszt, az Uránusz a Jupitert hozza létre. Sorstípus: Uránuszi, vagy Neptunuszi.

4 Sorstípus Uránusz, Neptunusz elv: ők indítják a sorseseményeket. G F
j k i l Te Mi Én Te

5 Sorstípus H I független függő önfeláldozó áldozat

6 Sorstípus Független: Uránusz az I, 5, 9, X, 11. házban áll. Dönthet, hogy független, vagy kiszolgáltatott akar lenni. Amennyiben egy személyjelölő, vagy a Jupiter támadja az Uránuszt, akkor a sors kiszolgáltatott helyzeteket hoz. Független-függő (kiszolgáltatott) (vegyes): Jupiter áll az I, 5,9, X, 11. házban. Vagy a 11-es ház az erősebb, vagy a Vízöntő jegye, vagy a Neptunuszt támadja személyjelölő, vagy a Jupiter.

7 Sorstípus Önfeláldozó: Neptunusz az I, 5, 9, X, 11. házban áll. Választhat, hogy miben legyen önfeláldozó. Önfeláldozó (vegyes): a Szaturnusz áll az I, 5, 9, X, 11. házban, vagy a 12. ház az erősebb, vagy a Halak jegye, vagy nem támadott a Neptunusz. Önfeláldozó (Áldozat): Amennyiben egy személyjelölő, vagy a Jupiter támadja a Neptunuszt, akkor a sors áldozattá teszi.

8 Sorstípus Sorrend: I, 5, 9, X, 11. ház: ha mindkettő ott áll, vagy egyik sem, akkor nem dönt. 11. vagy 12. ház erőssége? Vízöntő vagy Halak jegy erőssége? Támadott-e a Neptunusz?

9 Megélési területek Független, vagy függő (kiszolgáltatott) lehet: ahol az Uránusz, a Jupiter, vagy a Szaturnusz áll (ház), azokon a bolygókon keresztül, akik ezekkel együtt állnak. Azokban a házakban, amelyek a Vízöntő jegyében kezdődnek, illetve azokon a bolygókon keresztül, amelyek a Vízöntő jegyében állnak.

10 Megélési területek Önfeláldozó, (vagy áldozat) lehet: ahol az Neptunusz, a Jupiter, vagy a Szaturnusz áll (ház), azokon a bolygókon keresztül, akik ezekkel együtt állnak. Azokban a házakban, amelyek a Halak jegyében kezdődnek, illetve azokon a bolygókon keresztül, amelyek a Halak jegyében állnak.

11 Célkijelölő - megvalósító
A célkijelölő mellé mindig kell valaki, akinek célokat tud kijelölni, s az megvalósítja. Úgy működik jól, ha a cél közös céllá válik. A megvalósítás módját a megvalósítónak kell meghatározni (hogyan, mivel, mikor?), a célkijelölő abba ne szóljon bele, álljon be a megvalósító mögé, és támogassa.

12 Célkijelölő – megvalósító
A megvalósító mellé mindig kell valaki, aki célokat tud kijelölni, ami aztán közös cél lesz. Semmit nem magunkért kaptunk (tehetség, tudás, szépség, ügyesség, mozgékonyság), hanem hogy közös célokat valósítsunk meg. Halak elv: egyedül nem megy.

13 Célkijelölő – megvalósító eldöntése
Amennyiben az I-es ház erősebb, mint a X-es, akkor megvalósító. Fordítva célkijelölő. Erősség vizsgálatának sorrendje: bolygó, házúr, jegy (pozitív, negatív). Amennyiben a Szaturnusz, vagy a Neptunusz áll az I-es, vagy a X-es házban, akkor nem képes megvalósítani, ill. célt kijelölni.

14 Elemzési gyakorlat Marianna, Budapest, 1978.03.10. 10 óra 20 perc
Ágnes, Budapest, óra 55 perc Szilvia, Gyöngyös,     18 óra 50 perc Petra,  Budapest,  07 óra 45 perc Gréti,  Budapest, óra 25 perc Patrik, Budapest,  00.10 perc Személyiség elemzésétől

15

16 Mérleg Felső szint: „Egyházatya”: önmagát felvállalja, nem akar megfelelni. Középső szint: „Művész”: a külvilág visszajelzésétől teszi függővé önmagát. Alsó szint: „Feltűnni vágyó”: a külsőségeken keresztül akarja elérni, hogy elismerjék, szeressék.

17 Mérleg Apa: A gyereknek „jó”, mert nem tud következetes lenni, a gyerek a fejére nő. A nevelést át kell adnia a nőnek. Döntéseket az apa hozza, de az anya tartassa be. Az önelfogadást kellene tanítania. Gyermek: Vágyik arra, hogy elfogadják, szeressék. Nem szabad hagyni, hogy színészkedéssel eredményt tudjon elérni. Férj: Erős feleséget vonz be, mert a nőnek kell támogatnia. A felvállalás lenne a dolga.

18 Mérleg Nő: Szeret megfelelni, szépnek lenni, de lehet, hogy kétszínű lesz. Át kell adni a férfinak. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes az önelfogadásra. Főnök: Nem neki való. Felsővezetőnek jó. Diplomatikus. Szeretik a beosztottak. Cégben: Ügyfélszolgálati vezető, protokoll főnök.

19

20 Skorpió Felső szint: „Remete”: nem vár visszajelzést, a belső útját éli. Középső szint: „Kutató, nyomozó”: érezni akarja, amit mások éreznek. Alsó szint: „Kéjenc”: szenvedélyi uralják.

21 Skorpió Apa: Kemény, következetes, nem felejt. A belső út megélését kellene tanítania, vagyis, hogy a külvilág visszajelzése nélkül képes szeretni önmagát. Gyermek: Ridegtartáson van, puritán szülő. A szülő elfolytja az érzelmeket: aki érzéseket mutat, az gyenge. Férj: Szélsőséges. Mindent, vagy semmit. Csak alárendelt lehet a nő. Szenvedélyes. A belső út megélése lenne a feladat.

22 Skorpió Nő: Lelki társat keres. Szélsőség, szenvedély. Át kell adni a férfinak: belső út megélése. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes szeretni önmagát. Főnök: Kegyetlen, számonkérő, büntető, az lehet, amit ő mond. Azt kell képviselni, hogy attól, hogy nem szeretnek minket, még jók lehetünk. Cégben: Ellenőrzési vezető, biztonsági főnök.

23

24 Nyilas Felső szint: „Megvilágosult”: Megérti, hogy minden érte történik. Középső szint: „Politikus”: mindig azzal azonosul, amiről azt gondolja, hogy másoknak jó. Alsó szint: „Nagyképű”: azt gondolja, ő mindent megtehet.

25 Nyilas Apa: Meleg, engedékeny. Nem tud korlátozni: kicsúszik a kezéből. Kampányszerűen nevel. Hit, önbizalom, vagy szélhámosság, amit tanít? Gyermek: Apát teszi nyilassá. Figyeli a gyerek, hogy mennyire hiteles. (Akinek van önbizalma, az nem hazudik.) Férj: Vallásos, hite van, vagy kalandor. Nem megbízható. Nők jól érzik magukat mellettük, mert boldogságot tanítanak. Nem lehet korlátozni.

26 Nyilas Nő: Fontos a könnyedség, az önbizalom. Át kell adnia, nyilast csinálni a férfiből: önbizalom, hit. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes megélni, hogy minden érte van. Főnök: Legjobb. Olyanokkal veszi körbe magát, akik értenek hozzá. Buzdít, nem ellenőriz. Hitet kell adnia. Cégben: Jogi, vagy sajtó osztály. PR-es. Ellenőrzésen korrupt.

27

28 Bak Felső szint: „Beavatott”: képes mások céljait segíteni.
Középső szint: „Karrierista”: saját céljaiért tesz, önmaga sikerét akarja megélni. Alsó szint: „Könyöklő”: mindenkin átgázolva éri el célját.

29 Bak Apa: Legszigorúbb: „a te érdekedben”. Akkor nevel jól, ha nem visz bele érzelmeket. Azt kellene tanítania, hogy a családért kell tenni. Gyermek: Bakot csinál a szülőből. Céltudatost, szigorút. Férj: Ridegtartáson van a párja. Támogató, nem kedves, nem gyengéd. Spórolós, kemény. A párja céljaiért kell tennie.

30 Bak Nő: olyan férfit vonzz be: következetes, kitartó, szorgalmas, hárítja az érzelmeket. Férfinak átadja: ő céljait valósítja meg. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes mások céljait segíteni. Főnök: Rossz. Rugalmatlan, maximalista. Másokért kellene tennie. Cégben: Közvetlen munkavezető. Ellenőrzés.

31

32 Vízöntő Felső szint: „Megváltó”: mindent másokért tesz. Középső szint:
„Szociológus”: a jobbítás, az újítás szándéka vezeti, úgy gondolja, hogy ő tudja, másoknak mi a jó. Alsó szint: „Anarchista”: meggyőződése szerint változtat, káoszt, anarchiát teremtve.

33 Vízöntő Apa: van is, meg nincs is. Olyan, mint ha… Elvált, hétvégi apuka. Nem tud a gyermeknek korlátokat állítani. Áthárítja a másikra a nevelést. A közösséget, az önmaga által állított korlátot kell tanítania. Gyermek: szabadságvágy, diszlexia, öntörvényű, antiszociális. Korlátozó szülő a lázadásra tanítja. Férj: nem lehet megfogni. Szeret visszajönni. Ő a repülő, a pár, a család a reptér. Ha én kötődöm, ő nem, ha ő kötődik, én nem.

34 Vízöntő Nő: Szabadságvágy, másság. Át kellene adni a férfinek, de inkább színes bőrű, szerető. Olyat fog választani, aki korlátozza, hogy függetlenedjen, vagy aki soha nem lehet az övé. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes az tenni, amit mások nem tesznek. Főnök: Jó, mert nem korlátoz. Kötetlen. Közösségben jól tud dolgozni. Cégben: Multilevel, Franchise. Van is, meg nincs is.

35 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológia I.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések