Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül."— Előadás másolata:

1

2 Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
- Smaragdtábla,Kr. előtt 3000 körül -

3 A TITOK nem más, mint a vonzás törvénye
Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. A TITOK nem más, mint a vonzás törvénye Tudnod kell: A vonzás törvénye minden parancsot teljesít. Ha a jóra vágysz, azt, ha a rossz dolgokra gondolsz, azt is. Te adod le a rendelést az univerzumnak.

4 Bármire összpontosítod gondolataidat, azt megteremted.
A háborúellenes harc háborút szül. Légy inkább békepárti! Ne az éhínség ellen harcolj, hanem hogy mindenkinek jusson elegendő étel! Fogalmazd vágyaidat pozitívan!

5 Feltétlenül tudnod kell, hogy minél többet panaszkodsz és szörnyülködsz, annál inkább magadhoz vonzod azt. Tanulj meg nem belefolyni mindabba, ami rossz érzéssel tölt el. Elmédet és érzésedet arra irányítsd, AMIT SZERETNÉL. Hiszen az energia oda megy, ahová a figyelem irányul.

6 Életed célja az, amit annak hiszel
Életed célja az, amit annak hiszel. Küldetésedet TE szabod ki saját magadnak. Életed pedig az lesz, amivé teszed.

7 A vonzás törvényében az a jó, hogy bármikor úgy dönthetsz, hogy elkezdesz „helyesen gondolkodni”, és a harmónia és a boldogság pozitív érzéseire hangolódni. Biztos lehetsz benne, hogy a vonzás törvénye válaszol belső változásaidra.

8 Vajon úgy bánsz-e saját magaddal, ahogy azt más emberektől elvárod?
Neked magaddal van dolgod. Önmagad feltöltése nélkül nincs mit adnod másoknak. Szeresd és tiszteld magadat. Ha így teszel, olyan embereket vonzol magadhoz, akik ugyanígy viszonyulnak hozzád. Vajon úgy bánsz-e saját magaddal, ahogy azt más emberektől elvárod?

9 Hajszoljuk a felszíni értékeket, úgy hisszük, hogy általa megvásárolhatjuk szívünk boldogságát, pedig a dolog épp fordítva működik. Előbb a belső örömöt és harmóniát kell megteremtenünk és akkor a külső javak maguktól ránk találnak.

10 A titok: Tégy úgy, mintha már megkaptad volna amire vágysz
A titok: Tégy úgy, mintha már megkaptad volna amire vágysz! Gondold végig, mit szeretnél. Bizonyosodj meg róla, hogy cselekedeteid, érzéseid összhangban vannak vágyaiddal. Örülj úgy, mintha már megkaptad volna, amire áhítozol.

11 Ha pénzre vágysz, uralják az elmédet a bőség gondolatai
Ha pénzre vágysz, uralják az elmédet a bőség gondolatai. Úgy lehetetlen meggazdagodni, hogy folyton a pénz hiányára gondolsz. Több pénzre vágysz? Adakozz! Ha bőkezű vagy, azzal a „nekem rengeteg van” üzenetét közvetíted. Gondolkodj úgy, mintha a vágyott összeg már a birtokodban lenne. Érezd az örömét.

12 A hála tökéletes módja annak, hogy még több jót vonzz be az életedbe.
Légy hálás minden nap! Bármilyen is az életed, mindenképp találsz benne olyan dolgokat, amiért hálás lehetsz. Készíts egy listát ezekről! A hála érzése jobban ráhangolja elmédet az univerzum teremtőerejére. A hála tökéletes módja annak, hogy még több jót vonzz be az életedbe.

13 A teremtő folyamat három egyszerű lépés:
1. KÉRJ! Tisztázd le pontosan, mi az amit szeretnél. 2. HIGGY! A hit annyit tesz, hogy úgy cselekedni, beszélni és gondolkodni, mintha már megkaptad volna amit kértél. 3. FOGADD! A befogadás azt jelenti, hogy ÉREZD azt a frekvenciát, ami a megvalósulás örömével jár és a vonzás törvénye elrendezi az eseményeket.

14 Érző univerzumban élünk
Érző univerzumban élünk. Éppen ezért nem elég, ha intellektusunkkal hiszünk vágyaink megvalósulásában! ÉREZNÜNK is kell őket! Tehát: kérj, higgy benne, hogy már megkaptad és ezek után nincs más dolgod, minthogy jól érezd magad. Az öröm érzet nagyon fontos, így ráhangolódsz a fogadás frekvenciájára.

15 Amikor annak idején útnak indultál, a győzelem biztos tudatában tetted ezt, többszáz millió versenyző között! TE már kezdettől fogva tudod a titkot! TE vagy az élő bizonyítéka! Csak hozd létre magadban ismét ezt a tudatot!

16 Boldog Új életet kívánok!
A jövőd MOST kezdődik! Boldog Új életet kívánok! Készítette: O.E. (MSE)


Letölteni ppt "Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések