Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai iskola II.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai iskola II."— Előadás másolata:

1 Asztrológiai iskola II.

2 A nap gondolata: „A Sors játéka” 3-4. óra

3 Ikrek Szaturnusz- Kos Jupiter
"Úgy vállalkozz, harcolj, hogy fel tud vállalni, vagyis amiben hiszel.„ (vegetáriánus hentes) Ikrek Szaturnusz- Bika Jupiter "Vállald fel, amit kapsz, illetve adsz. Arra vágyj, azt élvezd, amit fel tudsz vállalni. Vállald fel, amihez kötődsz.„ (újság osztogatók, autómosók)

4 Ikrek Szaturnusz- Ikrek Jupiter
„Úgy élj, ahogy tanítod. Vállald fel, hogy hazudsz.„ (Szépítés, vagy hazugság?) Ikrek Szaturnusz- Rák Jupiter "Vállald fel a családod, azt, hogy honnan jössz. Vállald fel az érzelmeidet.„ (diplomások)

5 Ikrek Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Vállald fel a gyereked, a vállalkozásod, a szerelmed, a vágyaid.„ (sérült gyermek) Ikrek Szaturnusz- Szűz Jupiter "Vállald fel a munkád, az alárendeltséged, a betegségedet, a pár szeretőjét.„ (karrier zuhanás)

6 Ikrek Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Vállald fel a párod, a nyilvánosságot.„ („rangon aluli” pár) Ikrek Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Vállald fel a hiteled, hogy mások pénzéből élsz, a szexualitásod, a veszteségeidet, az örökségedet.„ (nincs szex 20 éve)

7 Ikrek Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Vállald fel a házasságodat, a hitedet, a vallásodat. Politikai szereplés érdekében ne add fel az elveidet.„ (sérült pár) Ikrek Szaturnusz- Bak Jupiter "Vállald fel a céljaidat, a karriered, a szorgalmat, a kitartást, az édesanyádat.„ (édesanya a tanyán)

8 Ikrek Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Vállald fel a barátaidat, a közösségedet, a másságod, a párod gyerekét, a függetlenségedet.„ (egyházi közösségek a rendszerváltás előtt) Ikrek Szaturnusz- Halak Jupiter "Vállald fel az áldozatiságod, a szeretődet, a kórházat.„ (titkolhatatlan szerető)

9 Rák Szaturnusz- Kos Jupiter
"Úgy harcolj, hogy egy gyengébbnek rendelődj alá. Azért irányíts, hogy alárendelődj.„ (beteg gyermek, vagy pár) Rák Szaturnusz- Bika Jupiter "Anyagiakban gondoskodj. Azért adsz, kapsz, azért teremtesz biztonságot, mert érzelmileg kötődsz.„ (családfő)

10 Rák Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Környezetedben gondoskodj. Testvérednek rendelődj alá. Azt tanítsd, amit hallani akarnak, amit az alárendeltek akarnak.„ (Rák tanár) Rák Szaturnusz- Rák Jupiter "Családban gondoskodj. Akkor élheted meg, hogy családod van, ha gondoskodsz.„ (családot akar, vagy párt)

11 Rák Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Gyereknek rendelődj alá. Családi vállalkozásban rendelődsz alá. Szerelemben rendelődsz alá. Akkor lesz gyereked, ha a párod akarja.„ (Családi, vagy egyéni vállalkozás?) Rák Szaturnusz- Szűz Jupiter "Érzelmileg kötődj a munkádhoz. Azért rendelődsz alá, mert érzelmileg kötődsz.„ (munkahely váltás pénzért)

12 Rák Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"A párodnak rendelődsz alá. Nyilvánosságnak rendelődsz alá.„ (válás veszélyes) Rák Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Akkor is kötődj, gondoskodj, ha nem viszonozzák. Alárendelődsz, ha kapsz.„ (munkamánia)

13 Rák Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Házasságban rendelődj alá, gondoskodj. Ha ígérek valamit, akkor alárendelődsz.” (házasság) Rák Szaturnusz- Bak Jupiter "Érzelmileg kötődsz a célokhoz. Azért van karriered, mert érzelmileg kötődsz. Anyádról gondoskodsz.„ (öncélúság)

14 Rák Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Akkor változtass, ha a másik akarja. Akkor lesznek barátaid, ha képes vagy alárendelődni. Barátnak rendelődsz alá. Akkor utazol, ha a másik akar.„ (saját cél veszélye) Rák Szaturnusz- Halak Jupiter "Szeretőnek rendelődj alá. Azért hozol áldozatot, mert érzelmileg kötődsz. Akkor is gondoskodj, ha áldozattal jár.„ (lázadás ára az áldozatiság)

15 Oroszlán Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor néznek fel rád, ha harcolsz. Szervezel, irányítasz, hogy felnézzenek rád." Oroszlán Szaturnusz- Bika Jupiter "Megteremted a biztonságukat, mert kiszolgáltatottak neked. Azért kapsz, mert kiszolgáltatottak neked."

16 Oroszlán Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Felnéznek rád a tudásodért. Testvéredért, környezetedért néznek fel rád." Oroszlán Szaturnusz- Rák Jupiter "Nélkülözhetetlen vagy, mert kiszolgáltatottak neked (családfő). Érzelmeidért néznek fel rád."

17 Oroszlán Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Alkotásaidért, teremtésedért, gyerekedért, vállalkozásodért néznek fel rád. Azért vállalod, mert felnéztek rád, megbíztok benned (demokrácia)." Oroszlán Szaturnusz- Szűz Jupiter "Azért segítesz, mert kiszolgáltatottak neked. Munkádért, segítségedért, alárendeltségedért néznek fel rád."

18 Oroszlán Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Párod néz fel rád. Nyilvános szereplésedért néznek fel rád." Oroszlán Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Azért kapsz, mert felnéznek rád. Nem érzed, hogy felnéznek rád. Szexuálisan kiszolgáltatott valaki neked. Veszteségeidért, nyereményedért néznek fel rád."

19 Oroszlán Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Hitedért, önbizalmadért néznek fel rád. Házasságodért néznek fel rád." Oroszlán Szaturnusz- Bak Jupiter "Karrieredért, céljaidért néznek fel rád. Anyádért néznek fel rád. Kitartásodért, szorgalmadért néznek fel rá."

20 Oroszlán Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Függetlenségedért néznek fel rád. Másságodért néznek fel rád. Közösségben néznek fel rád." Oroszlán Szaturnusz- Halak Jupiter "Áldozatot vállalsz a kiszolgáltatottakért. Kiszolgáltatott neked a szeretőd."

21 Szűz Szaturnusz- Kos Jupiter
"Ahogy harcolsz, az a tökéletes. Amit elérsz a versenyben, vállalkozásban, az a tökéletes. Az a tökéletes, amit elértél." Szűz Szaturnusz- Bika Jupiter "Annyi lesz, amennyire szükségetek lesz. Bármit megkaphatsz, és bármit elveszíthetsz."

22 Szűz Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Olyan a testvéred, szomszédod, környezeted, amilyenre szükséged van. Annyit tudsz mozogni, amennyire szükséged van. Olyan a tudásod, tanulásod, amire szükséged van." Szűz Szaturnusz- Rák Jupiter "Olyan a családod, amilyenre szükséged van. Akkor lesz családod, amikor szükséged lesz rá. Akkor lesz ingatlanod, amikor szükséged lesz rá, és olyan lesz, amilyenre szükséged lesz."

23 Szűz Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Ahogy uralkodsz, az a tökéletes. Amilyen a gyereked, a szerelmed, a vállalkozásod, az a tökéletes." Szűz Szaturnusz- Szűz Jupiter "Olyan munkád van, amire szükséged van. Csak annak tudsz segíteni, akinek szüksége van rá (orvos). Úgy leszel alárendelt, ahogyan szükséged van rá."

24 Szűz Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Tökéletes s párod. Úgy szeretnek, ahogy téged lehet szeretni." Szűz Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Olyan a szexualitásod, amire szükséged van. Csak azt veszítheted el, amit el kell veszítened."

25 Szűz Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Tökéletes a házasságod. Amit megélsz külföldön, az a tökéletes. Az a diploma a tökéletes, amit meg tudsz szerezni." Szűz Szaturnusz- Bak Jupiter "Azok a célok valósulnak meg, amikre szükséged van. Olyan a karriered, anyád, amire szükséged van."

26 Szűz Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Az a tökéletes barát, aki van. Az a tökéletes változás, amit megélsz. Az a másság tökéletes, amit megélsz." Szűz Szaturnusz- Halak Jupiter "Akkor, ott és úgy kell áldozatod hoznod, ahogy szükséged van rá. Akkor lesz szeretőd, amikor szükséged lesz rá."

27 Mérleg Szaturnusz- Kos Jupiter
"Amit döntöttél, az a legjobb. Amit elértél a versenyben, vállalkozásban, az a legjobb, amit elérhettél." Mérleg Szaturnusz- Bika Jupiter "Fogadd el, hogy ezt tudod adni, illetve kapni."

28 Mérleg Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Fogadd el, amit tudsz tanítani. Fogadd el, hogy ennyit tudsz. Fogadd el a testvéredet." Mérleg Szaturnusz- Rák Jupiter "Amilyen a családod, olyan vagy Te is. Fogadd el a családod. Téged csak így lehet szeretni, másként csak mást lehet."

29 Mérleg Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Amilyen a gyereked, olyan vagy Te is. Fogadd el a gyereked, a szerelmed, a vállalkozásod." Mérleg Szaturnusz- Szűz Jupiter "Fogadd el, hogy így tudsz dolgozni, segíteni."

30 Mérleg Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Olyan a párod, mint Te. Fogadd el a párod. Az a pár a tökéletes, aki van." Mérleg Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Fogadd el, hogy ez a szexuális életed. Fogadd el, hogy ilyen anyagiakat kapsz. Fogadd el, hogy ez az örökséged."

31 Mérleg Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Fogadd el a házasságod. Olyan a hited, amilyennek lennie kell. Olyat ígérj, amit fel tudsz vállalni." Mérleg Szaturnusz- Bak Jupiter "Fogadd el a karriered, az anyád. Fogadd el, hogy ilyen céljaid vannak."

32 Mérleg Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Fogadd el a barátaid, a közösséged, mert Te is olyan vagy. Fogadd el a másságodat, a függetlenségedet. Fogadd el, amit megváltoztattál." Mérleg Szaturnusz- Halak Jupiter "Vállald fel az önfeláldozásodat, betegségedet. Fogadd el, hogy szerető vagy."

33 Skorpió Szaturnusz- Kos Jupiter
"Ha győzni akarsz, akkor nem fog sikerülni, ha nem akarsz, akkor győzhetsz. Amit te akarsz, az nem lehet, amit nem akarsz, az megvalósulhat. Ha sikeres vállalkozást akarsz, nem lesz az, ha nem akarod, akkor lehet sikeres." Skorpió Szaturnusz- Bika Jupiter "Amit te biztonságnak érzel, az nem az, amit nem érzel annak, az lehet biztonság. Amit meg akarsz őrizni, azt nem tudod, amit nem, azt megtarthatod. Amit meg akarsz kapni, azt nem kapod meg, amit nem akarsz, azt megkaphatod."

34 Skorpió Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Amit tudni akarsz, azt nem tudhatod, amit nem akarsz, azt tudhatod. Ha azt hiszed, hogy megvilágosultál, akkor nem, de ha kétségeid vannak, akkor lehet, hogy megvilágosultál." Skorpió Szaturnusz- Rák Jupiter "Ha ezt akarod, hogy szeressenek, nem fognak, ha nem akarod, akkor szeretni fognak. Ha úgy érzed, szeretnek, akkor nem szeretnek, ha nem érzed, akkor lehet, hogy szeretnek. Akitől szeretetetet vársz, az nem fog szeretni, akitől nem várod, az szeretni fog."

35 Skorpió Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Ha azt akarod, hogy felnézzenek rád, akkor nem fognak, ha nem akarod, akkor felnézhetnek rád. Ha gyereket, szerelmet, vállalkozást akarsz, akkor nem lesz, ha nem akarod, akkor lehet." Skorpió Szaturnusz- Szűz Jupiter "Amikor segíteni akarsz, nem értékelik, amikor nem, akkor segítőkésznek tartanak. Amit tökéletesnek gondolsz, az nem az, amiről nem gondolod, az lehet az."

36 Skorpió Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Ha azt akarod, hogy elfogadjanak, akkor nem fognak, ha nem akarod, akkor elfogadnak. Amikor meg akarsz felelni, akkor nem tudsz, amikor nem akarsz, akkor meg tudsz felelni." Skorpió Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Semmit nem tarthatsz meg, ami a tiéd, de mindent megtarthatsz, ami nem a tiéd. Ha élvezni akarod a szexet, nem fogod, ha a másiknak akarsz jót, akkor élvezheted. Ha nem szeretnél veszíteni, akkor veszítesz, ha nem érdekel, akkor nyerhetsz."

37 Skorpió Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Amit megígérsz, azt nem tudod teljesíteni, amit nem ígérsz meg, azt teljesítheted. Ha igazat mondasz, nem hiszik el, ha nem, akkor elhiszik." Skorpió Szaturnusz- Bak Jupiter "Ha a céljaidat meg akarod valósítani, az nem fog sikerülni, ha mások célját, akkor sikerül."

38 Skorpió Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Ha változtatni akarsz, akkor nem tudsz, ha nem akarsz, akkor megváltozhatnak a dolgok. Amit jónak tartasz, az nem az, amit nem tartasz annak, az jó lehet." Skorpió Szaturnusz- Halak Jupiter "Amit magadtól feláldozol, az nem önfeláldozás, amiről nem tudsz lemondani, az önfeláldozás."

39 Nyilas Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor vállalkozz, irányíts, harcolj, ha elfogadod, hogy veszíthetsz." Nyilas Szaturnusz- Bika Jupiter "Tudd, hogy ami van, az a legjobb számodra (biztonság). Az a biztonság, amiben vagy. Tegyél meg mindent, hogy meglegyen, amit szeretnél, de utána fogadd el, hogy vagy lesz, vagy nem."

40 Nyilas Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azt tanuld, mond, csináld, amiben hiszel. Bármit mondhatsz, úgysem rajtad múlik, hogy elhiszik-e." Nyilas Szaturnusz- Rák Jupiter "Tedd magad nélkülözhetetlenné, aztán kiderül, hogy az leszel-e. Az a család, amit annak hiszel. Akkor szeretnek téged, amikor elhiszed, hogy szeretnek."

41 Nyilas Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Akkor vállalj gyereket, vállalkozz, legyél főnök, ha el tudod fogadni az eredményét. Felnéznek rád a hitedért." Nyilas Szaturnusz- Szűz Jupiter "Úgy kell dolgoznod, segítened, hogy elfogadod az eredményét, vagyis vagy tudsz segíteni, vagy nem. Az a segítség, amit magad számára annak tartasz. Olyan munkát végezzél, amit jónak tartasz magadnak."

42 Nyilas Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Fogadd el a párkapcsolatodat, mert téged tükröz. Mindenki azt a párt kapja, akit megérdemel." Nyilas Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Úgy vegyél fel hitelt, hogy vagy vissza tudod fizetni, vagy nem. Semmit nem veszíthetsz el, ami a tiéd, amit elveszítesz, az nem a tiéd. Ha boldoggá akarod tenni a másikat, akkor vagy az lesz, vagy nem."

43 Nyilas Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Ha megházasodsz, vagy jó lesz, vagy nem. Nem neked kell elhinni, amit mondasz, hanem a másiknak." Nyilas Szaturnusz- Bak Jupiter "Olyan karriert építs, aminek el tudod fogadni az eredményét. Olyan célt válassz, aminek nem függsz az eredményétől."

44 Nyilas Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Akkor változtass, ha el tudod fogadni az eredményét. Akkor akarj szabad lenni, ha egyedül is jól érzed magad. Akkor vállald a másságot, ha elfogadod, hogy mindenki más." Nyilas Szaturnusz- Halak Jupiter "Akkor mondhatsz le a felelősségről, ha el tudod fogadni a másik döntését. Akkor vállalj áldozatot, ha azonosulni tudsz vele. Akkor legyél szerető, ha azonosulni tudsz vele. Minden helyzetben el kell fogadni, hogy te akartad."

45 Bak Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor harcolj, dönts, vállalkozz, ha az a közös célt, vagy mások célját segíti." Bak Szaturnusz- Bika Jupiter "Akkor kapsz, ha ezzel mások célját valósítod meg."

46 Bak Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Akkor költözz, ha azzal mások célját segíted. Akkor taníts, ha az más célját segíti." Bak Szaturnusz- Rák Jupiter "Közös célért legyél nélkülözhetetlen. Akkor lesz családod, ha az más célja. Akkor fognak szeretni, ha a másik szeretni akar."

47 Bak Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Akkor lesz vállalkozásod, akkor fogsz teremteni, akkor lesz gyereked, ha az közös cél, vagy a másik célja." Bak Szaturnusz- Szűz Jupiter "Mások céljaiért dolgozz. Munkával segítsd mások célját. Az a segítség, ha az a másik célja."

48 Bak Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Párod céljait segítsd. A párkapcsolatban kell a közös célokat segíteni. Akkor működik a párkapcsolat, ha vannak közös célok." Bak Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Akkor is mások céljait kell segítened, ha nem tartod jónak a célt, vagy nem értesz vele egyet."

49 Bak Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Lelkesedéssel, hiteddel kell mások céljait segíteni. Házasságban, külföldön kell mások, vagy a közös célt segíteni." Bak Szaturnusz- Bak Jupiter "Akkor valósulnak meg a céljaid, ha az mások célja is. A másik célját saját célodnak kell tekintened."

50 Bak Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Közös célok érdekében változtass. Akkor lesz jobb Neked, ha a másiknak is jobb lesz." Bak Szaturnusz- Halak Jupiter "Mások céljaiért hozz áldozatot. Azonosulj a másik céljával."

51 Vízöntő Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor harcolj, vállalkozz, dönts, ha a másik nem." Vízöntő Szaturnusz- Bika Jupiter "Azért adsz, hogy a másik kapjon. Azért keresel, hogy a másiknak ne kelljen, vagy azért keres ő, hogy Neked ne kelljen."

52 Vízöntő Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azért tanulsz, hogy a másik taníthasson. Azért utazz, hogy a másiknak ne kelljen. Azért beszélj, mert a másik nem tud." Vízöntő Szaturnusz- Rák Jupiter "Azért szeretsz, mert a másik nem tud. Akkor lesz családod, mert a másiknak nincs (legyen közös)."

53 Vízöntő Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Akkor vállalkozz, amikor a másik nem akar. Akkor vállalj gyereket, amikor a másik akarja." Vízöntő Szaturnusz- Szűz Jupiter "Azért kell dolgoznod, alárendelődnöd, hogy a másiknak ne kelljen."

54 Vízöntő Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Mindent a párodért tegyél, mindent tegyél meg, amit ő nem tesz. Akkor teremts harmóniát, ha a másik nem tud. Azért alkalmazkodj, hogy a másiknak ne kelljen." Vízöntő Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Azért veszel fel hitelt, hogy a másik kölcsönt tudjon adni. Azért veszítesz, hogy a másiknak ne kelljen."

55 Vízöntő Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Azért lelkesedsz, mert a másik nem tud. Azért hiszel, mert a másik nem. Azért kéred meg, mert ő nem tud." Vízöntő Szaturnusz- Bak Jupiter "Azért van karriered, hogy a másiknak ne kelljen karriert építenie. Azért vannak céljaid, mert a másiknak nincsenek."

56 Vízöntő Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Azért változtatsz, hogy a másiknak ne kelljen. Azért vagy más, hogy a másiknak ne kelljen." Vízöntő Szaturnusz- Halak Jupiter "Azért hozol áldozatot, hogy a másiknak ne kelljen. Azért van szeretőd, hogy a másiknak ne legyen."

57 Halak Szaturnusz- Kos Jupiter
"Akkor és úgy harcolj, vállalkozz, szervezz, ahogy a másik akarja." Halak Szaturnusz- Bika Jupiter "Akkor kapsz, ha a másik adni akar. Akkor adj, ha a másik kér. Akkor vagy biztonságban, ha más megteremti. Azt élvezheted, amit a másik nyújt Neked."

58 Halak Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Azt tanítsd, mond, amit a másik igényel, hallani akar. Akkor költözhetsz, ha a másik akarja." Halak Szaturnusz- Rák Jupiter "Azért kötődsz érzelmileg, hogy a másik irányíthasson. Azért akarsz családot, mert a másik akarja. Akkor leszel nélkülözhetetlen, ha a másik azzá tesz."

59 Halak Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Akkor teremtesz, vállalkozol, ha a másik akarja. Akkor legyen gyereked, ha a másik szeretne. Akkor leszel király, ha megkoronáznak, ha felnéznek rád." Halak Szaturnusz- Szűz Jupiter "Akkor segíts, ha a másik akarja, vagyis kéri. Akkor rendelődj alá, ha a másik szeretné. Azért dolgozz, mert ezt várják tőled."

60 Halak Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Akkor alkalmazkodj, ha azt kérik. Azért van ilyen párod, mert ilyenre van szükséged. Akkor menj nyilvánosság elé, ha kérik, ha igény van rá." Halak Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Az a jó Neked, ha a másiknak is jó. Akkor adj kölcsön, akkor vegyél fel hitelt, ha kérik."

61 Halak Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Arra esküdj, amit hallani akarnak. Azzal házasodj, aki házasodni akar Veled. Akkor lesz önbizalmad, ha mások adják. Akkor lesz hited, ha mások által fejlődik." Halak Szaturnusz- Bak Jupiter "Ott leszel sikeres, ott lesz karriered, ahol mások akarják. Azt a célt választhatod, amit mások adnak."

62 Halak Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Akkor leszel független, ha azzá tesznek. Akkor lesz barátod, ha valaki a barátod akar lenni. Akkor változtass, ha mások kérik. Akkor lehetsz más, ha mássá tesznek." Halak Szaturnusz- Halak Jupiter "Akkor hozz áldozatot, ha ezt kérik tőled. Akkor lesz szertőd, ha a másik akarja."

63 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai iskola II."

Hasonló előadás


Google Hirdetések