Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai továbbképzés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai továbbképzés"— Előadás másolata:

1 Asztrológiai továbbképzés

2 A tradicionális élet esélye
A nap gondolata: A tradicionális élet esélye óra

3 MC a házakban A ház tulajdonosa akkor valósítja meg az MC tulajdonosának célját, ha el tudja fogadni az MC tulajdonosának IC-je által jelzett analógiát. MC - I. ház: Akkor engedi az I. ház tulajdonosa, hogy az MC akarata teljesüljön, ha az I. ház tulajdonosa párkapcsolatot (társulni) akar. (MC tulajdonosának IC-je a VII. házba esik.

4 MC a házakban MC - 2. ház: 2. ház tulajdonosa akkor teremt anyagiakat az MC tulajdonosának, ha az MC le tud mondani arról, amit a 2. ház tulajdonosa szeretne (vagy szexet). MC - 3. ház: 3. ház tulajdonosa akkor fog költözni, ha azonosulni tud a költözés okával. MC - IV. ház: IV. ház tulajdonosa akkor akar családot, ha céljai teljesülnek.

5 MC a házakban MC - 5. ház: 5. ház tulajdonosa akkor akar gyereket, ha ez beteljesíti a vágyait. MC - 6. ház: 6. ház tulajdonosa akkor fog alárendelődni, ha megéli az egységet. MC - VII. ház: VII. ház tulajdonosa akkor akar párkapcsolatot, ha az akarata érvényesül. MC - 8. ház: 8. ház tulajdonosa akkor akar szexualitást, ha élvezi.

6 MC a házakban MC - 9. ház: 9. ház tulajdonosa (M) akkor bízik (hisz) a másikban, ha hasonlóan gondolkoznak. MC - X. ház: X. ház tulajdonosa (K) akkor fogja a másik céljait megvalósítani, ha kötődik. MC – 11. ház: 11. ház tulajdonosa akkor fogja a másik vágyait beteljesíteni, ha ő is megélheti a vágyait. MC ház: 12. ház tulajdonosa akkor akar egységbe kerülni, ha a másik alárendelődik.

7 Szülő-gyerek kapcsolat a horoszkópban
A szülő és a gyermek Napja, Holdja, vagy főtengelyei jegy szinten találkoznak. A szülő 5. háza kapcsolódik a gyermek Napjához, Holdjához, vagy valamely főtengelyéhez. Sokszor az egyik szülőhöz a bolygón (személyiség), a másikhoz a házon (sors) keresztül kapcsolódik.

8 Fényszögek a szinasztriában
A felső fényszög hat az alsóra, de úgy hogy a felső fényszög tulajdonosának horoszkópjában meg kell találni azt a házúr analógiát, amelyen keresztül tud hatni az alsó fényszög tulajdonosára. Pl. Csak a főfényszögeket vizsgáljuk.

9 Fényszögek a szinasztriában
Nem a két horoszkóp elemei, hanem az elvek kerülnek fényszög kapcsolatba. Itt sincs jó, vagy rossz fényszög. Az összekapcsolódó analógiák határozzák meg, hogy az egó hogy éli meg az élethelyzetet. Amit én teszek a házúrral, az a másik horoszkópjában házban álló bolygóként jelentkezik.

10 Nap fényszögei M S P : + , igen, megvalósul, támogat
RW: -, nem, meghiúsul, akadályoz Csak a személyjelölők fényszögeit vizsgáljuk! Nap M Nap: Azonos célokat hozhat, erősítheti a kapcsolatot. A teremtés Nappá teszi a másikat. Nap S P Nap: Főnök támogatja a beosztott főnök Nappá válását.

11 Nap fényszögei Nap RW Nap: Ellentétes elvek, célok. Jó lehet, ha fényszögpárként élik: Nap M Hold. Nap M Hold: Hold elfogadja a Napot. Nap S P Hold: Nő Hold szerepbe kerül, az támogatja, hogy a férfi Nappá váljon. Nap W Hold: Telehold. Fényszögpárban azonos célokat hozhat. Nap R Hold: Fényszögpárban jó lehet. Hétköznapokban akadályozó. Párkapcsolatban nehezebb megélni.

12 Nap fényszögei Nap M Merkúr: A Merkúr elfogadja a Napot. Nap is meghallgatja a Merkúrt. Nap S P Merkúr: Merkúr támogatja a Napot. Amíg a Merkúr elfogadja a Napot, addig a Nap is támogatja a Merkúrt. Nap RW Merkúr: A Nap sérül jobban, ezért inkább lezárja a kommunikációt.

13 Nap fényszögei Nap M Vénusz: Amíg tudja élni a Napot, addig megmarad a kötődés. Amíg nő tud lenni, addig megéli a férfi a fensőbbségét. Nap S P Vénusz: Amíg Nap, addig a másik biztonságban van. Nap R W Vénusz: Hétköznapokban nehezen élik meg: nő pénzt keres, a férfi nem lehet Nap. Fényszögpárban lehet jó, de amikor meg kell élni a fényszöget, arra rámehet a kapcsolat.

14 Nap fényszögei Nap M Mars: A Mars elfogadja a Napot, az aktivitása támogatja a másikat. Nap S P Mars: Mars támogatja a Nappá válást. Nap támogatja a másik akaratát. Nap R W Mars: Akadályozzák egymást: ha nap vagyok, akkor a te akaratod nem érvényesülhet. Ha érvényesül az akaratom, akkor nem lehetsz Nap. Fényszögpárban: Ha én Nap vagyok, akkor te nő tudsz lenni. Vagy ha én nő vagyok, akkor te Nap.

15 Nap fényszögei Nap M Jupiter: A Jupiter elfogadja a Napot. Támogatják egymás sikereit. Nap S P Jupiter: A napság támogatja a sikert, a siker támogatja a Nappá válást. Nap R W Jupiter: A siker, a kiteljesedés akadályozott. A Napnak nehezebb megélni. Fényszögpárban lehet egy ideig jó: pl. akarat támogatja a sikert.

16 Nap fényszögei Nap M Szaturnusz: Karmikus kapcsolatnak tartották. Amikor a Szaturnusz együtt áll, megfogja a másikat, csak ő tud szakítani. Lehet cél a napság. Nap S P Szaturnusz : Akkor nem jó, ha a Nap a korlátot hozza létre. Nap R W Szaturnusz: Harcot eredményezhet. Fényszögpárban a Nap egy ideig kikerülheti.

17 Nap fényszögei Nap M Uránusz: Szeretői kapcsolatnak jó.
Nap S P Uránusz: Ha az Uránusz a felső, akkor a különlegességgel támogathatja a Napot. Fordítva az Uránusz beindul, s szakítás a vége. Nap R W Uránusz: Harc és szakítás lehet a vége. R –ban a Nap felsőként egy ideig megfoghatja az Uránuszt.

18 Nap fényszögei Nap M Neptunusz: Általában nem tudják egymást kezelni. Akkor lehet jó, ha az önfeláldozás segíti a Nappá válást. Nap S P Neptunusz: Itt is az a jó, ha az önfeláldozás támogatja a Napot. Fordítva áldozatnak érzi magát a Neptunusz tulajdonosa. Nap R W Neptunusz: Akkor jó, ha a Nap akadályozza az áldozattá válást.

19 Nap fényszögei Nap M Plútó: Tudatosan lehet harmonikus: hatalom segíti a kiteljesedést, Nap segíti a gazdagságot. Nap S P Plútó: Támogathatják egymást. „Rossz” analógiában „ördögi” kapcsolat lehet. Nap R W Plútó: Általában szakítás a vége. Egy ideig fényszögpárban élhető. S így tovább…

20 Pontosítás a táblázat alapján: Réka
Házi feladat Pontosítás a táblázat alapján: Réka

21 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai továbbképzés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések