Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai iskola II.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai iskola II."— Előadás másolata:

1 Asztrológiai iskola II.

2 A nap gondolata: Nem vagy elég szép! 7-8. óra

3 Mérleg Szaturnusz- Kos Jupiter
"Amit döntöttél, az a legjobb. Amit elértél a versenyben, vállalkozásban, az a legjobb, amit elérhettél.„ (döntés után kételkedés) Mérleg Szaturnusz- Bika Jupiter "Fogadd el, hogy ezt tudod adni, illetve kapni.„ (gyereknek nem tud megvenni valami „fontosat”)

4 Mérleg Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Fogadd el, amit tudsz tanítani. Fogadd el, hogy ennyit tudsz. Fogadd el a testvéredet.„ (titkolt testvér) Mérleg Szaturnusz- Rák Jupiter "Amilyen a családod, olyan vagy Te is. Fogadd el a családod. Téged csak így lehet szeretni, másként csak mást lehet.„ (Bak szerelem)

5 Mérleg Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Amilyen a gyereked, olyan vagy Te is. Fogadd el a gyereked, a szerelmed, a vállalkozásod.„ (gyerek lopásból él) Mérleg Szaturnusz- Szűz Jupiter "Fogadd el, hogy így tudsz dolgozni, segíteni. Így tudsz alárendelődni.„ (amikor már pár jelölt sem jön)

6 Mérleg Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Olyan a párod, mint Te. Fogadd el a párod. Az a pár a tökéletes, aki van.„ (amíg nem fogadod el a párod, addig magadat sem tudod) Mérleg Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Fogadd el, hogy ez a szexuális életed. Fogadd el, hogy ilyen anyagiakat kapsz. Fogadd el, hogy ez az örökséged.„ (tartozást örököl)

7 Mérleg Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Fogadd el a házasságod. Olyan a hited, amilyennek lennie kell. Olyat ígérj, amit fel tudsz vállalni.„ (asztrológus a családban) Mérleg Szaturnusz- Bak Jupiter "Fogadd el a karriered, az anyád. Fogadd el, hogy ilyen céljaid vannak.„ (gyufásskatulya gyűjtő)

8 Mérleg Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Fogadd el a barátaid, a közösséged, mert Te is olyan vagy. Fogadd el a másságodat, a függetlenségedet. Fogadd el, amit megváltoztattál.„ (meleg Mérleg) Mérleg Szaturnusz- Halak Jupiter "Vállald fel az önfeláldozásodat, betegségedet. Fogadd el, hogy szerető vagy.„ (30 évig szerető)

9 Skorpió Szaturnusz- Kos Jupiter
"Ha győzni akarsz, akkor nem fog sikerülni, ha nem akarsz, akkor győzhetsz. Amit te akarsz, az nem lehet, amit nem akarsz, az megvalósulhat.„ (egóról való lemondás, megoldás mindig a felső szint) Skorpió Szaturnusz- Bika Jupiter "Amit te biztonságnak érzel, az nem az, amit nem érzel annak, az lehet biztonság. Amit meg akarsz őrizni, azt nem tudod, amit nem, azt megtarthatod. Amit meg akarsz kapni, azt nem kapod meg, amit nem akarsz, azt megkaphatod."

10 Skorpió Szaturnusz- Ikrek Jupiter
"Amit tudni akarsz, azt nem tudhatod, amit nem, azt tudhatod. Ha azt hiszed, hogy megvilágosultál, akkor nem, ha kétségeid vannak, akkor megvilágosulhattál.„ (féltékenység, hit) Skorpió Szaturnusz- Rák Jupiter "Ha ezt akarod, hogy szeressenek, nem fognak, ha nem akarod, akkor szeretni fognak. Akitől szeretetet vársz, az nem fog szeretni, akitől nem várod, az szeretni fog.„ (szeresd magad, gondoskodj)

11 Skorpió Szaturnusz- Oroszlán Jupiter
"Ha azt akarod, hogy felnézzenek rád, akkor nem fognak, ha nem akarod, akkor felnézhetnek rád. Ha gyereket akarsz, akkor nem lesz, ha nem akarod, akkor lehet.„ (fordított sorrendben) Skorpió Szaturnusz- Szűz Jupiter "Amikor segíteni akarsz, nem értékelik, amikor nem, akkor segítőkésznek tartanak. Amit tökéletesnek gondolsz, az nem az, amiről nem gondolod, az lehet az.„ (ha kérik)

12 Skorpió Szaturnusz- Mérleg Jupiter
"Ha azt akarod, hogy elfogadjanak, akkor nem fognak elfogadni, ha nem akarod, hogy elfogadjanak, akkor elfogadnak.„ (középső szintű analógia, felső szintű megoldás) Skorpió Szaturnusz- Skorpió Jupiter "Semmit nem tarthatsz meg, ami a tiéd, de mindent megtarthatsz, ami nem a tiéd. Ha élvezni akarod a szexet, nem fogod, ha a másiknak akarsz jót, akkor élvezheted. Ha nem szeretnél veszíteni, akkor veszítesz, ha nem érdekel, akkor nyerhetsz.„ (egységet szolgálni)

13 Skorpió Szaturnusz- Nyilas Jupiter
"Amit megígérsz, azt nem tudod teljesíteni, amit nem ígérsz meg, azt teljesítheted. Ha igazat mondasz, nem hiszik el, ha nem, akkor elhiszik.„ (elfogadni az eredményét) Skorpió Szaturnusz- Bak Jupiter "Ha a céljaidat meg akarod valósítani, az nem fog sikerülni, ha mások célját, akkor sikerül.„ (felső szinten működik, máshol nem)

14 Skorpió Szaturnusz- Vízöntő Jupiter
"Ha változtatni akarsz, akkor nem tudsz, ha nem akarsz, akkor megváltozhatnak a dolgok. Amit jónak tartasz, az nem az, amit nem tartasz annak, az jó lehet.„ (bármit teszel, másokért tegyed) Skorpió Szaturnusz- Halak Jupiter "Amit magadtól feláldozol, az nem önfeláldozás, amiről nem tudsz lemondani, az önfeláldozás.„ (azt tedd, amit mások akarnak)

15 Prognózis Valódi bolygómozgáson alapuló: Revolúció (visszatérés)
Tranzit (áthaladás) Nem valódi bolygómozgáson alapuló: Direkció (irányítás) Profekció (kivetítés) Ingresszió (benyomulás)

16 Jelöld ki, amit szeretnél!
Szolár revolúció A Nap visszatérése arra a pontra (fok, perc), ahol a születés pillanatában állt. Arra a földrajzi helyre kell felállítani, ahol a visszatéréskor tartózkodott a személy. Szolár elemzés: Olyan események várhatóak, amelyek arra a házra, illetve az arra trigonális házakra hatnak, amelyben a szolár Nap áll (pl. 3, VII, 11). Jelöld ki, amit szeretnél!

17 Szolár revolúció 2. Amennyiben a transzcendens bolygókat nem támadja személyjelölő, vagy a Jupiter, akkor olyan esemény lehet, amelyet az egó nem tud elfogadni. Legjobb a negatív fényszög. Kevésbé jó a pozitív fényszög, s legrosszabb, ha nincs fényszög. Az eseményt direkcióelemzéssel lehet behatárolni. Amelyik ház felett áll a Szolár Jupiter a radixban, azzal a területtel azonosultat (pl. X. ház: ezt tudtam elérni a karrierben).

18 Szolár revolúció 3. Amelyik ház felett áll a Szolár Szaturnusz a radixban, azt a területet fogja átalakítani (pl. 6. háznál a munka területét). Amelyik házban a Szolár Szaturnusz áll, az jellemzően célként jelenik meg. Amelyik radix házba esik a Szolár Aszcendens, azt a területet akarja megvalósítani, vagy ott akar megnyilvánulni a személy.

19 Szaturnusz és Jupiter revolúció
A Szaturnusz revolúciót követően az Uránusz házhelyzete mutatja, hogy az egyén sorsában abban az időszakban milyen terület lesz hangsúlyos. Jupiter revolúciót követően a Neptunusz házhelyzete mutatja a hangsúlyos területet.

20 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai iskola II."

Hasonló előadás


Google Hirdetések