Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye"— Előadás másolata:

1 Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye
Élj célTUDATosan! Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye

2 Az életed tanítói akár barátok, akár ellenségek alakjában is megjelenhetnek. Mindig figyelj, és tanulj! A tanító akkor jelenik meg, amikor a tanítvány készen áll. A legjobb tanító a közvetlen tapasztalás, az igazi bölcsesség forrása a gyakorlat.

3 A kudarc a benned rejlő lehetőségek kibontakozásához, és a sikerhez vezető lépcsőfok. Ha sosem vallasz kudarcot, nem tűztél ki magad elé elég nagy célokat. Minden kudarcnak és tévedésnek megvannak az ajándékai és tanításai, minden kudarcélmény új sikerekre nyit kaput.

4 Az élet természete az, hogy
összezavarodsz, mielőtt bölcsességre tennél szert, térdre kényszerülsz, mielőtt az égre tekintenél, és szembesülsz a benned levő sötétséggel, mielőtt meglátnád a fényt.

5 Az erőfeszítéseidet tudod irányítani, az eredményt nem
Az erőfeszítéseidet tudod irányítani, az eredményt nem. Ha megérted, hogy közvetlenül nem lehet irányítani az embereket vagy az eseményeket, nyugodt derűre, türelemre és bölcsességre teszel szert. Ha erőfeszítéseket teszel, jelentősen javítod esélyeidet ahhoz, hogy megvalósítsd az összes álmodat. „Imádkozz úgy, mintha minden Istenen múlna, de cselekedj úgy, mintha minden rajtad múlna!”

6 Nem számít, hogy mit gondolsz vagy érzel, kételkedsz-e vagy aggódsz, életedet a fáradozásaid alakítják. Ha minden tőled telhetőt megteszel, akkor mindent megtettél. Törekedj hát a legjobbra, és azután fogadd el az eredményt. Engedd el azt, amit nem tudsz közvetlenül irányítani.

7 Az élet állítja fel a követelményrendszert: a céljaid felé vezető úton buktatók és kihívások várnak rád. Minden úton vannak akadályok, és ahogyan sorban elgördíted őket, úgy válsz egyre erősebbé. Mindig az erősségeidet tartsd szem előtt, és ne nyugtalankodj amiatt, amit nem tudsz. Egyszerűen csak csináld azt, amit tudsz. És abban a pillanatban, amikor elfogadod a korlátaidat, túl is léptél rajtuk!

8 Nehézségekbe és követelményekbe csomagolva kapjuk meg az élet ajándékait. Minden kellemes változást kellemetlen időszak előz meg, amikor a következő szintre emelkedünk. A megpróbáltatások és a bonyodalmak szétválasztják az elkötelezettet az önáltatótól, és az álmodozók aktív cselekvőkké válnak.

9 „ Az, aki vagy, Isten ajándéka neked.
Az, akivé válsz, a te ajándékod… Istennek.”

10 © Copyright 2008 - CashflowTársas.hu
A CashflowTársas.hu köszöni a figyelmedet! Ha szeretnél többet megtudni a céltudatos életről, gyere el Cashflow-t játszani! Itt megtalálod a válaszokat! © Copyright CashflowTársas.hu


Letölteni ppt "Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye"

Hasonló előadás


Google Hirdetések