Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai továbbképzés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai továbbképzés"— Előadás másolata:

1 Asztrológiai továbbképzés

2 Félelmeink csapdájában
A nap gondolata: Félelmeink csapdájában óra

3 Sorstípus 4. Független: Uránusz az I, 5, 9, X, 11. házban áll. Dönthet, hogy független, vagy kiszolgáltatott akar lenni. Amennyiben egy személyjelölő, vagy a Jupiter támadja az Uránuszt, akkor a sors kiszolgáltatott helyzeteket hoz. Független-kiszolgáltatott (vegyes): Jupiter áll az I, 5,9, X, 11. házban. Vagy a 11-es ház az erősebb, vagy a Vízöntő jegye, vagy a Neptunuszt támadja személyjelölő, vagy a Jupiter.

4 Sorstípus 5. Önfeláldozó: Neptunusz az I, 5, 9, X, 11. házban áll. Választhat, hogy miben legyen önfeláldozó. Önfeláldozó (vegyes): a Szaturnusz áll az I, 5, 9, X, 11. házban, vagy a 12. ház az erősebb, vagy a Halak jegye, vagy nem támadott a Neptunusz. (Áldozat): Amennyiben egy személyjelölő, vagy a Jupiter támadja a Neptunuszt, akkor a sors áldozattá teszi.

5 Sorstípus eldöntése Sorrend:
I, 5, 9, X, 11. ház: ha mindkettő ott áll, vagy egyik sem, akkor nem dönt. 11. vagy 12. ház erőssége? Vízöntő vagy Halak jegy erőssége? Támadott-e a Neptunusz?

6 Megélési területek Független, vagy kiszolgáltatott lehet: ahol az Uránusz, a Jupiter, vagy a Szaturnusz áll (ház), azokon a bolygókon keresztül, akik ezekkel együtt állnak. Azokban a házakban, amelyek a Vízöntő jegyében kezdődnek, illetve azokon a bolygókon keresztül, amelyek a Vízöntő jegyében állnak.

7 Megélési területek 2. Önfeláldozó, vagy áldozat lehet: ahol az Neptunusz, a Jupiter, vagy a Szaturnusz áll (ház), azokon a bolygókon keresztül, akik ezekkel együtt állnak. Azokban a házakban, amelyek a Halak jegyében kezdődnek, illetve azokon a bolygókon keresztül, amelyek a Halak jegyében állnak.

8 Célkijelölő - megvalósító
A célkijelölő mellé mindig kell valaki, akinek célokat tud kijelölni, s az megvalósítja. Úgy működik jól, ha a cél közös céllá válik. A megvalósítás módját a megvalósítónak kell meghatározni (hogyan, mivel, mikor?), a célkijelölő abba ne szóljon bele, álljon be a megvalósító mögé, és támogassa.

9 Célkijelölő – megvalósító 2.
A megvalósító mellé mindig kell valaki, aki célokat tud kijelölni, ami aztán közös cél lesz. Semmit nem magunkért kaptunk (tehetség, tudás, szépség, ügyesség, mozgékonyság), hanem hogy közös célokat valósítsunk meg. Halak elv: egyedül nem megy.

10 Célkijelölő – megvalósító eldöntése
Amennyiben az I-es ház erősebb, mint a X-es, akkor megvalósító. Fordítva célkijelölő. Erősség vizsgálatának sorrendje: bolygó, házúr, jegy (pozitív, negatív). Amennyiben a Szaturnusz, vagy a Neptunusz áll az I-es, vagy a X-es házban, akkor nem képes megvalósítani, ill. célt kijelölni.

11 Házi feladat A következő négy hétben mindenki a saját horoszkópjára töltse ki teljes körűen az összes táblázatot. A direkcióelemzést minden bolygóra csináljátok meg. December 20-ig kérek ben egy visszajelzést, hogy sikerült. Kérdéseket ben, vagy órán várom.

12 Gyakorlás Mercédesz Cegléd, 1975.03.24. 9.50
Házasság: Bp. 1. gyerek: Bp. 2. gyerek: Bp. Műtét: Bp. Apa halála: Bp. Apai nagyapa halála: Bp. Baleset (bal csukló törése): Bp. 3. gyerek: Bp. Apai nagymama halála: Bp. Vállalkozás indítása (társas):

13 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai továbbképzés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések