Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai továbbképzés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai továbbképzés"— Előadás másolata:

1 Asztrológiai továbbképzés

2 Pár, vagy nyílt ellenség?
A nap gondolata: Pár, vagy nyílt ellenség? óra

3 - +

4 Házi feladat megoldása
Zsanett Pécs, :00 Első gyermek: Pécs, Anya halála: Budapest, Második gyermek: Budapest, Táblázatok kitöltése, pontosítások

5 Prognózis Valódi bolygómozgáson alapuló: Revolúció (visszatérés)
Tranzit (áthaladás) Nem valódi bolygómozgáson alapuló: Direkció (irányítás) Profekció (kivetítés) Ingresszió (benyomulás) Tatimus lehetőségei

6 Szolár revolúció A Nap visszatérése arra a pontra (fok, perc), ahol a születés pillanatában állt. Arra a földrajzi helyre kell felállítani, ahol a visszatéréskor tartózkodott a személy. Szolár elemzés: Úgy elemezzük, mint a radixot, de csak a „radixon belül”.

7 Szolár revolúció 2. Olyan események várhatóak, amelyek arra a házra, illetve az arra trigonális házakra hatnak, amelyben a szolár Nap áll (pl. 3, VII, 11). Jelöld ki, amit szeretnél! 3. Amennyiben a transzcendens bolygókat nem támadja személyjelölő, vagy a Jupiter, akkor olyan esemény lehet, amelyet az egó nem tud elfogadni. Legjobb a negatív fényszög. Kevésbé jó a pozitív fényszög, s legrosszabb, ha nincs fényszög. Az eseményt direkcióelemzéssel lehet behatárolni.

8 Szolár revolúció 4. Amelyik ház felett áll a Szolár Jupiter a radixban, azzal a területtel azonosultat (pl. X. ház: ezt tudtam elérni a karrierben). 5. Amelyik ház felett áll a Szolár Szaturnusz a radixban, azt a területet fogja átalakítani (pl. 6. háznál a munka területét). Amelyik házban a Szolár Szaturnusz áll, az jellemzően célként jelenik meg. 6. Amelyik radix házba esik a Szolár Aszcendens, azt a területet akarja megvalósítani, vagy ott akar megnyilvánulni a személy.

9 Szaturnusz és Jupiter revolúció
A Szaturnusz revolúciót követően az Uránusz házhelyzete mutatja, hogy az egyén sorsában abban az időszakban milyen terület lesz hangsúlyos. Jupiter revolúciót követően a Neptunusz házhelyzete mutatja a hangsúlyos területet. A „radixon belül”!

10 Kiváltódás A kiváltódásról beszélünk, amikor egy házban álló bolygó analogikusan, életesemény formájában megjelenik egy ember életében. (Példa) megjelenhet önmagában és a fényszögek színezik a megélést. a fényszög kapcsolat jelenik meg analogikusan. Közvetlenül nem kapcsolódik a direkcióhoz, vagy az aktivizálódáshoz.

11 Direkció (Amikor jelölés nélkül beszélünk róla, akkor primer direkcióra gondolunk.) Az „óra mutatója”. Jelzi az életesemény idejét, és analogikusan a saját házhelyzetével, az uralt házakon keresztül és fényszög kapcsolatai házhelyzetével a bekövetkező eseményt. (Példa) Közvetlen kapcsolata nincs a kiváltódással és az aktivizálódással.

12 Aktivizálódás A bolygók fokszámuknak megfelelő időben aktivizálódnak, amely nem hoz feltétlenül eseményt, de analogikusan lezajlik egy bolygóhoz kapcsolódó folyamat. Aktivizálódások: Születési év + fokszám Születési év + (30-fokszám) Születési év + (30+fokszám)

13 Aktivizálódás Aktivizálódások: 4. Születési év + (60-fokszám)
Példa táblázat.

14 Házi feladat Az aktivizálódás táblázat kitöltése a saját és a párotok, vagy gyermeketek adatai alapján.

15 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai továbbképzés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések