Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológia I..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológia I.."— Előadás másolata:

1 Asztrológia I.

2 Pár, vagy nyílt ellenség?
A nap gondolata: Pár, vagy nyílt ellenség? óra

3

4 Halak Felső szint: „Egyesítő”:az egység megteremtője, azt akarhatja, amit a másik akar. Középső szint: „Poéta”: áldozatokat hoz, önfeláldozó, vagy áldozat. Alsó szint: „Gyáva”: képtelen felelősséget vállalni, ezért mindig áldozattá válik.

5 Halak Apa: Korlátozni képtelen, fejére nő a gyermek. Zsarolja a gyereket, hogy kénytelen legyen alárendelődni. Mindent megtesz a családért, csak felelősséget ne kelljen vállalni. Retteg, hogy nem szeretik. Az egységet kellene tanítania. Gyermek: Áldozat, művész (vizes jegyek) Apától mit tanul: egység, mások által lehetsz Nap, vagy önbizalomhiány. Férj: A nő sokkal erősebb. Támogatnia kell a férfit. Nem fog felelősséget vállalni.

6 Halak Nő: Önfeláldozó, lemondás, félelem. Át kell adnia: a férfin keresztül kell az egységet megélnie. De lehet, hogy művész, vagy alkoholista férfit választ. Fensőbbség: akkor éli át, ha képes az egységet megélni. Főnök: Nem tud tekintélyt teremteni. Függ a környezettől. Kell mellé valaki, aki elintézi a dolgokat. Cégben: Szociális ügyek, művészeti vezető.

7 Dekádok Tized: 10 fokonként három részre bontjuk a jegyet.
- Az első dekád maga a jegy, - a második a következő azonos elemű jegy, - a harmadik az utolsó azonos elemű jegy. Pl. Kos 1. dekádja Kos, 2. dekádja Oroszlán, 3. dekádja Nyilas. Gyakorlás: Szilvi Mérleg Marsa Mérleg dekádos, Mérleg Uránusza Vízöntő dekádos, Mérleg Napja Ikrek dekádos.

8 Dekádok A horizontház mutatja az eseményt (6-os Nap pl. munkában vezető), a dekád a sorsot. Az eseményt milyen területen kell megélni, azt mutatja a dekád. Pl. Nap 3. dekád, Ikrek  a kapcsolatok, a tanulás, a környezet, a testvér területén kell megélni. A dekád lépések kisebb eseményt is mutatnak, nem csak az életünket átalakítókat (primer direkció). Pl. utazás, betegség, tanfolyam, vizsga…

9 Dekádok A dekád lépéseknek meghatározott sorrendje van, ez determinált, de csak analogikusan  ez ad lehetőséget arra, hogy belenyúljunk az életünkbe: mit tegyek, hogy valami történjen. Lépések szabályai: Két bolygó és két dekád jelöl egy eseményt: pl. gyerek IV. 5. ház, Nap és Hold. Zodiákusnak megfelelő irányban, 180 fokon belül hozható létre.

10 Dekádok Oppozíciót, kvadrátot, illetve 180 fokon túli eseményt csak a sors hozhatja. Két ház kapcsolatában a felső indítja, az alsó hozza az eseményt. Csak „körző lépésekkel” lehet haladni. Lépés meghatározása: Legutóbbi három esemény beazonosítása: hol tart most? Kívánt eseményt mi hozhatja? Hogy lehet oda eljutni?

11 Elemzési gyakorlat Marianna, Budapest, 1978.03.10. 10 óra 20 perc
Ágnes, Budapest, óra 55 perc Szilvia, Gyöngyös,     18 óra 50 perc Petra,  Budapest,  07 óra 45 perc Gréti,  Budapest, óra 25 perc Patrik, Budapest,  00.10 perc Személyiség elemzésétől

12 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológia I.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések