Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Következtetés: amit tudunk és amit nem tudunk ma a pénzügyekről Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Következtetés: amit tudunk és amit nem tudunk ma a pénzügyekről Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette:"— Előadás másolata:

1 Következtetés: amit tudunk és amit nem tudunk ma a pénzügyekről Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette: Matthew Will 35. fejezet McGraw Hill/Irwin Copyright © 2003 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved

2 35- 2 McGraw Hill/Irwin Copyright © 2003 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved Tartalom  Amit tudunk: a pénzügyek 7 legfontosabb elve  Amit nem tudunk: 10 megoldatlan probléma a pénzügyekben

3 35- 3 McGraw Hill/Irwin Copyright © 2003 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved A pénzügyek 7 legfontosabb elve 1.Nettó jelenérték (NPV) 2.A tőkepiaci árfolyamok modellje (CAPM) 3.Hatékony tőkepiacok 4.Az értékek összeadhatósága & az értékmegmaradás törvénye 5.A tőkeszerkezet elmélete 6.Opciós árelmélet 7.Érdekképviseleti elmélet

4 35- 4 McGraw Hill/Irwin Copyright © 2003 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved 10 megoldatlan probléma a pénzügyekben 1.Mi határozza meg a projektek kockázatát és jelenértékét? 2.Kockázat és hozam – nem felejtettünk el valamit? 3.Vannak lényeges kivételek a hatékony piacok elmélete alól? 4.Vajon a menedzsment mérlegen kívüli kötelezettséget jelent? 5.Hogyan magyarázzuk az új értékpapírok és az új piacok sikerét?

5 35- 5 McGraw Hill/Irwin Copyright © 2003 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved 10 megoldatlan probléma a pénzügyekben 6.Hogyan oldhatjuk fel az osztalékpolitika ellentmondását? 7.Milyen kockázatot vállalajon a vállalat? 8.Mekkora a likviditás haszna? 9.Mivel magyarázzuk a fúziós hullámokat? 10.Hogyan magyarázzuk a finanszírozási szerkezet nemzetközi eltéréseit?


Letölteni ppt "Következtetés: amit tudunk és amit nem tudunk ma a pénzügyekről Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések