Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Elektronikus levelezés [webmail]
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Microsoft Internet Explorer
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
ShelfMan Kézikönyv.
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
Proquest Medical Library Használati útmutató. Adatbázis tartalma Fő klinikai és egészségvédelmi tudományágak: Fő klinikai és egészségvédelmi tudományágak:
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Operációs rendszerek Mappa és file-kezelés.
Új funkciók az EBSCOhost-ban november 21. Egyetemi Könyvtár Szeged.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
Könyvtárak kezelése Könyvtárműveletek
A Tudásközpont levelezőrendszerének rövid bemutatása
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Ebsco adatbázisok Koltay Klára 2006/ félév.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Cikk olvasása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Az internetes keresési módszerek
Oktatóprogram CINAHL keresés
Útmutató a Metalib használatához. Nyitólap Belépés.
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 1.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Műveletek mappákkal és a fájltípusok
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Az Endnote bibliográfia adatbázis- kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások (EndNote, Mendeley, Zotero) 2015 Skultéti Attila
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Információ és kommunikáció
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások (EndNote, Mendeley, Zotero) 2017 Skultéti Attila
Hogyan tájékozódjunk a magyar orvosi szakirodalomban?
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata október Skultéti Attila
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata szeptember Skultéti Attila
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Készítette: Pacsirta Szilvia
Műveletek mappákkal és a fájltípusok
Kiadói adatbázisok: SpringerLink, PubMed, Surf, a német sport szakadatbázis. Teljes szövegek keresése a SURF-ben április 9. Kovács Klaudia Ágota.
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
50 időt megtakarító Outlook-billentyűparancs
Előadás másolata:

Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram

Üdvözli a Saját EBSCOhost oktatóprogram, amely bemutatja az ingyenes személyre szabott (Saját EBSCOhost) mappa beállításának és legjobb kihasználásának módját, és lehetővé teszi az EBSCOhost keresési eredményei felhasználásának kiterjesztését a jelen keresési folyamaton túl. A személyre szabott mappafiókok beállítása egyszerű, és az EBSCOhost rendszert elérő bármely felhasználó által létrehozhatók.

A keresési eredményeken túl a Saját EBSCOhost felhasználói tárolhatnak képeket, videókat, állandó linkeket a keresésekhez, mentett keresésekhez, keresési figyelőkhöz, folyóirat-figyelőkhöz és weboldalakhoz az EBSCO ingyenes oldalszerkesztő programjának használatával. A személyre szabott mappán belül a felhasználók kinyomtathatják, elküldhetik ben vagy exportálhatják a találatokat, képeket vagy videókat.

A Saját EBSCOhost lehetővé teszi a felhasználóknak saját egyéni mappák létrehozását a Saját EBSCOhost mappán belül. Ez a kutatás során segíthet rendszerezni a mentett cikkeket azokat különböző mappákba helyezve. Csak kattintson az Új hivatkozásra, nevezze el a mappát, majd kattintson a Mentés gombra.

A rendszer hozzáadja az egyéni mappát a Saját anyagok területhez. Válasszon ki cikkeket a Saját mappa területen, kattintson a Másolás ide: vagy Áthelyezés ide: gombokra, és válassza ki az egyéni mappát a legördülő menüből a cikkek másolásához vagy áthelyezéséhez.

Hozzon létre Saját EBSCOhost mappát a Bejelentkezés hivatkozásra kattintva. Kattintson az Új fiók létrehozása hivatkozásra, töltse ki a mezőket, és kattintson a Továbbítás gombra. Az adatai elfogadása után automatikusan személyre szabott mappa felhasználójaként lesz bejelentkezve.

Ha a személyre szabott mappájába történő bejelentkezés után egyszerű vagy összetett keresést végez, mappájába elmentheti a találati lista egyes tételeit, ha a Hozzáadás mappához hivatkozásra kattint, amely a cikkek relevanciasávjától balra található. Ezek a mentett keresési eredmények később alaposabban megvizsgálhatók, kinyomtathatók, ben elküldhetők, vagy menthetők a számítógépre.

A Megosztás hivatkozásra, majd a Keresés hozzáadása mappához melletti linkelt kifejezésekre kattintva hozzáadhat egy állandó linket a személyre szabott mappájában található kereséshez, amely ezután ben elküldhető, menthető, vagy amelyre rákattintva a keresés később megismételhető az olyan új találatok megjelenítéséhez, amelyek később kerültek az adatbázisba.

A Keresés mező alatt található Keresési előzmények pontra kattintva menthet későbbi használat céljából visszakereshető kereséseket. A keresési előzményeket ki is nyomtathatja a Keresési előzmények nyomtatása hivatkozásra kattintva.

A keresés által érintett adatbázisban szereplő legtöbb folyóirat Kiadvány adatai oldalán beállíthat folyóirat- figyelőt, amely mindaddig megmarad személyre szabott Saját EBSCOhost mappájában, amíg nem törli azt. A folyóirat-figyelők automatikus értesítéseket biztosítanak a megadott publikáció új számának adatbázishoz adásakor, megszüntetve az új számok folyamatos keresésének igényét az adatbázisban.

A teljes online Súgórendszer megtekintéséhez kattintson a Súgó hivatkozásra.

Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen: