Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram."— Előadás másolata:

1 support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram

2 Üdvözli az EBSCO Folyóirat-figyelő létrehozása oktatóprogramja. A folyóirat-figyelő lehetővé teszi automatikus e-mail értesítés küldését egy adott folyóirat új számának elérhetővé válásakor valamely EBSCOhost-adatbázisban.

3 Folyóirat-figyelők létrehozásához be kell jelentkeznie a Saját EBSCOhost-mappafiókjába. Bejelentkezéshez vagy új fiók létrehozásához kattintson a Bejelentkezés hivatkozásra a felső eszköztáron.

4 Először kattintson a Kiadványok gombra a felső eszköztáron.

5 Írja be a kiadvány nevét a Kiadványok böngészése mezőbe, kattintson a Böngészés lehetőségre, majd kattintson a megjelenő hivatkozásra a kiadvány adatai oldal megjelenítéséhez.

6 A kiadvány adatai oldalán kattintson a Témafigyelés / Mentés / Megosztás hivatkozásra a jobb felső sarokban. A megjelenő menüben kattintson az E-mail Alert (E-mail értesítés) hivatkozásra a folyóirat-figyelő beállítóablak megjelenítéséhez.

7 Adja meg a figyelő paramétereit, az e-mail címét, majd kattintson a Témafigyelés mentése gombra. Ezután az új szám elérhetővé válásakor figyelmeztetést fog kapni. A További beállítások hivatkozásra kattintva elérheti a figyelmeztetés összes elérhető beállítási lehetőségét.

8 A teljes online Súgórendszer megtekintéséhez kattintson a Súgó hivatkozásra.

9 Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen: http://support.ebsco.com


Letölteni ppt "Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram."

Hasonló előadás


Google Hirdetések