Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram."— Előadás másolata:

1 support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram

2 Üdvözöljük az EBSCO Összetett keresés egyetlen keresőmezővel oktatóprogramjában. Az oktatóprogramban bemutatjuk a keresés végrehajtását az EBSCOhost Összetett keresés képernyőjéről egyetlen keresőmező használatával, valamint szűkítők és bővítők alkalmazásával.

3 Az egyetlen keresőmezővel történő összetett keresés képernyője ugyanolyan stílusú Keresés mezővel rendelkezik, mint az egyszerű keresési képernyő. Adjon meg egy keresőkifejezést a Keresés mezőben.

4 Az Összetett keresés képernyő a Keresési opciók területen különböző módokat, bővítőket és szűkítőket kínál a találatok finomabb szűrése érdekében. Szűkítheti például a találatokat teljes szövegű cikkekre egy meghatározott dátumtartományon belül. Alkalmazza a kívánt szűkítőket vagy bővítőket, majd kattintson a Keresés gombra a Találati lista megjelenítéséhez.

5 Megjelenik a keresés Találati listája, amely alapértelmezésben megjeleníti az összes találatot. A találatok egyszerűen tovább szűkíthetők a bal oldali Találatok finomítása elem alatti szűkítők használatával. A Találati lista szűrhető a találatok forrástípusok, például akadémiai folyóiratok, magazinok vagy hírlapok szerinti megjelenítéséhez is. Kattintson a kívánt forrástípus melletti négyzetre, majd nyomja meg az Update (Frissítés) gombot.

6 A cím linkjére való kattintás után kinyomtathat, e-mailben elküldhet, menthet, hivatkozássá alakíthat vagy exportálhat egy találatot a részletes rekordot tartalmazó ablakból. Több találat esetén a kívánt művelet elvégzéséhez adja hozzá a találatokat a mappához, majd a mappából kattintson a megfelelő ikonra. A mappa tartalma a Belépés hivatkozásra kattintva, majd ingyenes személyre szabott (Saját EBSCOhost-)mappafiók beállításával menthető el véglegesen.

7 A teljes online Súgórendszer megtekintéséhez kattintson bármikor a Súgó hivatkozásra.

8 Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen: http://support.ebsco.com


Letölteni ppt "Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram."

Hasonló előadás


Google Hirdetések