Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram."— Előadás másolata:

1 support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram

2 Üdvözli az EBSCO Keresési figyelő létrehozása oktatóprogramja. A keresési figyelő értékes kutatási időt takarít meg, és beállítható, hogy új találatok elérhetővé válásakor automatikus e-mail értesítést küldjön.

3 A keresési figyelő beállítása a találati listából egyszerű és gyorsan végrehajtható. A keresés végrehajtása után kattintson az Témafigyelés / Mentés / Megosztás hivatkozásra a találati lista tetején, és válassza az E-mail Alert (E-mail értesítés) lehetőséget a megjelenő menüből.

4 A képernyőn megjelenik a figyelő létrehozása ablak a találati lista fölött. Figyelők vagy keresések mentése előtt be kell jelentkeznie a Saját EBSCOhost mappájába. Kattintson a Bejelentkezés hivatkozásra a személyes mappájába való bejelentkezéshez, vagy új fiók létrehozásához.

5 Adja meg felhasználói azonosítóját és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés hivatkozásra. Ha felhasználói névre és jelszóra van szüksége, kattintson az Új fiók létrehozása hivatkozásra, és kövesse az utasításokat. A keresési és folyóirat-figyelők, valamint a mentett keresések a személyre szabott (Saját EBSCOhost) mappájában vannak tárolva, amelyet az EBSCOhost felhasználói ingyenesen hozhatnak létre.

6 Töltse ki a Témafigyelés beállítási űrlapját a Gyakoriság és a Találatformátum legördülő listák megfelelő elemeinek kijelölésével. Írja be azokat az e-mail címeket, amelyekre a későbbiek során szeretné megkapni a keresési eredményeket, majd kattintson a Témafigyelés mentése gombra. Ha meg szeretné tekinteni a keresési figyelők összes elérhető beállítási lehetőségét, akkor kattintson a További beállítások hivatkozásra.

7 A teljes online Súgórendszer megtekintéséhez kattintson a Súgó hivatkozásra.

8 Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen: http://support.ebsco.com


Letölteni ppt "Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram."

Hasonló előadás


Google Hirdetések