Apáim nevén szólítanak Hogyan?. ESETISMERTETÉS Nevezzük a nagy I.-t jótevőnek, aki feltette az I-re a pontot. A jól szituált, középkorú hölgyet orvosa,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Mit lehet tudni a célcsoportról?
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A Családoktól tanulunk Kutatást végezte: Hegedűs Réka és Dávid Beáta 2005 Home-Start International Otthon Segítünk Alapítvány MTA Szociológiai Kutatóintézet.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Feltehetek egy kérdést?
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
Amikor sikerül! Babamasszázs oktatás hátrányos helyzetű szülők számára, az Angyalkert Gyermekházban Zsanda Emília Okleveles csecsemőmasszázs oktató.
Tisztelet - dicsőség Jon Palmer.
Utolsó ellenségem a halál Elfuthatok előle? Bagdadban láttam a halált. Adj gyors lovat, mely estig Sumerába ér! Hogy lehet most Bagdadban ez a fickó? Hiszen.
AGRESSZÍV KEZELÉSEK v. EMBERHEZ MÉLTÓ HALÁL
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
A pillangó és a virág.
A TISZTELET RELÁCIÓI ÉS HATÁSA ÉLETÜNKRE
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
(A tudomány szemszögéből)
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Könnyek....
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Isten?.
Legyen szép napod! 1.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
A haldokló beteg ápolása
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
Kikészít vagy kiegészít?
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Folyamodjatok az Úrhoz,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
KŐHALOM ERDEI TISZTÁSON Csorba Simon, Mihalik Zsuzsa OPNI-Valentin Ház 2004.
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Pozitív gondolatok.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Felnőtt újraélesztés.
Bölcsességek, aforizmák
Mit gondol, okoz-e jelentős hatáscsökkenést, ha kimarad néha a gyógyszer bevétele? (százalékos megoszlás)
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Bibliaolvasás: "Íme az ember olyanná lett, mint miközülünk egy: tudja, mi a jó, és mi a rossz. Most azért, hogy ne nyújthassa ki kezét, és ne szakíthasson.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.

Asztrológiai továbbképzés
A lelkigondozott védekezései
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
A humor fiatalon tart….
Előadás másolata:

Apáim nevén szólítanak Hogyan?

ESETISMERTETÉS Nevezzük a nagy I.-t jótevőnek, aki feltette az I-re a pontot. A jól szituált, középkorú hölgyet orvosa, aki maga is neves szakember, azzal küldte hozzám, hogy ártani biztosan nem fogok, (nil nocere) ám egy szokatlan látásmód, ebben a speciális esetben, talán még adhat némi esélyt?

2 A pszichésen és testileg is leromlott I. annak reményében keresett fel, hogy az AT és a művészet kombinációja segíthet kilábalni a bajából. Gyógyszer megvonást követően (tardiv dyskinesia diagnózissal). állandósuló görcsös belégzési panaszok, szorongásos tünetek kíséretében rendszeresen látogatni kezdte a Valentin Ház csoport foglalkozásait.

3 A Valentin ház stábja úgy döntött, hogy nem betegstátuszba vesszük fel, hanem önkéntes adminisztrációs segítőként vesz részt a Ház életében. Kapcsolatunk 2003 tavaszán kezdődött. Állapota folyamatosan javult. Nyáron művésztelepre jött velünk és feleségem TB fürdőjegyével kezdett járni a Széchenyi gyógyfürdőbe.

4 Itt az első alkalommal olyan fuldoklást mutatott be, hogy a fürdőmester kimentette a vízből. De erőt vett magán és mind a 15 jegyet felhasználva, többé nem jött rá a fuldoklási roham. Jógára kezdett járni és minden reggel kocogott a háztömb körül.

5 Velünk, a látóhegyi kőrakást látogatta és az AT csoportokon vett részt telén a vele foglalkozó szakemberek - pszichiáter, orvos, hipnotizőr, pszichológus, jógaoktató, a férj és az AT tréner (jómagam), - egy operatív eszmecserén abban egyezünk meg, hogy a rehabilitációs fázis következő lépése a munkavállalás megszervezése lesz.

6 Hivatalosan felvettük adminisztrátornak a Lipótra és a férje aranyér műtétnek vetette alá magát. Az egész folyamat akkor fordult a javulás fázisába, amikor 2003 késő őszén részt vett "volt orvosa" gyászmiséjén. Annyira megviselte az orvos elvesztése, hogy az addig konok ateista I. a gyászmisét követően rendszeres templomjáró lett. Ez a családját nagyon megörvendeztette.

7 A férje átköltözött a családi ágyuk másik oldalára és ezen túl jobb lábbal kelt fel. Kisebbik fia, aki "pacemaker" tulajdonos, szintén jobban lett és megszületett másik fiától első fiú unokája. A családban megváltozott a helyzete. Nagymama lett, akire szükség van, akire a beteg férjnek is támaszkodni lehet.

tavaszán sikerült rendes állást szereznie és tünetei elmúltak. Gyógyultan hagyott el minket. Amikor ezt visszajeleztem pszichiáterének, neurológusának, azt mondták, biztos téves volt a diagnózis, mert a tardiv dyskinesia, olyan idegrendszeri leépülés, ami irreverzibilis…

9 A nagy I. jól van, tünetmentes és azt mondta, amikor elbúcsúzott: "Simon, miért nem hozod be a feleségedet a helyemre, magad mellé, olyan jó volt Csorba-Simon Lászlónét játszani az uszodában, hogy ő is jobban érezné magát, ha az adminisztrátort játszaná!"

10 10 Tőle hallottam először valami pozitív észrevételt a nevemmel összefüggésben. A terápia, amit alkalmaztam, az volt, hogy ne mint beteg, hanem mint önkéntes vegyen részt a csoportokon. Ő, azzal fizetett, hogy a nevemet viselő asszonyomat irigyelte és rájött, hogy szükség van rá. Eredetileg is az volt a célkitűzése, hogy rendbe jön, mire az unokája megérkezik.

11 De semmi jóval sem bíztatták. Orvosa, akiben megbízott elvette a gyógyszereit, egy művészhez küldte, majd váratlanul örökre magára hagyta őt, az eminens beteget, aki minden pénzét orvosra költötte? Az orvos halála vetett véget a nagy I. mélyen rögzült pánikbetegségének (mert ha nem tardív dyskinesia, akkor bizonyosan pánik betegség).

12 Az orvos helyette halt meg, most kihez forduljon? Oka fogyottá vált a tünetek és a terapeuták halmozása. Csak jógázni jár, és néha úszni megy. Gyógyszermentesen él családi körben és dolgozik, mint régen. Vezetői beosztást lát el egy új munkahelyen. A régitől emelt fővel távozott, miután évekig táppénzen volt, ez sem lehetett könnyű feladat. Velem a férje tart laza kapcsolatot és feleségem nagyon hálás a nagy I. tanításának, hiszen a hospitaly rendszer titkaiba, pl. általa nyert betekintést.

Az a gondolkodásmód ami a problémát felállította, képtelen megoldani a problémát.

MIT JELENT SZÁMOMRA AZ ÖNMAGAMRA -TALÁLÁS SAJÁTÉLMÉNYE?

A nagy I tette föl az i-re a pontot, amikor éreztette velem, hogy szereti a nevemet. Apáim nevét, amellyel ötven éven át küzdöttem ben fogadott örökbe nevelőapám, dr. Csorba Ede ügyvéd, és 2004-ben a nagy I egy terápia során kezelte azt a sebet, amit vétlenül szenvedtem el… Ez volt az ő paraszolvenciája. Spontán magamra találásom hitelesíti az ő gyógyulását. Köszönöm nagy I…

BEMUTATKOZÁS ( ez nekem mindig nehezemre esik, miért? ) Édesapám, SIMON LÁSZLÓ fia, SIMON LÁSZLÓ ( SITYA) vagyok és elsőszülött fiam CSORBA-SIMON LÁSZLÓ(CSUMPI) kezdi a gyermekeim sorát, akik szintén öten vannak testvérek, akárcsak mi, de nekik sem könnyebb, mint ahogyan nekünk sem volt könnyű. Nevelőapám dr. Csorba Ede, ügyvéd. Édesanyám Bánó Mária, festőművész. CSORBA-SIMON László, Iván a nevem. Harmadik feleségemmel 2000-ben kötöttem házasságot, az ÚRI utcában és az ottani anyakönyvvezető derítette ki, hogy IVÁN is vagyok. 57 évvel megkeresztelésem után kapok arra magyarázatot, hogy 1991-ben miért futottam el a Bajkál-tóig, az "ivánok" nyomán! Művésznevem nem véletlenül CSORBA SIMON. Ez apáim neve.

MENTONOPON CSOPORT A KÁLVÁRIÁN

N E S E J E T = EPILEPSZIA Egyiptomi hieroglifa, a betegség első írott képe. Jelentése: Isten ostora. A betegség veszélyes. A betegség Istentől jön.

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Köszönetet mondok feleségemnek, Juditnak valamint Heinczné Oszkai Juditnak és Havas Petrának az OPNI könyvtárosainak Heinczné Oszkai Juditnak és Havas Petrának az OPNI könyvtárosainak a diák elkészítésében nyújtott segítségükért 2005