Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják."— Előadás másolata:

1

2

3

4 Úton böjtben

5 Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.

6 Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Majd mi is feltámadunk, mint Ő! Halleluja, testvér! Hogy ha eljön az idő, Egész biztos eljön Ő, És mi is feltámadunk, mint Ő!

7 Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Ő velünk van minden nap, már most! Halleluja, testvér! Hallja ezt meg mindenki, Nem kell egyedül lenni, Mert velünk van minden nap, már most!

8 Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él 2x
Nagy örömmel segít Ő , Nagy örömmel segít Ő , neked! Halleluja, testvér! Hogy ha nem látsz kiutat, Isten Fiára mutat, Mert örömmel segít Ő neked!

9

10

11

12 BÉKESSÉG NÉKTEK !

13

14 Legyen békességed, ne félj : Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !


Letölteni ppt "Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják."

Hasonló előadás


Google Hirdetések