Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,"— Előadás másolata:

1

2 Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Hozsánna, hozsánna, Hozsánna Dávid Fiának! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

3 A feltámadott Krisztusnak!
Dicsőség, dicsőség A feltámadott Krisztusnak! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

4 Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Jézus, Jézus, Jézus, Isten Báránya! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

5 A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

6 Ha arcod fényét elfedem – Krisztus, kegyelmezz
Ha arcod fényét elfedem – Krisztus, kegyelmezz! Te újból szólíts, Istenem! – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

7 Ha ajkam vétett ellened – Krisztus, kegyelmezz
Ha ajkam vétett ellened – Krisztus, kegyelmezz! A jó hírt zengjem csak Veled – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

8

9 Egy elég ?

10 Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.

11 Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Irgalmazz nékünk, Ó, Jézus, ó, Jézus! Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Hallgass meg minket, Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Adj békességet, Ó, Jézus, ó, Jézus!

12

13 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld széthullik, minden hegy leomlik De egy Kőszikla örökké áll Tajtékzik a tenger, gyilkol a sok fegyver Nékünk mégsem árt a halál

14 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Eladó már minden, örömöd még sincsen Ha ez a forrás nem árad ránk Ő az, aki ingyen már od’adott mindent Értünk áldozva önmagát

15 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Fogták, elítélték és megfeszítették Isten Fiát mihelyettünk Nincs már ítélet, vád sohasem érhet Vére eltörölt minden bűnt

16 És mi is feltámadunk, mint Ő!
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x Majd mi is feltámadunk, mint Ő! Halleluja, testvér! Hogy ha eljön az idő, Egész biztos eljön Ő, És mi is feltámadunk, mint Ő!

17 Hallja ezt meg mindenki, Nem kell egyedül lenni,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x Ő velünk van minden nap, már most! Halleluja, testvér! Hallja ezt meg mindenki, Nem kell egyedül lenni, Mert velünk van minden nap, már most!

18 Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él 2x
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él 2x Nagy örömmel segít Ő , Nagy örömmel segít Ő , neked! Halleluja, testvér! Hogy ha nem látsz kiutat, Isten Fiára mutat, Mert örömmel segít Ő neked!

19

20 Miért kullogsz még a kő felé? Jézus feltámadt a sírból!
Ez a hajnal lett a győztesé Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

21 Miért maradnál a sötétben ? Jézus feltámadt a sírból!
Szíved tárd a fényre egészen Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

22 Miért szomorkodnál hiába ? Jézus feltámadt a sírból!
Indulj kiáltsd szét a világba Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

23 Legszebb 1.helyezett

24 Legszebb 2. helyezett

25 Legszebb 3. mcdonalds Legszebb 3. helyezett

26 Legötletesebb 1. helyezett

27 Legötletesebb 2. helyezett

28 Legötletesebb 3. helyezés

29 Legkörnyezetbarátabb 1. helyezett

30 Legkörnyezetbarátabb 2. helyezett

31 Legkörnyezetbarátabb 3. helyezett

32 LEGJOBB ÉS LEGSZEBB CSOPORTMUNKA !

33 ÁLDOTT HÚSVÉTOT ÉS JÓ PIHENÉST !

34


Letölteni ppt "Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések