Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Urunk. Ádvent van, és mi várunk

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Urunk. Ádvent van, és mi várunk"— Előadás másolata:

1 Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket! Add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen!

2 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld széthullik, minden hegy leomlik De egy Kőszikla örökké áll Tajtékzik a tenger, gyilkol a sok fegyver Nékünk mégsem árt a halál

3 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Eladó már minden, örömöd még sincsen Ha ez a forrás nem árad ránk Ő az, aki ingyen már oda adott mindent Értünk áldozva önmagát

4 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Fogták, elítélték és megfeszítették Isten Fiát mihelyettünk Nincs már ítélet, vád sohasem érhet Vére eltörölt minden bűnt

5 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

6 Föld, virulj ki, hadd fakadjon
Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó,fényes Nap,Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

7 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

8 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám, Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

9 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

10 Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket! Add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen!

11 Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja!
Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

12 ADVENTUS DOMINI = AZ Úr eljövetele, érkezése
MINDENNEK RENDELT IDEJE VAN… ADVENTUS DOMINI = AZ Úr eljövetele, érkezése

13 Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket, sugaraiddal égess minket tisztára, hogy ragyogó karácsonyunk lehessen! Addig is add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen!

14 Én vagyok Dávid gyökere és új hajtása, a fényes hajnalcsillag.
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket, sugaraiddal égess minket tisztára, hogy ragyogó karácsonyunk lehessen! Addig is add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen! Jézus mondja: Én vagyok Dávid gyökere és új hajtása, a fényes hajnalcsillag. Jelenések könyve 21:16

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 10Amikor meglátták a csillagot, igen nagy volt az örömük.


Letölteni ppt "Urunk. Ádvent van, és mi várunk"

Hasonló előadás


Google Hirdetések