Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"— Előadás másolata:

1 Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is.

2 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat
Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat! Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

3 Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,
Figyelj rám fiam, kiálts hangosan! Mindent megértesz ha szíved nyitva van. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

4 Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!

5 Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!
Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát! Ujjongó szívvel zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!

6 Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is.

7

8

9 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

10 Föld, virulj ki, hadd fakadjon Viruló zöld völgyön-halmon
Föld, virulj ki, hadd fakadjon Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó, fényes Nap, Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

11

12 Szép napot mindenkinek!


Letölteni ppt "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések