Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!"— Előadás másolata:

1 Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát! Mert jön, mert jön, mert nemsokára itt leszen, Az ég fénylő csillagképében megjelen, Advent után, mikor a Csendnek vége lesz, S az égi fény jelzi: megérkezett!

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Ha zörget Jézus, jól figyelj ám! Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

4 Most keljetek fel ti is, csendesek mind, És együtt örvendjünk boldogan
Most keljetek fel ti is, csendesek mind, És együtt örvendjünk boldogan! Egy újszülött kisgyermek reánk tekint, Az égi béke közöttünk van.   Halleluja,  Isten nem hagy el,   Halleluja,  Jézust küldte el.   Csak Ő ad erőt újulást.    Csak Ő ad reményt,   bíztatást. 2x

5 Most sietve kardotok dobjátok el, E béke mindig velünk marad
Most sietve kardotok dobjátok el, E béke mindig velünk marad. A beteljesült Ige itt van közel, hogy Isten végleg kegyelmet ad.   Halleluja,  Isten nem hagy el,   Halleluja,  Jézust küldte el.   Csak Ő ad erőt újulást.     Csak Ő ad reményt, bíztatást. 2x

6 Te halál árnyában is megtalált nép, Most Jézus fénye világít rád
Te halál árnyában is megtalált nép, Most Jézus fénye világít rád. Ő begyógyítja világ minden sebét, Irgalmat hoz, vigasztalást.    Halleluja,  Isten nem hagy el,   Halleluja,  Jézust küldte el.     Csak Ő ad erőt újulást.     Csak Ő ad reményt, bíztatást. 2x

7 Magasztal, URam, minden teremtményed, és híveid áldanak téged
Magasztal, URam, minden teremtményed, és híveid áldanak téged. Elmondják, hogy országod milyen dicsőséges, és beszélnek hatalmadról, megismertetve az emberekkel az ÚR hatalmas tetteit, országa ragyogó dicsőségét. Országod örökkévaló ország, uralkodásod nemzedékről nemzedékre tart. Támogat az ÚR minden elesettet, és fölegyenesít minden görnyedezőt. Mindenki várakozva néz rád, és te idejében adsz nekik eledelt. Kinyitod kezedet, és kielégítesz minden élőlényt kegyelmesen. Az ÚRnak minden útja igaz, és minden tette jóságos. Közel van az ÚR mindenkihez, aki hívja, mindenkihez, aki igazán hívja. Megtartja az ÚR mindazokat, akik őt szeretik, de a bűnösöket mind elpusztítja. Az ÚR dicséretét hirdeti ajkam, áldja mindenki az ő szent nevét mindörökké! Zsolt 145

8 Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye! Te érkezel Atyádtól
Jöjj, népek Megváltója! Így kér a föld lakója, Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye! Te érkezel Atyádtól Mennybéli palotádból, Hogy itt megvívj miértünk, És légy mi pajzsunk, vértünk.

9 Ím, készen vár a jászol, A szív többé nem gyászol, Az éjszaka világos,
Az ösvény barátságos. Ó, szállj közénk, Királyunk! Íme, eléd kiállunk: A sötétség elmúljon, A hit fénye ragyogjon!

10

11

12 MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA DOMINUM, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA DOMINUM, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA.

25 Találd meg az elhívásod !
Szép napot! Találd meg az elhívásod !


Letölteni ppt "Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések