Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!"— Előadás másolata:

1 Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!

2 Mennyben lakó én Istenem,
könyörgök légy mindig velem, a te neved sóhajtozom, Karácsonyért imádkozom. Zárd be szívem a rossz előtt, a jóra adj elég erőt, áld meg Karácsony ünnepét, küldjed Jézus szeretetét.

3 Szálljatok le,szálljatok le Karácsonyi angyalok, zörgessetek ma este minden piciny ablakot.
Palotába és kunyhóba nagy örömet vigyetek, Boldogságos Ünnepet!

4 Álmodik a fenyőfácska odakinn az erdőn
Álmodik a fenyőfácska odakinn az erdőn. Ragyogó lesz a ruhája, ha az ünnep eljön. Csillag röppen a hegyre, gyertya lángja lobban, dallal várják és örömmel boldog otthonokban. Legszebb álma mégis az, hogy mindenki szívébe költözzék be szent Karácsony ünnepén, Szeretet és Béke.

5 . Karácsony ünnepén az a kívánságom, legyen boldog mindenki ezen a világon. Itt is,ott is,mindenütt legyen olyan Béke,mint amilyen bent lakik ekkor az emberek szívében.

6 Karácsony éj története
tele van a szívem vele, ott vagyok a pásztorokkal, a ragyogó csillagokkal. Hallgatom az angyalokat, tanulom a dalaikat, megállok a jászol mellett, szívem boldogsággal tele. Énekelek, imádkozom: Békességet Jézus hozzon!

7 Karácsonyfa, tündérálom,
angyal hozta,angyalszárnyon, minden jóval meg van rakva, ami csak szép, ott csüng rajta. Édes Atyánk, Jó Istenünk, ki örömet hoztál nekünk: Jézus által életünkben, dicsőítve légy lelkünkben.

8 Rég született Jézus messze Betlehemben, nekem mégis itt van ma is a szívemben. Amerre csak járok, boldogan kívánom: legyen mindenkinek ilyen a Karácsony.

9 Karácsonyestnek fénye hogyha feljön, elolvad minden, minden bűn a földön, a tisztaság szül hófehér virágot, a csillag szór rá biztató világot Kik tegnap féltek, dideregtek, fáztak, kiket még tegnap százan megaláztak, ma elfelejtik tegnapjuk megvetését, a fájdalomnak rajtuk nevetését, szelíden néznek végig a kalácson, és boldogok, mert megjött szent Karácsony.

10 Mikor szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Mert Karácsony este Isten jár a földön, hogy templomává váljék minden szív és hajlék.

11 Betlehem csillaga vezet három királyt, köszöntve Mária újszülött kis Fiát. Karácsony este van csend honol a tájra, szeretet szívekben békesség hazája.

12 Gyújts egy gyertyát, ha leszáll a csendes éj, mondj el egy imát a sok szegény emberért! A szeretet ünnepe, hidd el, csak így lesz szép! Áldását szórja rád majd az éj.

13 Emberré lett az Úr, szalmán kapott helyet, hogy széna-szalma én már soha ne legyek.
Alázat s gyermeki lélek mily szent dolog! kik látták az Urat elsőnek? Pásztorok. Mért mondod, hogy a Nagy kicsinnyé nem lehet, s a porszem képtelen felfogni az eget? Nézd a Szűz Gyermekét! S a szűk jászolt tekintsd: Benne a föld s az ég és száz világ pihent meg. Bizony a szíved is kicsi jászol ha lenne, újra jönne az Úr s gyermekként megszületne. Ha Krisztus százszor is születne Betlehemben, elvesznél, hogyha nem jönne el a szívedben.

14 Üdvözlégy kis Jézuska jászolka lakója, gazdag vagy te bármilyen szegényes a pólya. Boldog akit trónusod elé oda engedsz, annak többé bánata, könnye, baja nem lesz.

15 Karácsonykor csillag nyúlt ki
Betlehem felett, Betlehemi istállóban Jézus született. Karácsonykor szívetekben legyen szeretet, Jézus útján járjatok, mert Istenhez vezet.

16 Készítette: K.G.K.B.M.


Letölteni ppt "Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések